… ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ.

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ… ΔΙΚΑΙΟΥ !

 

Μετά από τόν νόμο τού Μπαράκ Ομπάμα για υποχρεωτικό σφράγισμα με μικροτσίπ στούς αμερικάνους (πού θά ισχύσει από 1/1/2013), για να έχουν  -εάν τό επιθυμούν(!)- πρόσβαση σε γιατρούς καί  νοσοκομεία, έρχεται και τό επόμενο βήμα να συμπληρώσει τυχόν κενά στόν νόμο τού Ομπάμα.

Πρόκειται για ένα νέο μικροτσίπ που θα υπάρχει σε όλα τά φάρμακα πλέον, σε χάπια καί κάψουλες, όπου και ενεκρίθη από τό “FDA The U.S. Food and Drug Administration”.

Δείτε την είδηση για τού λόγου τό αληθές.

 

Αυτό τό μικροτσίπ, όταν -και εάν- ο ασθενής καταναλώσει τό χάπι του με τό εν λόγω τσίπ ενσωματωμένο, καί έρχεται σε επαφή με τά υγρά τού στομάχου, θα εκπέμπει ειδικό σήμα επιβεβαιώνοντας ότι ο ασθενής πήρε τό χάπι του και δέν τό… ξέχασε!!! καί έτσι ό Big Brother θα γνωρίζει επακριβώς τί κατανάλωσες με τίς όποιες συνέπειες για την υγεία σου από τά δηλητήρια που σε ταΐζουν… για τό καλό σου!

 

Όλα για τό… καλό μας τά κάνουν οι αμερικάνοι.

Ε’ λοιπόν, φτάνει πιά τόση “καλοσύνη”, δέν αντέχουμε την τόση “αγάπη” σας και “φροντίδα” σας για τό… καλό μας. Είμαστε τόσο υποχρεωμένοι στην “καλοσύνη” σας πού δέν θέλουμε άλλο πιά να σας επιβαρύνουμε… όργανα τού διαβόλου και της κοιλιάς σας.

Τό τί σάς περιμένει αμερικάνοι δέν τό φαντάζεστε. Ακολουθείτε τις διαταγές τού πατέρα σας διαβόλου και ώς μαριονέτες σας σέρνει εδώ κι’ εκεί, παρασύροντας όμως μαζί σας και τό σύνολο τού πληθυσμού πού δέν σάς φταίει σέ τίποτα.

Ξεχνάτε προφανώς ότι, “Ο Θεός δέν εμπαίζεται” γι’ αυτό και είπα: … τί σάς περιμένει δέν τό φαντάζεστε”!!!

Η προειδοποίηση τού Θεού για τις εν λόγω ενέργειες, που θα καταλήξουν στό τελικό γενικό σφράγισμα τού ανθρώπου με τό χάραγμα τού αντίχριστου, είναι σαφέστατη:

«Και έκανε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία όποιος έχει το νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς (666)», (Αποκάλυψη στον Ιωάννη 13:16-18)

Αυτές οι κινήσεις (πάντα για τό… “καλό μας”, μή τό ξεχνάτε) είναι πρόδρομοι του τελικού κτυπήματος που θα επέλθει στήν ανθρωπότητα με την εμφάνιση τού αντίχριστου.

Δεν είναι μακριά! Έρχεται! Και θα υποδουλώσει πολλούς! Όμως το τέλος του θα είναι τραγικό, το ίδιο κι αυτών που τον ακολούθησαν. «Ο Ιησούς Χριστός, ο ων επί πάντων Θεός» (Ρωμαίους θ΄ 5), θα έρθει για να πάρει τους λυτρωμένους και πλυμένους από την αμαρτία, με το Αίμα Του, (εδώ είναι η λεγόμενη ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) και θα απολέσει με την πνοή του στόματός Του όλους τους εχθρούς Του. Αντισταθείτε λοιπόν σε κάθε είδους σφράγισμα, μικροτσίπ καί φάρμακα (που τά τελευταία και δίχως τά μικροτσίπ σας σκοτώνουν με τό… γάντι) και:

«Αγρυπνείτε, λοιπόν, διότι δεν εξεύρετε την ημέρα ουδέ την ώρα καθ’ ην ο Υιός του Ανθρώπου έρχεται» (Ματθαίος: κε΄ 13).

 
09 Αυγούστου 2012
Γιώργος Οικονομίδης
“sporeas.gr”

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.