Στατιστικά τού sporeas.gr

Ιανουάριος – Αύγουστος 2013

 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Έχοντας υπ’ όψιν, ότι, ουδέποτε διαφημιστήκαμε κάπου, ουδέποτε στείλαμε e-mails σε διάφορους παραλήπτες για την παρουσία μας στόν χώρο, ουδέποτε υποστηριχτήκαμε από διάφορους φορείς και οργανώσεις, καθώς καί εκκλησίες, όπως κάνουν άλλα sites για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα τους, αλλά μόνο με την δική σας συμπαράσταση καί διάδοση τού “sporeas.gr” σε φίλους και γνωστούς σας, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε τα στατιστικά τών επισκεπτών του “Σπορέα” να αυξάνονται και κατά συνέπεια η ενθάρρυνση για την συνέχιση τού έργου μας αυτού είναι μεγάλη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την ενημέρωση σας σε Βιβλικά και Εκκλησιαστικά θέματα.

 

[Γιά μεγέθυνση κάντε κλίκ στήν φωτο]

Γιά τόν μήνα Αύγουστο 2013 μάς επισκέφθηκαν 13.090 θαυμάσιοι επισκέπτες.

STATISTIKA AUG 2013 - Copy
 

Από Ιανουάριο έως Αύγουστο 2013.

STATISTIKA AUG 2013 - Copy (3)
 
 
09/09/2013
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
sporeas.tv
 
 
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.