Αρχιμανδρίτης ΡάμποΤον κινηματογραφικό Ράμπο (ή τον… Κασιδιάρη) φαίνεται να ζήλεψε ο αρχιμανδρίτης Ι.Σ. και από… “άγιος”(sic) μετατράπηκε σέ διάβολο, όπου, σε συνδυασμό με το μαύρο ράσο και την μαύρη ψυχή του, έθεσε εκτός… υπηρεσίας μιά γυναίκα αστυνομικό, όταν τον σταμάτησε για έλεγχο λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που έτρεχε με το αυτοκίνητό του, ένα αυτοκίνητο που το πληρώνει ο Ελληνικός λαός και μάλιστα σε καιρό κρίσης.

Αρχιμανδρίτης Ράμπο και γυναίκα αστυνομικόςΣε λιπόθυμη κατάσταση άφησε την αστυνομικό ο  υπηρετών την Εκκλησία της Ελλάδος αρχιμανδρίτης, διότι οι μπουνιές και οι κλωτσιές του έξαλλου και μαινόμενου ρασοφόρου ήσαν αρκετές για να θέσουν την αδύναμη γυναίκα νόκ άουτ. Σύμφωνα με το romfea.gr το συμβάν έγινε σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδος καί όταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του κληρικού, αυτός κατέβηκε από το όχημα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και άρχισε να φωνάζει ενώ εξαγριωμένος κλώτσησε και χαστούκισε την αστυνομικό..

Η αστυνομία, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, αναζητεί τον αρχιμανδρίτη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή καθώς οι παρευρισκόμενοι μάρτυρες, της θρασύδειλης αυτής παπαδικής πράξεως, προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη αστυνομικό.

Ο “διάδοχος” των Αποστόλων σε ρόλο θρασύδειλου Ράμπο, εφόσον την κοπάνισε και εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο, μας δείχνει την αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο και θα γίνει μεγαλύτερη εάν αυτόν τον ρασοφόρο “τράγο” δέν τον ξυρίσει η Εκκλησία της Ελλάδος (να δούμε τί θα κάνει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος) και δέν τον κλείσει μέσα ο εισαγγελέας όπως κάνει ΠΑΝΤΟΤΕ σε απλούς πολίτες που στρέφονται κατά των οργάνων της Τάξεως. Ειδάλλως θα λογιστεί ώς διάκριση η οποία αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος σε τηλεοπτική εκπομπή του “enatv” δίνει την δική του εκδοχή για το περιστατικό. Εάν είναι όμως… “σάπιος” ή όχι θα το δούμε στα δικαστήρια.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.sporeas.tv

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.