Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ


Ο ΣΠΟΡΕΑΣ, είναι μια ιδιωτική προσπάθεια, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με μόνο σκοπό την διάδοση της αλήθειας του Ευαγγελίου, και κατά συνέπεια, την Δόξα Του Αιώνιου Θεού.

Δεν έχει σχέση με οργανώσεις παρα-θρησκευτικές και μη, ανήκει μόνο στον Χριστιανισμό του Ευαγγελίου.

Πιστεύει και δέχεται ολόκληρη την Αγία Γραφή ως τον Θεόπνευστο Λόγο Του Θεού, καθώς και την Ιερά παράδοση, όταν αυτή συμφωνεί με Τον Λόγο Του Θεού.

Πιστεύει στον Πατέρα, Τον Υιό και Το Άγιο Πνεύμα ως τον Τριαδικό Θεό της Βίβλου.

Τέλος, αρνείται να έχει μια δογματική “ταμπέλα” δίπλα στην ονομασία ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, και αυτό διότι η ευαγγελική περικοπή μας λέει ότι:

«…και πρώτον εν Αντιοχεία ωνομάσθησαν οι μαθηταί Χριστιανοί» (Πράξεις των Αποστόλων: ια’ 26).

Αυτή είναι η καθαρή θέση του Σπορέα, και γι' αυτό απευθύνεται σε κάθε έναν που ονομάζει το Όνομα του Ιησού Χριστού, αλλά και σε όποιον θέλει να κάνει το βήμα προς την αλήθεια του Ευαγγελίου.

************

Διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο, το πνεύμα σας αναπαύεται.

Πόσο μάλλον περισσότερο, όταν το βιβλίο αυτό

είναι η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!

Τίτλος : Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,
ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ.

Μελετάτε τις Γραφές

Σας ωφελούν!

 
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.