Απίστευτο! Παπάς διέκοψε λειτουργία για να απαντήσει στο κινητό

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ενορία του νομού Ιωαννίνων.

Όπως διηγήθηκαν στην Κάτοψη, παππάς τελούσε, ημέρα Κυριακή τη θεία λειτουργία. Κι ενώ έψελνε, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. Ως εδώ καλά θα πείτε. Προφανώς το είχε αφήσει ανοιχτό και φυσικό ήταν ότι θα το έκλεινε … Έλα, όμως, που δεν έγινε έτσι.

Ο ιερέας έβγαλε το τηλέφωνο από την τσέπη του παντελονιού του, διέκοψε την λειτουργία, λέγοντας συγγνώμη, και άρχισε να μιλάει με τη γυναίκα του. Και μάλιστα δυνατά, τόσο, που τον άκουγε όλο το εκκλησίασμα καθαρά.

Η σύζυγός του, του έλεγε για κάτι οικογενειακά τους θέματα, νομίζοντας ότι ο παπάς είχε τελειώσει τη λειτουργία και ήταν μόνος του στο ναό. Κάποια στιγμή κι ενώ είχαν περάσει 6 με 7 λεπτά, ο ιερέας είπε στην παπαδιά: “Σε αφήνω τώρα, έχω λειτουργία, θα τα πούμε μόλις έρθω στο σπίτι”.

Ωραίος και άνετος…

πηγή: www.newsbomb.gr

 
Δέν μάς προκαλεί έκπληξη και αυτή ή τακτική τού εν λόγω παππά, διότι στόν sporeas.gr έχουμε συνηθίσει σέ τέτοιου είδους παρεκτροπές, και βροντοφωνάζουμε στούς θρησκεύοντες ότι οι παππάδες τούς πλανούν και τούς κοροϊδεύουν, μήπως και τελικά ξυπνήσουν οι αιώνια κοιμώμενοι και από τό σκότος έλθουν στό αιώνιο φώς τού Ιησού Χριστού, αλλά μάλλον είς μάτην, ο Έλληνας αγρόν ηγόρασε και αρέσκεται είς τό παππαδικό ψεύδος ώς θρησκευόμενος τυφλός πού θέλει νά οδηγεί… τυφλό.Είθε νά επέλθει αφύπνιση διότι ποτέ δέν είναι αργά.
 
18 Νοεμβρίου 2012
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
 
 
 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ