Αυτή είναι η Φωτοτυπία που δημοσίευσαν πανηγυρικά και με ζητωκραυγές οι εικονολάτρες "Αντιαιρετικοί" εστιάζοντας στην λέξη "αυτού" όπου και γιόρταζαν την "νίκη" τους ενάντια στον "Σπορέα"
 
 

  Ακολουθεί η δημοσίευση του "Σπορέα" με την ίδια λεκτική φρασεολογία του Κ. Παπαρρηγόπουλου.

Σε επικοινωνία μου με τον «αναρτηστή» της πρώτης φωτοτυπίας, του έδωσα μια γεύση του δημοσιεύματός μου (δηλαδή του παρόντος) που θα έκανα, και η απάντησή του στο blog του ήταν μεταξύ άλλων η εξής:

  • Χρήστος: «Όσο για την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σκίζεις. Ίδιο το «αυτού» με το «υπ’ αυτού»; Δημοσίευσέ τα λοιπόν αυτά τα … Ελληνικά σου να «γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!!!»
Δεύτερη δημοσίευση της ίδιας φρασεολογίας του Ιστορικού του Ελληνικού Έθνους Κ. Παπαρρηγόπουλου όπου και δευτερώνει του λόγου το αληθές για το ανόητο του ισχυρισμού των εικονολατρών ορθοδόξων ότι -δήθεν- ο "Σπορέας" διαστρεβλώνει τα κείμενα για να υποστηρίξει τις "πλανεμένες" του απόψεις.

 

Ακολουθεί το κείμενο του βιβλίου όπου και αντέγραψα τα λόγια του Παπαρρηγόπουλου νομίζοντας τα ως επακριβώς γραμμένα στην Ιστορία του, κατηγορώντας με ο Χρήστος πως αυτά είναι δικά μου λόγια προκαλώντας απάτη και παραπλάνηση του αναγνώστη.

 

Από το Βιβλίο
"Η ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ" σελίδα 27, εκδόσεις "Ο ΛΟΓΟΣ"

Πέραν τούτου, ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την βρεφική τάση που διακατέχει τους εικονολάτρες "-δήθεν- αντιαιρετικούς" με το να καταπιάνονται με τέτοιου είδους λογοπαίγνια εις βάρος των σοβαρών Βιβλικών θεμάτων που δείχνουν να τα αγνοούν.

Εύχομαι να μή το κάνουν σκόπιμα.

 
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ ΣΤΌ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ… “ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΙ””

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.