ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Έχοντας υπ’ όψιν, ότι, ουδέποτε διαφημιστήκαμε κάπου, ουδέποτε στείλαμε e-mails σε διάφορους παραλήπτες για την παρουσία μας στόν χώρο, ουδέποτε υποστηριχτήκαμε από διάφορους φορείς και οργανώσεις, καθώς καί εκκλησίες, όπως κάνουν άλλα sites για να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα τους, αλλά μόνο με την δική σας συμπαράσταση καί διάδοση τού “sporeas.gr” σε φίλους και γνωστούς σας, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε τα στατιστικά τών επισκεπτών του “Σπορέα” να αυξάνονται και κατά συνέπεια η ενθάρρυνση για την συνέχιση τού έργου μας αυτού είναι μεγάλη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την ενημέρωση σας σε Βιβλικά και Εκκλησιαστικά θέματα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τούς Έλληνες στην Ελλάδα που προτιμούν επί τώ πλείστον την Ιστοσελίδα μας όπου η χώρα μας κατέχει τό μεγαλύτερο ποσοστό επισκεψιμότητας μας (αυτό που επιδιώκουμε δηλαδή σε μιά θρησκευόμενη αλλά δίχως επίγνωση της Βιβλικής αλήθειας χώρα) όπως δείχνουν τα στατιστικά μας κάθε μήνα τού έτους 2012.

Η ΕΛΛΑΔΑ μάς δίνει τό μεγαλύτερο ποσοστό επισκεψιμότητας καί τόν μήνα Δεκέμβριο.

STATISTICS -MONTHLY- FOR SPOREAS 2012 31 Dec TOP 10 - Copy

 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ δέν παύει να αναδεικνύεται από την Ιστοσελίδα μας αυτή, όπου δίχως φόβο και ελιγμούς κτυπάμε τό «καρφί στό πέταλο».
 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ “SPOREAS.GR”

ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2012

MONTHLY HISTORY

STATISTICS -MONTHLY- FOR SPOREAS - 2012

 
 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ “ΣΠΟΡΕΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

MONTHLY HISTORY

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ “ΣΠΟΡΕΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

MONTHLY HISTORY

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ “ΣΠΟΡΕΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

MONTHLY HISTORY

Εμείς δέν κρύβουμε τίποτα και δείχνουμε τήν αλήθεια. Ας τό κάνουν και άλλοι.

Τα ποσοστά μας -είτε μικρά είναι είτε μεγάλα- είναι στην διάθεση τού καθενός και αυτό θα εξακολουθούμε νά κάνουμε με την ελπίδα να βλέπουμε όλο καί περισσότερο νέους επισκέπτες στην οικογένεια μας όπου προβάλουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ ενάντια στό ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ

 
Σεπτέμβριος 2012
Γιώργος Οικονομίδης
«sporeas.gr»
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.