ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

Filed under ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
05 Φεβρουαρίου 2009
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Ο Στυλιανός Χαραλαμπάκης κατανάλωσε την ζωή του στην υπηρεσία του Θεού. Το συγγραφικό του έργο ανέδειξε τις όποιες κακοδοξίες που καλλιεργούσε και εξακολουθεί να καλλιεργεί η κρατική Ορθόδοξη εκκλησία. Αυτό το “ξεσκέπασμα” δεν άρεσε στην ιερατική εξουσία. Το ορθόδοξο χριστεπώνυμο πλήρωμα που διαβάζει τα αποκαλυπτικά βιβλία άρχισε να μαθαίνει, άρχισε να ξυπνά από τον θρησκευτικό του λήθαργο. Επειδή όμως δεν μπορούσε το ιερατικό κατεστημένο να κλείσει το στόμα του συγγραφέα, προέβη σε μια άνευ προηγουμένου άθλια και ανήθικη λασπολογία εναντίον του Στυλιανού Χαραλαμπάκη. Με πρωτοστάτη τον άθλιο (λόγω ψευδούς σπερμολογίας) παπά Αντώνη Αλεβιζόπουλο, υπεύθυνο του «Αντιαιρετικού Αγώνα», προσπάθησαν με άθλια και ψευδή λασπολογία να παρουσιάσουν τον Σ. Χαραλαμπάκη ως ένα άτομο ψυχοπαθή, αποστάτη και εχθρό της ορθοδοξίας. Τον κατηγόρησαν ασύστολα και όταν ο “Σπορέας” απέδειξε του λόγου το αληθές, οι κατήγοροι του λούφαξαν σαν τα δαρμένα σκυλιά. Τώρα ο Αλεβιζόπουλος δίνει λόγο στον Θεό για την άθλια συμπεριφορά του. Την «Αλεβιζοπούλεια» τακτική την ακολουθούν –δυστυχώς- και μερικοί άλλοι στις μέρες μας, δίχως –καθώς φαίνεται- να γνωρίζουν ότι, όταν φτύνεις στον ουρανό το σάλιο θα πέσει στο πρόσωπο σου.

Ο Στυλιανός Χαραλαμπάκης, με στάση αρμόζουσα σε γνήσιο και αληθινό Χριστιανό, αντέκρουε τις όποιες κακοδοξίες εναντίον του με στοιχεία που αποστόμωνε τους κατηγόρους του. Τώρα πλέον δεν υπάρχει ανάγκη να υπερασπίζεται την αλήθεια διότι ο Κύριος του τον αντάμειψε και απολαμβάνει τον στέφανον της ζωής. Στις αρχές αυτού του έτους (2009) ο Στυλιανός Ι. Χαραλαμπάκης παρέδωσε την τελευταία του πνοή εγκαταλείποντας τον μάταιο τούτο κόσμο, και αφήνοντας πίσω τους άθλιους επικριτές του να σιγοβράζουν στην αθλιότητα τους απολαμβάνει πλέον την γλυκιά παρουσία του Κυρίου του διότι εκεί είναι πολύ πλέον καλύτερα.

Την πολύτιμη προσφορά του, που δεν ήθελε να την παραδεχτεί το ιερατικό κατεστημένο με τους συν αυτώ, την αναγνώρισαν σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων, άνθρωποι του πνεύματος και «εραστές» της Βιβλικής αλήθειας. Μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, όπου και απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος για τον θάνατο του μεγάλου τούτου ανδρός της αλήθειας.

H επιστολή αυτή υπάρχει αποκλειστικά στον «sporeas.gr» όπου και την δημοσιεύει.

***

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ