Το καταστατικό της πίστεως μας είναι Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.

… και αυτό διότι, τα ανθρώπινα καταστατικά πάντα εμπεριέχουν στοιχεία διατάξεων και καθορισμού. Δεν είμαστε ενάντιοι σε κάτι τέτοιο (αν κρατούν την ομολογία της πίστεως), αλλά προτίμηση μας είναι το καταστατικό του Λόγου του Θεού, και σ΄ αυτό εμμένουμε.

Για τον Ιησού Χριστό ο Σπορέας πιστεύει αυτό που οι Γραφές λένε…

Ότι, ο Θεός ΛΟΓΟΣ…

 • Θα γεννηθεί σαν άνθρωπος από παρθένο γυναίκα, και…
 • Θα πληρωθεί με Aγιο Πνεύμα.
 • Θα διδάξει την κατά χάριν σωτηρία της ψυχής
 • Θα κάνει θαύματα, όπως την ανάσταση του Λάζαρου
 • Θα καλέσει κοντά Του τον άνθρωπο.
 • Θα πεθάνει για την σωτηρία του ανθρώπου.
 • Θα Τον βάλουνε στον τάφο, αλλά…
 • ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ από τους νεκρούς.
 • Αναλήφθηκε στον Ουρανό, κοντά στον Πατέρα Θεό, και ότι…
 • Είναι η μόνη οδός προς τον Θεό, (Ιωάννης: ιδ’ 6)
 • Ο ΜΟΝΟΣ μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων (Α’ Τιμόθεον: β’ 5).

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, θα έρθει και πάλι με όλη Του την Δόξα, για να πάρει κοντά Του την Εκκλησία Του, που αποτελείται από όλους τους πιστούς, και να κάνει κρίση στους άπιστους και αμαρτωλούς ανθρώπους, που ενώ άκουσαν γι’ Αυτόν, δεν πίστεψαν για να σωθούν, αλλά απείθησαν και Τον απέρριψαν, για να κατακριθούν.

Ο «ΣΠΟΡΕΑΣ» ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ «ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ “ΤΑΔΕ” ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ “ΤΑΔΕ” ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΥ, ΛΕΝΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ».

Μείνετε εκεί που ο Θεός σας τοποθέτησε, και “πολεμήστε” ότι κακό και ότι αντιβιβλικό υπάρχει, με βάση πάντα τον Λόγο του θεού, την Αγία Γραφή. Αν δεν εισακουσθείτε από τους ενάντιους και αντιφρονούντες, τότε διαλέξτε μια Εκκλησία που ορθοτομεί στον Λόγο του Θεού, και βαδίζει σωστά στα βήματα του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού.

(Ο αναγινώσκων ας εννοεί)

Εν Κυρίω

Γιώργος Οικονομίδης

“Σπορέας”

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.