του Γιώργου Οικονομίδη

Υπόσχομαι να τηρήσω τις… 10 Εντολές:

1] Να φέρω εις πέρας μία βαθύτατη έρευνα για τους υπαίτιους αυτής της καταστροφής μας, όσο υψηλά και άν βρίσκονται, και να τους οδηγήσω σε ειδικό Δικαστήριο και στην συνέχεια με ισόβια δεσμά στην φυλακή.

2] Να κατασχέσω κινητή και ακίνητη περιουσία των υπευθύνων της καταστροφής μας αυτής καθώς και των συγγενών τους έως και τέταρτου βαθμού, εάν αποδειχθεί εμπλοκή τους στό «φαγοπότι».

3] Να βάλω σε υπεύθυνες θέσεις ανθρώπους που εσείς θα επιλέξετε με την ψήφο σας, ελέγχοντας τους αυστηρότατα και με βαρύτατες ποινές σε περίπτωση απιστίας.

4] Να καταργήσω την βουλευτική ασυλία η οποία οδηγεί κάθε απατεώνα πολιτικό στην διάπραξη εγκληματικών πράξεων δίχως τόν φόβο της τιμωρίας.

5] Να δημιουργήσω μιά Αστυνομία η οποία θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στό πλευρό τού πολίτη κάνοντάς τον να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια. Να έχει πλέον αυτή η νέα αστυνομία τό δικαίωμα να χρησιμοποιεί τό όπλο της σε περίπτωση που κάθε εγκληματίας αντιστέκεται στην σύλληψη του. Επίσης τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ πλέον –και όχι άγνωστους- κουκουλοφόρους των επεισοδίων σε κάθε ειρηνική διαδήλωση θα τους πυροβολούν ώς κατά συνείδηση εγκληματίες όταν αυτοί αντιστέκονται στην σύλληψή τους.

6] Να διαπραγματευτώ τό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρέος μας με τους δανειστές και δέν θα επιστρέψω όποιο δάνειο που μας δόθηκε παράνομα και καταχρηστικά.

7] Να βάλω σε πλήρη εφαρμογή την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου, όπως πετρέλαιο, χρυσό και άλλα, με την υπόσχεση στόν Ελληνικό λαό ότι θα κάνω την Ελλάδα από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης δανείζοντας στους πάντες… εκτός της Γερμανίας και Γαλλίας, καθώς και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ τις Γερμανικές αποζημιώσεις τών πλέον 500 δισ Ευρώ που μας οφείλουν.

8] Να προωθήσω την Βιολογική Γεωργική καλλιέργεια και να απαγορεύσω τα αεροπλάνα που «βομβαρδίζουν» με χημικά την Χώρα μας (τα γνωστά Chemtrails) με την απειλή κατάρριψής τους σε περίπτωση παραβίασης του εναέριου χώρου μας.

9] Να συνεργαστώ με πραγματικούς συμμάχους (όπως Ρωσία κ.α.) και σε περίπτωση που δέν συμφωνήσουν με δικούς μας όρους οι αμερικάνοι, θα διώξω κάθε αμερικάνικη βάση από την Ελλάδα.

10] Υπόσχομαι με την τήρηση των παραπάνω να υπάρχει εργασία για όλους με ανθρώπινες αμοιβές καθώς και εφ’ όρου ζωής Ταμείο Ανεργίας σε όσους αδυνατούν ή δέν μπορούν να βρούν εργασία, με την προϋπόθεση ότι θα ελέγχονται αυστηρά ώς πρός τό αληθές των δηλώσεων τους. Σημαντικό δέ τούτων είναι και η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και Νοσοκομεία. Αυτό γίνεται και στην Αυστραλία.

Αυτά είναι λίγα από τόσα –αλλά βασικά και σπουδαία- που μπορούν να γίνουν στήν Πατρίδα μας Ελλάδα και θα είναι χαρά να βρεθεί ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός όπου και θα τα βάλει σε πράξη. Εάν δέν υπάρξει τέτοιος ΕΛΛΗΝΑΣ, τότε ναί, σας λέω: «Κάντε με Πρωθυπουργό της Ελλάδος για να βγούμε από την κρίση».

Πρίν κλείσω, υπόσχομαι και κάτι βασικό που είναι… μάστιγα στην Χώρα μας.

Θα διαχωρίσω ΚΡΑΤΟΣ και ΕΚΚΛΗΣΙΑ και οι ιερείς δέν θα είναι πλέον βάρος ώς δημόσιοι υπάλληλοι για να πληρώνονται από τό κράτος αλλά θα πληρώνονται τόν μισθό τους από την ίδια την Εκκλησία. Τότε θα δούμε ποιός πράγματι είναι κατά συνείδηση ιερέας μένοντας στό λειτούργημά του δίχως να αποσκοπεί στό «βρέξει χιονίσει ο μισθός πέφτει».

 

Φίλοι και φίλες… «Κάντε με Πρωθυπουργό της Ελλάδος για να βγούμε από την κρίση».

Γ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.