Επιστολή ενός Ιερομόναχου προς τον “Σπορέα”

Επιστολή που μου απέστειλε κάποιος ιερομόναχος για την… επιστροφή μου (sic) και στάζει μέλι η γλώσσα του!

 Αυτό πού θέλω νά σου πώ είναι ότι άκουσα τήν ομολογία σου καί μού προκάλεσε αφόρητη θλίψη τό γεγονός ότι ένας Έλληνας βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός πρόδωσε τό Βάπτισμα καί αποστάτησε από τήν Μία, Αγία, Καθολική καί Αποστολική Εκκλησία, τήν Ορθοδοξία, γιά νά μπλεχτεί στά σατανικά δίκτυα της πλάνης καί τής ψυχοφθόρου αιρέσεως. Καί δέν αρκέστηκες σ’ αυτό, αλλά θέλεις νά παρασύρεις και άλλες ψυχές στό δρόμο της απώλειας πού ακολουθείς!!! Η ιστοσελίδα σου είναι ακριβώς αυτό πού υποδηλώνει η λέξη: ένας αρπακτικός ιστός αράχνης, ένα τέλειο όργανο του διαβόλου πού σέ έχει κατακυριεύσει καί σέ οδηγεί μέ βεβαιότητα στο αιώνιο πύρ!

Όσο έχεις καιρό μετανόησε. Γύρισε μέ συντριβή στήν στοργική αγκαλιά τής Αληθινής καί Μοναδικής Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας. Εγώ είχα χρέος νά σε προειδοποιήσω. Η επιλογή είναι δική σου…

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ

740 55 ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΚΡΗΤΗ-ΕΛΛΑΔΑ

elirom@otenet.gr

**********

 

Απάντηση του “Σπορέα”

Αγαπητέ Ιερομόναχε Ρωμανέ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, όσον αφορά την “πλάνη” μου, και την προσμονή σου να επιστρέψω στην “Μαμά Ορθοδοξία”. Επειδή όμως αυτή η “μαμά” είναι αποστάτιδα, μοιχαλίδα, και ξένη ως προς το Ευαγγέλιο, προτιμώ να παραμένω “υιοθετημένος”.

Αν ποτέ αυτή η “μάνα” επιστρέψει στον πρώτο της σύζυγο και αρνηθεί τους διάφορους εραστές της, τότε πολλοί “υιοθετημένοι” θα την αγκαλιάσουμε και πάλι, αναγνωρίζοντας την μητρότητα της.

Αν ποτέ αυτή η “μάνα” καταλάβει και πιστέψει ότι ο πρώτος άντρας της, ο Κύριος της Δόξης, είναι έτοιμος να την συγχωρέσει, και επιστρέψει με συντριμμένη την καρδιά ζητώντας την συγνώμη Του, τότε θα μπορέσει και πάλι να μαζέψει τα παιδιά της όπως η όρνιθα τα ορνίθια της.

Αν ποτέ αυτή η μοιχαλίδα “μάνα” αναγνωρίσει ότι οι εραστές της, με αφετηρία το Βυζάντιο, την υποδουλώσανε σε σημείο να πάθει πνευματική τύφλωση, και ότι ξέφυγε απο την Βιβλική γραμμή, τότε θα ανοιχτούν και τα μάτια της για να δεί επιτέλους ότι, το όνομα που της έδωσαν απο τον 3ο μ.Χ αιώνα οι αυτοκράτορες εραστές της, Κωνσταντίνος και Θεοδόσιος, δεν είναι Ορθοδοξία, όπως νομίζει, αλλά Κακοδοξία.

Για να αποκτήσει το αληθινό της όνομα, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ορθή δόξα), πρέπει να ξαναγυρίσει στον νόμιμο σύζυγο της, στον Ιησού Χριστό, και τότε θα είναι πράγματι Ορθόδοξη, φέροντας το Όνομα του συζύγου της.

Μιά τέτοια μετανοημένη ΜΑΝΑ , κανείς Χριστιανός δεν θα την βλέπει σαν μοιχαλίδα.

Δείξε μου μοναχέ Ρωμανέ αυτή την ΜΑΝΑ, και θα είμαι αδελφός σου για πάντα.

Μήπως πρέπει και εσύ να συλλογιστείς αυτά που διαβάζεις στον “Σπορέα”;

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

 
 
************
Με αγάπη Χριστού
Γιώργος Οικονομίδης
“Σπορέας”
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

One Response to Επιστολή ενός Ιερομόναχου προς τον “Σπορέα”