ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ “HOLY” BUSINESS.

“ΑΓΙΟΙ” ΑΛΗΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΟΣ…

Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

16/10/2008
του Γιώργου Οικονομίδη


Παρακολουθώντας τα γεγονότα με τον “νταβατζή” Εφραίμ και τους συν αυτώ να πρωτοστατούν στα “ιερά” σκάνδαλα, μιλήσαμε και για τη νέα “βόμβα” που θα σκάσει με τις “ιερές” κομπίνες και επιχειρήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι δύο εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση Βατοπαιδίου, “σκόνταψαν” σε εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα και υπό το βάρος των πιέσεων και απειλών (όπως ακούγεται) αναγκάστηκαν να παραιτηθούν από την υπόθεση. Καθημερινά όμως βλέπουμε να βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα σατανικά εφευρήματα ενεργούμενα από κολογεροπαπάδες.

Ενδεδυμένοι τον “φερετζέ” της “αγιότητας”, δηλαδή το ράσο, δεσπόζουν στις συνειδήσεις των αφελών πιστών και καταχρώνται τον βίο του φτωχού βιοπαλαιστή. Μοναστήρια και εκκλησίες τάχθηκαν στο να θησαυρίζουν και να αποταμιεύουν τον πλούτο που είναι κάτω από την κατάρα της Αγίας Γραφής. Αυτοί όμως αγρόν ηγόρασαν.

Αξιώσεις επάνω σε χιλιάδες στρέμματα γης, καταθέσεις πολλών δισεκατομμυρίων δραχμών (Ευρώ σήμερα) επιχειρήσεις Α.Ε. με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, τουριστικές και ξενοδοχειακές μονάδες, προσπάθειες δημιουργίας τραπεζικών καταστημάτων με επωνυμία “Τράπεζα Αγίου Πνεύματος” και πολλά άλλα σατανοκινούμενα έκτροπα ενεργούμενα από τους “Ρασοφόρους, την συμφορά του Έθνους” για να δανειστώ έναν τίτλο γνωστού συγγραφέα. Και όλα αυτά την στιγμή που ο θρησκευόμενος πιστός αγωνίζεται αγωνιωδώς για να θρέψει την οικογένεια του και να ζήσει και αυτός. Το επιχείρημα της φιλανθρωπίας από την εκκλησία, για να δικαιολογήσει τις “ιερές” της μπίζνες, είναι απλά και μόνο μανδύας “ξεπλύματος βρώμικου χρήματος” και ο νοών νοείτο…

Περιμένοντας λοιπόν να δούμε και άλλους ρασοφόρους στη φυλακή, επανερχόμαστε εκεί που θα έπρεπε να εμμένουμε -αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε γι’ αυτό και ασχολούμαστε με τα κοινά- και αυτό είναι η πνευματική πλευρά του όλου θέματος. Επιμένουμε στο ότι οι κολογεροπαπάδες είναι ξένο σώμα στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού και δεν έχουν βάση και θέση μέσα στην Αγία Γραφή. ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ δεν μπορούν να υποδείξουν την ύπαρξή τους παρά μόνο αρέσκονται στο να επικαλούνται την νόθα και αντιβιβλική τους παράδοση. Με την ίδια ευκολία επικαλούνται και τα χρυσόβουλα των σουλτάνων για να αρπάζουν με βουλιμία την γη των Ελλήνων αγροτών, όμως… μήπως νομίζουν ότι ο Θεός μπορεί να εμπαίζεται;;;

ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Γιώργος Οικονομίδης
16/10/2008
“sporeas.gr”

 

Διάβασε επίσης:

Θρησκευτική Αλητεία και “Holy Business”

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Το top-10 των χρυσών μοναστηριών

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ