του Γιώργου Οικονομίδη.

Jews-for-JesusΗ Καινή Διαθήκη γίνεται σημείο αντιλεγόμενο από ομάδα ταχυδρόμων στο προάστιο Ramat Gan του Τελ Αβίβ, και οι Μεσσιανικοί Εβραίοι θεωρούν ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να διαδώσουν το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελίου στο εσωτερικό του Ισραήλ.

Εκεί δηλαδή πού γεννήθηκε, μεγάλωσε, έζησε, πέθανε και αναστήθηκε (για τίς αμαρτίες τών ανθρώπων) ό Μεσσίας Ιησούς Χριστός.

Οι εν λόγω ταχυδρόμοι μόλις αντιλήφθηκαν -τόν Μάρτιο τού 2012- ότι τά πακέτα πού κρατούσαν περιείχαν τήν Καινή Διαθήκη, αρνήθηκαν να τά διανείμουν στούς παραλήπτες τους και ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους ότι δεν θα εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους να παραδώσουν τα συγκεκριμένα πακέτα.

Ο Ισραηλινός Τύπος δέν αναφέρθηκε σέ ποιά οργάνωση ανήκαν αυτά τά πακέτα πού προορίζονταν γιά τα Ισραηλινά νοικοκυριά, όπως έγραψε η Israel Today“. Με την προσπάθεια όμως τής εξάπλωσης τού Ευαγγελίου μέσα στό Ισραήλ, κάθε ομάδα ή οργανισμός θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτές τίς αποστολές πακέτων με την Καινή Διαθήκη.

Jews-for-Jesus_return to senderΟ Ισραηλινός υπουργός Επικοινωνιών Μοσέ Kahlon ζήτησε να σταματήσει η διανομή έως ότου το θέμα θα μπορούσε να αποσαφηνιστεί νομικά. Όμως, η Ισραηλινή Ταχυδρομική Εταιρεία, πού είναι μια κυβερνητική εταιρεία και λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο περί ταχυδρομείων, δήλωσε δια τού εκπροσώπου της ότι: “είμαστε υποχρεωμένοι να διανείμουμε οτιδήποτε παραλαμβάνουμε. Η Ισραηλινή Ταχυδρομική Εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα ή την ικανότητα να επιλέξει τι μπορεί ή τί δεν μπορεί να διανείμει . Ως εκ τούτου, το ταχυδρομείο, ώς υποχρεούται, θα διανείμει τα πακέτα σύμφωνα με το νόμο”.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.sporeas.tv

 
 
 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.