Ο όρος Γονέας Ένα, Γονέας Δύο, θα αντικαταστήσει τις αναφορές στην Μητέρα, και στον Πατέρα στα αμερικάνικα έντυπα διαβατηρίων.

06 Οκτωβρίου 2011
του Γιώργου Οικονομίδη

 Με αυτόν τον σχολιασμό η «Washington Post» δημοσίευσε την είδηση όπου και αντλούμε τα στοιχεία.

Η κυβέρνηση του Barak Obama και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ αποφάσισε – σύμφωνα με αξιωματούχους- να κάνει τις αιτήσεις των διαβατηρίων στις ΗΠΑ να είναι «ουδέτερες από την άποψη φύλου» με την διαγραφή στις αναφορές Μητέρα και Πατέρα, προς όφελος της γλώσσας με την οποία περιγράφει κάποιος τους γεννήτορές του.

Η αλλαγή αυτή έγινε εξ’ αιτίας της πίεσης που άσκησαν οι ομοφυλόφιλοι στον Barak Obama όταν άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία στα τέλη του 2008. Η απόφαση αυτή έρχεται να συμπληρώσει την άλλη απόφαση του να δέχονται ομοφυλόφιλους στον αμερικάνικο στρατό, όπου οι ηγέτες των ομοφυλόφιλων θεωρούν ότι επέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες νίκες των τελευταίων ετών.

 

«Hello, Parent One? This is Child Three calling» [Γιά σου, ο γονιός Ένα; Σε καλεί το παιδί Τρία]

Ο Fred Sainz, αντιπρόεδρος της Εκστρατεία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είπε ότι η είδηση αυτή είναι «ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός για όλες τις αμερικανικές οικογένειες. Επιτέλους η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναγνώρισε την πραγματικότητα ότι εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε αυτή τη χώρα μεγαλώνουν από γονείς του ιδίου φύλου». Δηλαδή μεγαλώνουν τα παιδιά με λίγα λόγια από ομοφυλόφιλους ή λεσβίες. Επόμενο ήταν να είναι σε αυτή την χώρα, δηλαδή την Αμερική. Πού αλλού θα μπορούσε άλλωστε να είναι;

Πέραν τούτου όμως, υπάρχουν και φωνές που ανθίστανται σ’ αυτόν τον αποτρόπαιο κατήφορο, όπου μεταξύ άλλων είναι και ο Tony Perkins, πρόεδρος του Family Research Council (Οικογενειακό Συμβούλιο Έρευνας), όπου και κατηγόρησε την κίνηση αυτή ότι αντανακλά τον «αναποδογυρισμένο κόσμο της αριστερής πολιτικής ορθότητας» επισημαίνοντας ότι «αυτό σαφώς σχεδιάστηκε για να προωθήσει τον σκοπό του «γάμου» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και την ομοφυλοφιλική γονεϊκότητα χωρίς προηγούμενη νομοθετική εξουσιοδότηση, παραβιάζοντας το πνεύμα, ίσως και το γράμμα της υπεράσπισης του Νόμου για τον Γάμο, όπου το ομοσπονδιακό δίκαιο καθορίζει τον γάμο μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας».

Αμέσως μετά κάλεσε το Κογκρέσο να αναλάβει δράση καθώς και τις ευθύνες του.

Ποιές ευθύνες όμως, από την στιγμή που οι «κεφαλές», χάριν των ψήφων που θα αποκομίσουν από τους « τοιούτους», δέν διστάζουν να προβούν σε τέτοια ψηφίσματα νόμων που καταπατούν βάναυσα τα δικαιώματα των ομαλών (άνδρα –γυναίκας ώς Πατέρα και Μητέρα) και να υποστηρίξουν τα «δικαιώματα» των «τοιούτων» ώς να έχουν τέτοια… δικαιώματα, και να μπορούν να υιοθετούν ανυπεράσπιστα παιδιά –δίχως την δική τους συγκατάθεση- νομίζοντας ότι πρόκειται για σκυλάκια ή παπαγάλους; ΝΤΡΟΠΗ και πάλι ΝΤΡΟΠΗ.

Τόσο η Χίλαρι Ρόνταμ, η επονομαζόμενη Κλίντον, η οποία προώθησε την άποψη ότι οι «τοιούτοι» θα πρέπει να απολαμβάνουν τα δικαιώματα και τα οφέλη των συζύγων, και η αμερικάνικη κυβέρνηση αποδέχθηκε το αίτημα της, όσο και ο Barak Obama που προέβη στην ψήφιση αυτού του… άνομου «νόμου», είναι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή που αντιτίθεται στους νόμους του Θεού, και ας βλέπουμε τον Obama αλλά και κάθε πρόεδρο της Αμερικής να εμφανίζονται πολλές φορές με μιά Βίβλο ανά χείρας. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

 

Αυτό που κάποτε υπήρχε στα αμερικάνικα διαβατήρια (βλέπε Φώτο, αρ. 10), με την ένδειξη «Όνομα Πατρός – Όνομα Μητρός» [Father’s Name – Mother’s Name] αποτελεί πλέον παρελθόν από τον περασμένο Φεβρουάριο του 2011. Αντ’ αυτού αναγράφονται οι λέξεις: «Γονέας Ένα (Parent One -για τον Πατέρα), και Γονέας Δύο (Parent Two -για την Μητέρα)».

 Και το «κερασάκι στην τούρτα», για να παραμείνουν οι αμερικάνοι στον βαθύ «ύπνο του δικαίου», είναι αυτό που τους είπαν οι κεφαλές τους, ότι, «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επιπλέον δαπάνη για τους φορολογούμενους». Και το θέμα εθεωρήθη λήξαν με αυτόν τον… εφησυχασμό!!!

Σε λίγο οι «τοιούτοι» θα ζητήσουν νόμο να απαλειφθεί εντελώς από τους καταλόγους ο όρος "καθαρός" "κανονικός" "άνδρας" «ευθύς» κ.λ.π., και εφόσον κατάφεραν να πετύχουν την απάλειψη του Πατέρα και Μητέρας από τα διαβατήρια πλέον, τότε θα καταφέρουν και τα υπόλοιπα.

Αυτή η «δύναμη» τους προέρχεται από τον πατέρα τους τον διάβολο, που «αλωνίζει» πρός το παρόν, έως ότου έρθει η ώρα του να πληρώσει μαζί με τα υποχείρια όργανα του, που είναι και οι «τοιούτοι», και τόσοι άλλοι που είναι εχθροί του Θεού.

Οι «τοιούτοι» απαξιούν την γυναίκα, ενώ επιδιώκουν όμως να συμπεριφέρονται ώς… γυναίκα, και η απόδειξη ότι υποκινούνται από τον πατέρα τους τον διάβολο, είναι και η προφητεία των τελευταίων καιρών, που ο Δανιήλ είπε για τον αντίχριστο, ότι:

«Και δεν θέλει φροντίζει περί των θεών των πατέρων αυτού ουδέ περί επιθυμίας γυναικών ουδέ θέλει φροντίζει περί ουδενός θεού, διότι θέλει μεγαλυνθή υπεράνω πάντων» [Δανιήλ: 11’ 37].

Ναί, κατάφεραν τελικά οι  «τοιούτοι» να κερδίσουν τα… «δικαιώματα» τους εξαλείφοντας από τα ταξιδιωτικά έγγραφα την λέξη Πατέρας – Μητέρα. Τελικά, ποιός θα μας πεί: «Τα δικαιώματα του Πατέρα και της Μητέρας (που είναι εκ φύσεως εγκεκριμένα) τα οποία εξαλείφθηκαν από τα ταξιδιωτικά έγγραφα, ποιός και από πού θα τα διεκδικήσει;»

Φαύλος κύκλος λοιπόν η πολιτική (αλλά και οι πολιτικοί) και περισσότερο το βλέπουμε αυτό στην ποιό διεφθαρμένη και διεστραμμένη χώρα του κόσμου, την ΑΜΕΡΙΚΗ, με τα πιό βρώμικα, πλέον, διαβατήρια.

Το εάν πρόκειται για έκτρωμα αυτή η κατάσταση, ας θυμηθούμε για λίγο τις δύο πρόσφατες περιπτώσεις, όπου μικρό παιδί ομοφυλοφίλων αυτοκτόνησε στην αμερική εξ’ αιτίας τις διάκρισης και τις κοροϊδίας που του έκαναν οι συμμαθητές του στο δημοτικό σχολείο, εξ’ αιτίας των ομοφυλόφιλων… «γονιών» του, καθώς και τις δυό λεσβίες που βάλθηκαν να αλλάξουν το φύλλο του 11χρονου υιοθετημένου «γιού τους» θέλοντας να τον κάνουν κορίτσι, και κατ’ επέκτασιν… αργότερα λεσβία (;;;).

Αυτά τα έκτροπα, ο πατήρ του ψεύδους, και ο απ’ αρχής ανθρωποκτόνος διάβολος, τα προωθεί και τα πολλαπλασιάζει, βάζοντας σε κυβερνητικές θέσεις δικά του όργανα «τοιούτους» για να προωθούν και να προσπαθούν να πετύχουν νόμους που θα εξυμνεί και θα προβάλει την «πουστιά», ή κοινώς «ομοφυλοφιλία ή geyσμός» που αρέσκονται κάποιοι -φαινομενικά σεμνότυφοι- να την αποκαλούν.

Θα μου πεί κάποιος, μα εσύ Χριστιανός είσαι και εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο; Να υπενθυμίσω φίλοι, ότι, εδώ γράφουμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, και σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ άρθρο, είναι η σωστότερη έκφραση. Μικρά που ήμασταν έτσι τους ξέραμε. Λέγαμε ότι, στο τάδε χωριό υπάρχει ένας πούστης (τότε ήσαν μετρημένοι στα δάκτυλα, ενώ σήμερα…;;; άντε να τους μετρήσεις), και τώρα αντικατέστησαν τον όρο «πούστης» με τον ορισμό ομοφυλόφιλος, ή ξενόφερτα… Gay!

Έλα όμως, που στην Ελλάδα, ο δεδηλωμένος πούστης (ή ομοφυλόφιλος ή Gay άν προτιμάτε) δημοσιογράφος, δικηγόρος, πολιτικός και πρόεδρος των «τοιούτων» Γρηγόρης Βαλιανάτος, μας ξαναθύμισε τον ορισμό του πούστη, αποκαλώντας από τηλεοράσεως τον ομοφυλόφιλο ώς… ΠΟΥΣΤΗ, σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή της Άννας Δρούζα. Δέν το λέω εγώ, αυτός το είπε. Άρα, καλώς εδώ λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, διότι απλά… έτσι έχουν!

«Μεγάλοι» Αμερικάνοι, και θαυμαστά τα έργα τους!

 

Διαβἀστε επίσης:

 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.