Ισλαμιστές έσφαξαν ολόκληρο χριστιανικό χωριό στη Συρία.

Filed under ΚΟΣΜΟΣ

Την ίδια ώρα, ευρωπαϊκές χώρες πιέζουν να αρθεί το εμπάργκο για την προμήθεια όπλων προς τους αντάρτες…

 

Ισλαμιστές έσφαξαν ολόκληρο χριστιανικό χωριό στη ΣυρίαΈνα ολόκληρο χωριό έπεσε θύμα της κτηνώδους μανίας των Ισλαμιστών ανταρτών, οι οποίοι υποτίθεται ότι αγωνίζονται για τη δημοκρατία.

Εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν από τους εγκληματίες της «επανάστασης».

Το νέο αυτό έγκλημα κατά της Χριστιανοσύνης αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας συντελέστηκε σήμερα στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο.

Οι ένοπλοι αντάρτες που συνεργάζονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) εισέβαλαν στο χωριό και το πλημμύρισαν στο αίμα, πριν προλάβει να επέμβει ο συριακός στρατός. Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος καθώς οι αρχές δεν έχουν προλάβει να αρχίσουν την θλιβερή καταμέτρηση.

Η νέα θηριωδία των ανταρτών ήρθε σε απάντηση των συντριπτικών χτυπημάτων που έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Κουσειρ, η οποία έχει περάσει έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού. Το νέο αιματοκύλισμα ήταν τα αντίποινα στις ήττες τους…

Από το Μάρτιο του 2011, οπότε και ξέσπασε η κρίση στη Συρία, χιλιάδες Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί με απάνθρωπο τρόπο από τους ισλαμιστές αντάρτες, αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται για εμφύλιο ή απελευθερωτικό πόλεμο, αλλά για σχέδιο εξόντωσης του χριστιανικού πληθυσμού από τη χώρα αλλά και γενικότερα από τη Μέση Ανατολή.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επιθυμούν διακαώς την πτώση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. Επειδή ο Άσαντ ως Αλεβίτης δεν είναι φανατικός μουσουλμάνος και είναι ανεκτικός προς τους Χριστιανούς, θεωρείται από τους Ισλαμιστές «εμπόδιο» στα σχέδια τους για την εγκαθίδρυση ενός ακόμη θρησκευτικού κράτους στην περιοχή.

Αυτή, λοιπόν, είναι η περίφημη «αραβική Άνοιξη», την οποία επικαλούνται οι Ισλαμιστές και επικροτούν οι δυτικοί… Μόνο που σιγά σιγά η «άνοιξη» εξαπλώνεται στην πόρτα τους, όπως πρόσφατα συνέβη στη Βρετανία, με την άγρια δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη, αλλά και στη Σουηδία και στο Παρίσι…

πηγή: newsbomb.gr

 

*** Κατά τ’ άλλα η ελληνική κυβέρνηση κόπτεται νά κτίσει μέ χρήματα τών Ελλήνων φορολογουμένων τζαμιά καί Τέμενο στούς μουσουλμάνους στήν Ελλάδα, μέ συνέπεια νά υποστεί ό Ελληνικός λαός ελεύθερη σφαγή από τούς διάφορους δολοφόνους ισλαμιστές στήν ίδια του τήν χώρα.

Στήν αρχή υπάρχει “γαργαλιστική αξίωση” από τούς μουσουλμάνους ώς δήθεν δικαίωμά τους(sic) νά έχουν τόπο λατρείας σε Χριστιανικές χώρες -άσχετα πού στίς δικές τους χώρες κατασφάζουν τούς Χριστιανούς καί δέν επιτρέπουν Χριστιανικούς ναούς ή χώρους λατρείας- ενώ οι μάσκες τους θά πέσουν όταν (και εάν) κτισθεί ο Τέμενός τους, όπου θά είναι πλέον ΑΡΓΑ γιά νά κάνει πίσω ή Ελλάδα. Πολύ αργά εάν τυχόν κτίσουν σέ Χριστιανική (μέ εισαγωγικά ή μή) χώρα τό Τέμενός τους. Μετά δέν γκρεμίζεται μέ τίποτα πλέον διότι εάν κάτι τέτοιο γίνει τό αίμα θά ρέει άφθονο… είτε τών Ελλήνων είτε τών Ισλαμιστών… διότι καί ό Έλληνας όταν ξυπνήσει κανείς δέν τόν σταματά!!! Επόμενο όμως είναι ότι διαχωρίζουμε τούς φανατικούς Ισλαμιστές από τούς απλούς μουσουλμάνους πού θέλουν νά ζούν ειρηνικά… εάν τό θέλουν.

Έλληνες πολιτικοί… σκεφθείτε τήν αφροσύνη σας…!

Γ.

 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ