ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΓΗ - ΙΕΡΩΝΥΜΟΣΤο άκουσα από συναδέλφους και αναρωτήθηκα… άντε ρε, κάνει τέτοιο καλό η εκκλησία; Και το έψαξα. Και το βρήκα.

Αποτέλεσμα; Η γνώμη μου για τους παπάδες (στην πλειοψηφία τους, γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) παρέμεινε η ίδια. Ήταν, είναι και θα παραμείνουν… άθλιοι.

Έκανε λέει, πρόταση η Εκκλησία να διαθέσει δωρεάν γη σε ανθρώπους που θέλουν να την αξιοποιήσουν. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθούσαν –και καλά- τους Έλληνες που περνούν δύσκολες στιγμές.

Αλλά, για να διαθέσει η Εκκλησία της Ελλάδος, την γη σε όσους την έχουν ανάγκη, θα πρέπει… να αποδεσμεύσει το κράτος δασικές εκτάσεις φιλέτα αλλά και ακίνητα, ούτως ώστε να μπορέσουν να τα πουλήσουν και τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτές τις πωλήσεις θα πάνε για την νέα… φιλανθρωπία που σκεφτήκανε.

Δηλαδή στην ουσία, μιλάμε πάλι για… μπίζνες!

 

Άνεργοι χριστιανοί σας… έφεξε!

 

Χρυσάνθη Δ. Ρουμελιώτου

Πηγή: spirospero.gr

Επιμέλεια άρθρου γιά τόν sporeas.gr
Γιώργος Οικονομίδης
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

3 σχόλια στο “Αθλιότητες… παπάδων σε άνεργους χριστιανούς!”
  1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ;

  2. Καλά όλα σας πειράζουν εσάς; Εσείς τι δουλειά κάνετε; Λασπολογία και φτυάρισμα μόνο. Οι μαϊμούδες είσαστε εσείς που θα βρίσετε και την πίστη μας.

  3. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΗΣ Ή ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ-ΦΕΟΥΔΑΛΙΣΜΟ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.