γράφει ο Γιώργος Οικονομίδης

 

Οι αντιβιβλικές φιέστες του Benny Hinn, και όχι μόνο.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ 
  Γιατί άραγε ζήλεψε τους εκ δεξιών και τους εξ ευωνύμων;
Οι παπαγάλοι κάνουν κάτι τέτοια και οι… μαϊμούδες.
Αν έχω άδικο, συγχωρήστε με. Πρώτα, όμως, ερευνήστε…
 

Δείτε τα δάκτυλα του Benny Hinn σε σατανικό σχηματισμό. Έτσι ευλογεί τους αφελείς πιστούς του; Θα μας δώσει εξηγήσεις αυτός, ή κάποιοι υποστηρικτές του; Αναμένομεν.

Εδώ πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι στην αρχική σελίδα του "Σπορέα" είχαμε και κάποια Βίντεο για τις φιέστες του Benny Hinn, αλλά αποσύρθηκαν τα λίνκς, διότι ο εν λόγω κύριος επικαλέστηκε copyright, γιατί άραγε;

Όταν ο Θεός γίνεται σημείο εκμετάλλευσης και χλευασμού, δεν γίνεται μόνο απο απίστους, αλλά και απο πιστούς, ή αν προτιμάτε, απο λεγόμενους πιστούς!!! Η ανοχή έχει και τα όρια της, και δεν μπορεί ο "Σπορέας" και οι υγιείς Χριστιανοί, να αντέξουμε αυτό το "καραγκιοζλίκι" που "χάριν αισχρού κέρδους" συνεχίζεται σε κύκλους Πεντηκοστιανών εκκλησιών. Αυτό που συμβαίνει με τις φιέστες του Πεντηκοστιανού θαυματοποιού Benny Hinn, αγγίζει τα όρια του παραλόγου, και καθοδηγείται απο το πνεύμα που αντιτάσσεται στην πρόοδο του Ευαγγελίου, δηλαδή το πνεύμα του Σατανά. Δείτε τις αντίστοιχες φωτογραφίες, και πείτε μου αν υπάρχει ο ταπεινός και αγαθός Ιησούς Χριστός εκεί μέσα. Καιρός να πάψει επιτέλους η προώθηση του σατανά με ύπουλο και πλάγιο τρόπο στην Εκκλησία του Χριστού.

Ο Πεντηκοστιανός θαυματοποιός Benny Hinn ζήλεψε την "δόξα" των σατανιστών(!!!) και την αναμεταδίδει στους ανόητους οπαδούς του.

Μή χειρότερα!!!

Φίλοι και αδελφοί, της ακραίας Πεντηκοστιανής Εκκλησίας, κοιτάξτε επιτέλους στον Χριστό της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ και την δύναμή Του, και μή συμμορφώνεστε με τον αιώνα τούτο…

και του "Benny Hinn-ιου" παραλογισμού.

Λέτε να μπορεί και αυτός, φυσώντας, να δώσει Πνεύμα Άγιο όπως ο Κύριος;

"Αμερικανάκια" μας θεωρεί;

Στα Βίντεος που παρακολουθούμε, με πρωτοστάτη τον ψευδο-θαυματοποιό Benny Hinn, βλέπουμε ότι τα δαιμόνια που -δήθεν- βγάζει αυτός ο αντίχριστος θεομπαίχτης από ανθρώπους συνένοχους και μιλημένους, βρίσκονται μέσα σ' αυτόν και μόνο, και με την συνεργεία το σατανά εξαπατά τα πλανεμένα πρόβατά του και εμπαίζει τον Θεό στα μάτια των απίστων και χλευαστών.

Πότε άραγε θα πληρώσει αυτή την βλασφημία του κατά του Αγίου Πνεύματος;;;

Δεν είναι μόνο ο Benny Hinn που προωθεί τον σατανισμό. Είναι και άλλοι τηλε-ευαγγελιστές που αξιώνουν ότι είναι του Ευαγγελίου, αλλά στην ουσία είναι μόνο του "Θηρίου".

Laura και George Bush 

Ο Bush καμαρώνει το χάλι της κόρη του.

(Κι' αυτό διότι αυτός παρουσιάζεται με την Βίβλο στο ένα χέρι, και με το άλλο… δείτε παρακάτω)

Ο "πλανητάρχης", γιος του άλλου… "πλανητάρχη"

Το σατανικό -σύμφωνα με ότι δείχνουν- ζεύγος Bush

 

Prince William

Αν ήξερε τουλάχιστον τί κάνει. Αν ήξερε!!!

 

Δείτε το δεξί χέρι του, σε σχήμα σατανιστικό μέσα απο τα cartoons

Spiderman

 

Stuart Little

 

 

 

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

 

Πρόεδροι Αμερικής και Ιράν

 "Osama Bush Laden" 

Τελείως άσχετο με το θέμα μας.

Ή μήπως σχετίζεται μ' αυτούς που… κυβερνούν διπρόσωπα τον κόσμο;

"Απορία" εκφράζω!!!

****************

Δείτε παρακάτω του λόγου το αληθές σ' αυτούς, που θέλουν να λέγονται Ευαγγελικοί, αλλά… ευτυχώς δεν ανήκουν εκεί.

Αντίχριστοι "χριστιανοί"

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Στο Όνομα του Ιησού Χριστού, και του Ευαγγελίου, γίνονται τα χειρότερα αίσχη. Αυτοί και οι όμοιοί τους, δεν έχουν καμιά σχέση με τον Χριστό, και κατά συνέπεια, δεν ανήκουν ούτε στην Εκκλησία Του. Θα τους ακολουθείτε ακόμα, οι "ταπεινοί" οπαδοί τους, ή θα στραφείτε στον μόνο Κύριο, τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ;

Pat Robertson,
Τηλε-ευαγγελιστής  Και πάλι ο Pat Robertson, αλλά αυτή την φορά σε Μασονική στάση, που δείχνει την "συντροφική τέχνη", ή το "νύχι του διαβόλου". Φωτογραφήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1986, για το Time Magazine

Rodney Howard Brown
Τηλε-ευαγγελιστής
 
Jesse Douplantis
Τηλε-ευαγγελιστής 
Kenarth Copland
Τηλε-ευαγγελιστής

Γιάσερ Αραφάτ

 

Σύλβιο Μπερλουσκόνι

 

Μπίλ Κλίντον

 

McDonalds CEO's

 

Βασιλιάς Αμπτουλάχ και Βλαντιμίρ Πούτιν

 

Ο Πεντηκοστιανός θαυματοποιός Benny Hinn ζήλεψε(!!!) την "δόξα" των σατανιστών και την αναμεταδίδει στους ανόητους οπαδούς του. Μή χειρότερα!!!

 

Σατανιστική λατρεία

 

Αλίμονο, μόλυναν πλέον και τα παιδιά μας!

 

 

 

 

Δείτε παρακάτω τους Τηλε-ευαγγελιστές με τα… "γαϊδουράκια" τους για τις μετακινήσεις τους.

Έτσι ταξίδευε και ο Χριστός… όπως αυτοί νομίζουν,…ίσως!!!

 

Τα… ιπτάμενα "γαϊδουράκια" πολυτελείας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ, ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ;;;

Ευχαριστούμε Κύριε για την υπομονή σου.

Just one way the prosperity preachers are spending the widow’s mites:

Jesse Duplantis

Cessna Citation 500Cost: $1.25 Million

 

Benny Hinn

(Το "Welcome" στην Ιστοσελίδα του, είναι το "Δώσε, Δώσε". Δηλαδή, ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)

Πετάει με Grumman Gulfstream IICost: $4.5 Million

TBN’s Paul and Jan Crouch

 

Bombardier Challenger 604

Cost: $16.5 Million

Kenneth Copeland

 Cessna Citation X Cost $20 Million x2

(one for his wife too)

 

Joyce Meyer

Στην φωτογραφία δεξιά, ο γνώστης των Γραφών διακρίνει τρία βδελύγματα στην Joyce Meyer, σύμφωνα με την Βίβλο. 

1ον: εμφανίζεται με ανδρικό ένδυμα, παντελόνι: "Η γυνή δεν θέλει φορέσει το ανήκον εις άνδρα, ουδέ ο ανήρ θέλει ενδυθή στολήν γυναικός· επειδή πάντες οι πράττοντες ούτως είναι βδέλυγμα εις Κύριον τον Θεόν σου" (Δευτερονόμιον: κβ’ 5)

2ον: Κουρεύει τα μαλιά της, που σύμφωνα με την Βίβλο είναι αισχρό: "αλλ' εάν ήναι αισχρόν εις γυναίκα να κουρεύη τα μαλλία αυτής ή να ξυρίζηται, ας καλύπτηται". "γυνή δε εάν έχη κόμην, είναι δόξα εις αυτήν" (Α' Κορινθίους: ια' 6 και 15)

3ον: Κηρύττει απο τον άμβωνα, και αυτό είναι ασυγχώρητο: "Η γυνή ας μανθάνη εν ησυχία μετά πάσης υποταγής· εις γυναίκα όμως δεν συγχωρώ να διδάσκη, μηδέ να αυθεντεύη επί του ανδρός, αλλά να ησυχάζη" (Α' Τιμόθεον: β' 11-12).

Καμαρώστε την "μαγκιά" της, που για όσους είδαν τηλεοπτικά την εν λόγω κυρία, καταλαβαίνουν τί εννοώ. Έτσι "κηρύττει" τό Ευαγγέλιο ή μήπως τό βλασφημεί;

Αηδία (και βδέλυγμα) προκαλεί η στάση αυτή σε μιά γυναίκα, και πόσο περισσότερο μάλλον σε γυναίκα που βάλθηκε να παίξει με την φωτιά του Ευαγγελίου. Θα τό πληρώσει αυτό τό χάλι της και σύντομα μάλιστα.

Ο Θεός δέν εμπαίζεται.

Joyce Meyer

 

Bombardier Challenger 604 Cost $4.5 Million

 

 

 
************
Γιώργος Οικονομίδης
 
 

Δείτε επίσης: 

 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.