Οι Κραυγές των μισθοφόρων «Παπαγάλων» και οι Φωνές των Ανθρώπων

του Σπύρου Χατζάρα

«Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να μην φοβούνται», την BAXTER ,την GLAXO, και την NOVATRIS και το εμβόλιο τους κατά της «νέας γρίπης».

«Ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός, αλλά η σύσταση τόσο του υπουργείου όσο και του σχεδόν συνόλου των επιστημόνων είναι ότι το εμβόλιο θα πρέπει να γίνει, για να ωφεληθεί συνολικά η κοινότητα και να αναχαιτίσει τη νέα γρίπη» (in.gr).

«Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο, αφού οι παρενέργειές του είναι παρόμοιες με αυτές του εμβολίου της κοινής γρίπης» (Βήμα της Κυριακής).

Ο WHO λέει πως η γρίπη των χοίρων είναι παρόμοια με τα στελέχη εποχιακής γρίπης.

Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι ήπιες και πολλοί άνθρωποι αναρρώνουν δίχως βοήθεια. Ωστόσο, αποκάλεσε τον ιό «ασταμάτητο» και, στις 11 Ιουνίου, κήρυξε το ανώτατο επίπεδο συναγερμού (6), ανακοινώνοντας : «Ο κόσμος βρίσκεται τώρα στην αρχή της πανδημίας γρίπης του 2009». Στις 13 Ιουλίου συνέστησε «μαζικούς εμβολιασμούς», για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Αντιδράσεις γιατρών για το εμβόλιο . Παραίτηση γιατρού από επιτροπή λόγω διαφωνίας»

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της επιτροπής για την πανδημία στο Νοσοκομείο ‘Αγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο Στρατής Πλωμαρίτης, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δηλώνει ότι εφόσον ο ίδιος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το εμβόλιο δεν μπορεί να πείσει τους συναδέρφους του για να κάνουν κάτι διαφορετικό.

(http://www.newsblog.gr/)

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-«Ισχνή και αμελητέα είναι η απειλή από την νέα γρίπη. Παρόλα αυτά, η κ.Ελένη Γιαμμαρέλου κάνει έκκληση προς τους πολίτες , «να εμβολιαστούν προκειμένου όταν θα εμβολιαστεί ο μισός πληθυσμός, αυτομάτως να προστατεύεται και ο υπόλοιπος».
«….Οι Χρόνιες παρενέργειες του εμβολίου, που αναφέρονται στη βιβλιογραφία είναι μεταξύ άλλων: χαλάρωση των οδόντων, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ο υδράργυρος που περιέχει θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού».

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Σβαρτσενέγκερ πέρασε νόμο με τον οποίο απαγορεύεται από το 2006, η χρήση εμβολίων με υδράργυρο σε παιδιά και εγκυμονούσες με βάση τις θέσεις της FDA και της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, όπου αναφερόταν ήδη από το 1999, ότι ο υδράργυρος θα πρέπει να αφαιρεθεί από τα εμβόλια.»

-Σύμφωνα με τους πίνακες του ΚΕΕΛΠΝΟ , χωρίς εμβολιασμό, έχουμε σε 12.000 θετικά δείγματα, 3.200 διαγνωσμένους σε Η1Ν1v, με 4+1+1 νεκρούς (όσοι και οι νεκροί στην Σουηδία από τις παρενέργειες του εμβολίου), {1ος ο 23χρονος στο Ωνάσειο, 2ος ο 25χρονος λαθρομετανάστης στον Ευαγγελισμό, 3ος ο 29χρονος Γάλλος τουρίστας στο Σισμανόγλειο, 4ος ο 34χρονος παραπληγικός με ηπατοπάθεια, 5η η 16χρονη από την λευχαιμία της, 6ος ο 42χρονος με έρευνα καρδιοπάθειας}.

Στους επόμενους μήνες θα είχαμε (χωρίς εμβολιασμό) πιθανώς 7–11 νεκρούς.

Η εμμονή για εμβολιασμό του 50% του πληθυσμού μας,( 6.000.000), για την αποτροπή της πιθανότητας θανάτου των 11/6.000.000, που θα πέθαναν πιθανώς και χωρίς γρίπη ,για τα 12 εκ. του συνόλου των Ελλήνων κατοίκων της Χώρας, θα έχει (εκτός από το οικονομικό) και το παρεπόμενο, «βιοόγικο κόστος» αργότερα και για πολλά χρόνια.

Οι πιθανοί χρόνιοι Αυτιστικοί, τα κρούσματα Αλτσχάϊμερ, οι Διαταραχές προσωπικότητας κ.α., είναι άραγε καλύτερη λύση , από την αποδοχή της απώλειας των 11, για την σωτηρία των πολλών;

Οι μαζικοί εμβολιασμοί, είναι ο σίγουρος δρόμος για την διάδοση και εξάπλωση της εργαστηριακής λοίμωξης H1N1. Η εξάπλωση της γρίπης γίνεται με τα εμβόλια.

«Τα εμβόλια που χορηγούν περιέχουν ιδιαίτερα ασταθής ιούς που μεταλλάσσονται εύκολα, επειδή είναι «ζωντανά ενεργοί» μεταλλαγμένοι στο εργαστήριο …. Οι άνθρωποι διασπείρουν τους «ζωντανούς» ιούς μέχρι και τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, και βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί και φτερνίζεται, μπορείτε να «αποκτήσετε» την εργαστηριακή λοίμωξη H1N1». Δρ Leonard G. Horowitz

Κάθε ένας ,που μολύνεται με τον H1N1, από εμβολιασμό , διατρέχει τον κίνδυνο να μεταλλαχθεί ο Η1Ν1σε αντίδραση με άλλους ιούς εντός του οργανισμού του ή από το περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα θανατηφόρο μίγμα που μπορεί να τον σκοτώσει.

«H Δυτική Ουκρανία επλήγη πολύ σοβαρά από μια επιδημία γρίπης αγνώστων στοιχείων, που διστακτικά διέγνωσαν οι γιατροί ως ιογενή πνευμονία. Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει δραματικά. Γιατροί συμβουλεύουν τους κατοίκους της Δυτικής Ουκρανίας να μείνουν στα σπίτια τους και να κάνουν χρήση προληπτικής ιατρικής.”

(Ειδήσεις 29 Οκτωβρίου).

-Στις 30 Οκτωβρίου ο πρόεδρος Βίκτορ Γιούσενκο έθεσε σε καραντίνα εννέα νομούς της Ουκρανίας , και διέταξε την ανάπτυξη των στρατιωτικών νοσοκομείων εκστρατείας σε όλη τη χώρα, λόγω της «σοβαρής γρίπης αγνώστων στοιχείων».

Την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα theflu.com η Jane Bürgermeister ανέφερε ότι: «Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ουκρανία, ως αποτέλεσμα ενός μυστηριώδους νέου ιού που προσβάλλει τους πνεύμονες. Το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας, δήλωσε πως η προέλευση του ιού είναι άγνωστη . Μέχρι στιγμής, αναφέρθηκαν 40.000 κρούσματα και 951 εισήχθησαν σε νοσοκομεία».

-Η «αιμορραγική πνευμονία», είναι κάτι σαν την Πανούκλα. Η γρίπη της Ουκρανίας ήταν κάτι νέο. Δεν ήταν ο Η1Ν1.

Ωστόσο ο WHO έσπευσε στις 3 Νοεμβρίου, (με βάση) δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς σε δύο από τις 9 περιοχές», να διαγνώσει ότι «η εστία στην Ουκρανία, επιβεβαιώνεται (ως) H1N1», κρατώντας όμως «πισινή». «Ο WHO (κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «οι περισσότερες περιπτώσεις γρίπης στην Ουκρανίας προκαλούνται από τον ιό H1N1» .
“Οι περισσότερες”. Γιατί ο ιός H1N1 δεν προκαλεί αιμορραγία στους πνεύμονες.

Ο ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες εμπειρογνώμονας, Δρ Donald Lau, δήλωσε ότι διαφωνεί, με τον WTO λέγοντας: «Η στατιστική πιθανότητα να πρόκειται για τον ίδιο ιό H1N1 (είναι) απειροελάχιστα μικρή.» Και πρόσθεσε ότι για την περίπτωση της Ουκρανίας. υπεύθυνο είναι ένα εξαιρετικά παθογόνο στέλεχος.

Στις 31 Οκτωβρίου ,στις εφημερίδες του Κιέβου, έγιναν δεκάδες τηλεφωνήματα από το Λβοβ (Lviv) από κατοίκους ,που ρωτούσαν για ποιο λόγο γίνονταν αεροψεκασμοί στην περιοχή τους. Οι αεροψεκασμοί καταγγέλθηκαν και στο διαδίκτυο. Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες διέψευσαν τους αυτόπτες ,λέγοντας ότι «δεν είχε χορηγηθεί άδεια για μικρά αεροσκάφη πολιτικής αεροπορίας να πετάξουν μέσα στα όρια της πόλης» . Διέψευσαν δηλαδή τον αεροψεκασμο του Λβόβ, αλλά οχι της περιοχής.

Στις 8 Νοεμβρίου η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα fto.co.za ανέφερε ότι στις 26 του περασμένου Ιούνιο, η αεροπορία της Ινδίας (Indian Air Force) υποχρέωσε σε προσγείωση στη Βομβάη, ένα μισθωμένο από τις ΗΠΑ, ουκρανικό AN-124 , που προερχόταν από τον εναέριο χώρο του Πακιστάν. Ένα αντίστοιχο περιστατικό, πάλι με μισθωμένο από τις ΗΠΑ, ουκρανικό AN-124 συνέβη στην Νιγηρία της οποίας η αεροπορία τον υποχρέωσε σε προσεδάφιση ενώ το πλήρωμα συνελήφθη.

Η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα υποστηρίζει επίσης ότι η Κινεζική «μυστική υπηρεσία» ήρθε σε επαφή με στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών της Ινδίας και της Νιγηρίας , σχετικά με την αποστολή των μισθωμένων από τις ΗΠΑ, AN-124 , «εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για την πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να διασπείρουν, «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης του ιου της γρίπης των χοίρων». ( Τα AN-124 μπορούν να ψεκάσουν σε κάθε πτήση μέχρι και 45.000 κιλά μείγματος). Η νοτιοαφρικανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι τέτοιος αεροψεκασμος πραγματοποιήθηκε με άγνωστη ουσία πάνω από την Ουκρανία, μερικές μέρες ημέρες πριν την εκδήλωση της μυστηριώδους επιδημίας»

Μήπως όλα, βασίζονται στην «πανδημία διακίνησης και μεταδημότευσης κεφαλαίου»;

Στην γρίπη των ανθρωποφάγων (εταιρειών);

 

Joseph Moshe (MOSSAD Microbiologist): “Swine flu vaccine is bioweapon
….Professor Moshe had called into a live radio show by Dr. A. True Ott, (explanation of Joseph Moshe’s call at 06:00) broadcast on Republic Broadcasting claiming to be a microbiologist who wanted to supply evidence to a States Attorney regarding tainted H1N1 Swine flu vaccines being produced by Baxter BioPharma Solutions. He said that Baxter’s Ukrainian lab was in fact producing a bioweapon disguised as a vaccine. He claimed that the vaccine contained an adjuvant (additive) designed to weaken the immune system, and replicated RNA from the virus responsible for the 1918 pandemic Spanish flu, causing global sickness and mass death.

Sources tell us that Bar-Joseph Moshe made no threat against the President or the White House. He did not mention any bomb or attack. He then proceeded to inform the White House…..

Διαβάστε το όλοι στο

http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood

αναδημοσιεύεται από το http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_8789.html
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.