Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Τελικά όπου φυσάει ο άνεμος και ρέει άφθονο το χρήμα είναι ο ορθόδοξος Πέτρος Γαϊτάνος.

Ταυτίζεται η ορθοδοξία με τους αρχαίους ειδωλολατρικούς θεούς; Εάν ναί τότε δέν μας ενδιαφέρει το παρακάτω άρθρο, εάν όμως όχι τότε σίγουρα θα πρέπει η εκκλησία να δεί σοβαρά τις μελλοντικές της συνεργασίες με τον ακριβοπληρωμένο καλλιτέχνη που την θρησκευτική συναυλία σε Ναούς την πληρώνεται με 30.000 ευρώ σε καιρούς πείνας και δυστυχίας του ελληνικού λαού. Γνωρίζει όμως ο “μίστερ όπου φυσάει ο άνεμος” τί εστί πείνα;

Επίσης, με την συμπεριφορά του αυτή, να ποζάει ώς “θεός” Διόνυσος, δείχνει και την “ορθοδοξία” του, εκτός εάν δέν πιστεύει σ’ αυτήν αλλά τό “παίζει” θρησκευόμενος ορθόδοξος χάριν των συναυλιών του και της αδράς πληρωμής του.

 

Γιώργος Οικονομίδης,

www.sporeas.gr

www.sporeas.tv

 

Ακολουθεί τό άρθρο και το φωτογραφικό υλικό:

 

————————————————

 

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΑΛΛΙΑ ΚΑΡΤΣΑΚΗ

 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος και η Στέλλα Γεωργιάδου ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες, φορώντας μανδύες και στεφάνια. Ο λόγος;

Οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν στην Κύπρο, με αφορμή τα Διονύσια, μια αρχαιοελληνική γιορτή, χαράς και διασκέδασης σε γνωστό κτήμα της μεγαλονήσου. Η Στέλλα Γεωργιάδου ανέβασε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, στα οποία, όπως μπορείτε να δείτε, οι δυο τους προσπαθούν να… αποτυπώσουν το αρχαιοεληνικό πνεύμα.

Μάλιστα, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, ως… άλλος θεός Διόνυσος ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην συνάδελφό του, κρατώντας ένα μουσικό όργανο στο χέρι του. Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο καλλιτέχνες θέλησαν να προσκαλέσουν τον κόσμο να τους τιμήσει με την παρουσία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 1

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 2

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 5

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 4

Δείτε τον Πέτρο Γαϊτάνο όπως δεν τον έχετε ξαναδεί 3

πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ