του Γιώργου Οικονομίδη.

Την εποχή τής Καινής Διαθήκης δέν υπήρχαν υπολογιστές ούτε e-mail ούτε και ταχυδρομεία (εκτός για την τότε κρατική αλληλογραφία) όπως σήμερα έχουμε την άνεση να χρησιμοποιούμε. Καί όμως… ο Θεός χρησιμοποίησε δικούς Του ανθρώπους να μεταφέρουν επιστολές τού Αποστόλου Παύλου στα σημεία πού έπρεπε να μεταφερθούν.

Επιστολή Αποστόλου ΠαύλουΈτσι…:

*** Η Φοίβη μετέφερε την Ρωμαίους Επιστολή τού Παύλου.

*** Ο Τίτος μετέφερε τήν Β’ Κορινθίους Επιστολή τού Παύλου.

*** Ο Τυχικός μετέφερε τήν Εφεσίους καί Κολοσσαείς Επιστολές τού Παύλου.

*** Ο Ονήσιμος μετέφερε τήν πρός Φιλήμονα Επιστολή τού Παύλου…
… και μ’ αυτόν τόν τρόπο (μέ φιλικά πρόσωπα) γινόταν η μεταφορά τής αλληλογραφίας ανάμεσα σέ Χριστιανούς.

Πέραν αυτών τών δυσκολιών, ο Λόγος τού Θεού υπάρχει σήμερα στά χέρια μας ολοκληρωμένος όπου και καλούμεθα νά Τον μελετάμε. Τό πόσοι όμως τό κάνουμε είναι θέμα προσωπικό και απαραβίαστο. Στό τέλος θά μας καταλογιστούν είτε ευθύνες είτε έπαινοι, όχι μόνον εάν μελετάμε αλλά εάν πράττουμε αυτά πού μελετάμε.

Εάν… μελετάμε όμως!
 
 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.BibleMedia.tv

 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.