Μετά από τρείς περίπου μήνες άρχισε τό σάπισμα στό σημείο πού ήταν κτυπημένο τό μήλο από τήν αγορά του.

τού Γιώργου Οικονομίδη.

 
Επί τρείς περίπου μήνες συντηρήθηκε τό μήλο μου εκτός ψυγείου, χάριν τών φυτοφαρμάκων άσχετα πού δηλητηριάζουν τόν οργανισμό μας.
Επί τρείς περίπου μήνες συντηρήθηκε τό μήλο μου εκτός ψυγείου, χάριν τών φυτοφαρμάκων άσχετα πού δηλητηριάζουν τόν οργανισμό μας.

Τό μήλο μέσα στό τρίμηνο έμεινε σχεδόν “φρέσκο” εκτός από μιά πλευρά του πού άρχιζε νά σαπίζει πρίν από μερικές ημέρες. Σάπισε σέ σημείο πού ήταν από τήν αρχή του πληγωμένο και κατά συνέπεια βλέπουμε ότι τά χημικά φυτοφάρμακα πού ραντίζουν τίς τροφές μας είναι ικανά νά συντηρούν γιά πολλούς μήνες στά ψυγεία ή στά ράφια τής αγοράς φρούτα καί λαχανικά δίχως νά σαπίζουν.

Αυτό όμως πού δέν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι αυτά τά φυτοφάρμακα όσο κρατούν “φρέσκα” τά φρούτα μας άλλο τόσο μεταβάλλουν τόν οργανισμό μας σέ “μπαγιάτικο κρέας”.

Μάς δηλητηριάζουν καί μάς δολοφονούν μέρα μέ τήν μέρα. Και σ’ αυτό συμβάλλουμε καί εμείς μέ τό νά εξακολουθούμε νά αγοράζουμε τέτοια δηλητηριασμένα προϊόντα αντί νά προτιμούμε τά βιολογικά – οργανικά φρούτα καί λαχανικά από κάποιον έμπιστο καί ειλικρινή παραγωγό.

Πέραν τούτου είναι απαραίτητο νά καλλιεργούμε μόνοι μας τήν τροφή μας σέ όποια γωνιά έχουμε χώμα, ή σέ γλάστρες. Νά ξέρουμε τουλάχιστον τί τρώμε.

Μετά από τρείς περίπου μήνες άρχισε τό σάπισμα στό σημείο πού ήταν κτυπημένο τό μήλο από τήν αγορά του.
Μετά από τρείς περίπου μήνες άρχισε τό σάπισμα στό σημείο πού ήταν κτυπημένο τό μήλο από τήν αγορά του.

Άξιο προσοχής είναι ότι, από τόν ερχόμενο Μάϊο τού 2014, η Ευρωπαϊκή Ένωση θά απαγορεύει μέ νόμο (εάν τελικά περάσει τέτοιος νόμος) τήν σπορά παραδοσιακών σπόρων στό χωράφι ή στόν κήπο μας. Σπόρους δηλαδή πού κρατήσαμε από παλαιότερες σοδιές ή από τούς παππούδες μας ακόμα. Είναι βλέπετε… “επικίνδυνοι” αυτοί οί σπόροι γιά τήν υγεία τού ανθρώπου, κάτι πού ΔΕΝ ΗΤΑΝ αιώνες πρίν, καί θέλουν νά πιστέψουμε ότι νοιάζονται γιά τήν υγεία μας.

Οι “ασφαλέστεροι” σπόροι θά λογίζονται μόνον οι (άσποροι) σπόροι τής αμερικάνικης Monsanto όπου καί δέν θά μπορεί κανείς νά κρατήσει σπόρο από τόν καρπό γιά τήν επόμενη χρονιά γιά δύο λόγους. Πρώτον θά απαγορεύεται ώς copyright καί κατά συνέπεια κλοπή εάν χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιους σπόρους (εάν μπορέσει νά βγάλει σπόρο) καί δεύτερον δέν θά βγάζει κατά τό πλείστον σπόρο ό εκάστοτε καρπός από τήν Monsanto, διότι θά είναι πειραγμένος καί “προγραμματισμένος” νά μή βγάζει ενεργό σπόρο.

Κατακαημένε Έλληνα (καί όχι μόνο) τί σού έμελλε νά πάθεις. Καί μάλλον τό αξίζεις διότι τόσο καιρό “δέν πήρες τό στειλιάρι νά τούς γεμίσεις καρούμπαλα”. Τώρα γεύσου τίς συνέπειες… άν καί δέν είναι ακόμα αργά γιά τήν “επανάστασή” σου.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.sporeas.tv

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.