ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ… “ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΙ”

 Αυτή είναι η Φωτοτυπία που δημοσίευσαν πανηγυρικά και με ζητωκραυγές οι εικονολάτρες “Αντιαιρετικοί” εστιάζοντας στην λέξη “αυτού” όπου και γιόρταζαν την “νίκη” τους ενάντια στον “Σπορέα”
 
 

  Ακολουθεί η δημοσίευση του “Σπορέα” με την ίδια λεκτική φρασεολογία του Κ. Παπαρρηγόπουλου.

Σε επικοινωνία μου με τον «αναρτηστή» της πρώτης φωτοτυπίας, του έδωσα μια γεύση του δημοσιεύματός μου (δηλαδή του παρόντος) που θα έκανα, και η απάντησή του στο blog του ήταν μεταξύ άλλων η εξής:

  • Χρήστος: «Όσο για την χρήση της Ελληνικής γλώσσας σκίζεις. Ίδιο το «αυτού» με το «υπ’ αυτού»; Δημοσίευσέ τα λοιπόν αυτά τα … Ελληνικά σου να «γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!!!»
Δεύτερη δημοσίευση της ίδιας φρασεολογίας του Ιστορικού του Ελληνικού Έθνους Κ. Παπαρρηγόπουλου όπου και δευτερώνει του λόγου το αληθές για το ανόητο του ισχυρισμού των εικονολατρών ορθοδόξων ότι -δήθεν- ο “Σπορέας” διαστρεβλώνει τα κείμενα για να υποστηρίξει τις “πλανεμένες” του απόψεις.

 

Ακολουθεί το κείμενο του βιβλίου όπου και αντέγραψα τα λόγια του Παπαρρηγόπουλου νομίζοντας τα ως επακριβώς γραμμένα στην Ιστορία του, κατηγορώντας με ο Χρήστος πως αυτά είναι δικά μου λόγια προκαλώντας απάτη και παραπλάνηση του αναγνώστη.

 

Από το Βιβλίο
“Η ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ” σελίδα 27, εκδόσεις “Ο ΛΟΓΟΣ”

Πέραν τούτου, ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την βρεφική τάση που διακατέχει τους εικονολάτρες “-δήθεν- αντιαιρετικούς” με το να καταπιάνονται με τέτοιου είδους λογοπαίγνια εις βάρος των σοβαρών Βιβλικών θεμάτων που δείχνουν να τα αγνοούν.

Εύχομαι να μή το κάνουν σκόπιμα.

Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ ΣΤΌ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ
“ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ” ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟ-ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

One Response to ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ… “ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΙ”

  1. Pingback: “ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ” ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟ-ΕΙΚΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ | SporeaS.gr