Και δεσπότης στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ -ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ- ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΠΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ; ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΠΟΘΗΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

 

Και δεσπότης στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας

02 Φεβρουαρίου 2009
του ΚΩΣΤΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Ανάστατη είναι η Ιεραρχία από μια πληροφορία που κυκλοφορεί στους εκκλησιαστικούς κύκλους τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με την οποία, «ο παιδόφιλος αρχιμανδρίτης απειλεί να αποκαλύψει και άλλο μέλος του βρόμικου κυκλώματος και το μέλος αυτό ίσως να είναι αρχιερέας»! Η πληροφορία αυτή, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, έφτασε στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου στα τέλη της περασμένης εβδομάδος. Ο κ. Ιερώνυμος, όπως ήταν φυσικό, ταράχθηκε και ζήτησε από τον συνεργάτη του που του μετέφερε το κακό μαντάτο να τον ενημερώσει για το όνομα του αρχιερέα καθώς και για το αν ανήκει (ή όχι) στην Ελλαδική Εκκλησία. Ο συνεργάτης του δεν ανέφερε το όνομα του αρχιερέα, γιατί, όπως είπε, δεν το γνωρίζει, ενώ φέρεται να ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο πως «ο αρχιερέας είναι δικός μας», δηλαδή μέλος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αλλά παραμένει άγνωστο αν είναι μέλος της Συνόδου.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του κ. Ιερώνυμου, «η πληροφορία προέρχεται από τον κατηγορούμενο αρχιμανδρίτη Φώτιο Μακρυστάθη που φέρεται να είπε “θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι υπάρχει και δεσπότης στην ιστορία”». Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, επικοινώνησε με το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χρήστου Μαρκογιαννάκη και ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι τέτοιο. Η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά αυτό δεν καθησυχάζει τον κ. Ιερώνυμο. «Είναι άδικο να στοχοποιούνται εκατόν δέκα και πλέον ιεράρχες, τιτουλάριοι μητροπολίτες, βοηθοί επίσκοποι, τιτουλάριοι επίσκοποι και σχολάζοντες αρχιερείς» μας είπε συνεργάτης του κ. Ιερώνυμου στον οποίο μεταφέραμε την «είδηση» και ο οποίος μας δήλωσε: «Κάτι έχει ακούσει…»

Η πληροφορία έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και να συγκλονίζει όλους τους κληρικούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποτελέσει και αντικείμενο συζήτησης στην αυριανή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, αν και όλοι εύχονται να μην επαληθευτεί. «Δεν το πιστεύω, αλλά αν αποδειχτεί… Δεν θα αντέξουμε ένα τέτοιο πλήγμα… Θα πρέπει να κρυφτούμε» είπε στην «Espresso» αρχιμανδρίτης. Στο μεταξύ, ο 45χρονος αρχιμανδρίτης Φώτιος Μακρυστάθης μόλις πληροφορήθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι προφυλακίζεται, δήλωσε ότι επιθυμεί στις φυλακές του Κορυδαλλού να μείνει μαζί με τον μητροπολίτη πρώην Αττικής Παντελεήμονα που εκτίει ποινή για οικονομικές ατασθαλίες. Οι αστυνομικοί εκπλήρωσαν την επιθυμία του και τον φυλάκισαν σε κελί στην έκτη πτέρυγα, σχεδόν δίπλα από το κελί του Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ημέρα που έχει προφυλακιστεί ο αρχιμανδρίτης ψέλνει στους διαδρόμους της 6ης πτέρυγας και κάποιες φορές παρακαλεί και τον μητροπολίτη να τον ακολουθήσει στις καλλίφωνες διαδρομές του. Ο Παντελεήμων έψαλε μαζί του μόνο μία φορά. Όμως, οι ψαλμωδίες ενόχλησαν τους άλλους κρατουμένους και στον αρχιμανδρίτη έγινε αυστηρή σύσταση από τους δεσμοφύλακες να σταματήσει, πράγμα που έγινε. Ο αρχιμανδρίτης όμως συνεχίζει να ψέλνει χαμηλόφωνα, αλλά χωρίς τη συνοδεία πλέον του Παντελεήμονα.

Αναδημοσίευση από την “Espresso”


 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχουμε άλλη μιά απόδειξη της αναξιότητας των ιερέων, που πρέπει να σας προβληματίσει και να ακολουθήσετε τον Ιησού Χριστό, μελετώντας συνεχώς τον Άγιο Λόγο Του, την Αγία Γραφή, για να μάθετε την Βιβλική αλήθεια και τον καθαρό Χριστιανισμό, που -δυστυχώς- δεν μπορείτε να τον βρείτε στην απατηλή θρησκεία.
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.gr
02/02/2009
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

One Response to Και δεσπότης στο κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας