Καταγγέλλουν για ανάρμοστη συμπεριφορά τον παπά του χωριού τους οι κάτοικοι των Αλωνίων Πιερίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑ - ΑΛΩΝΙΑ

Όπως δηλώνουν, το τελευταίο περιστατικό που τους αγανάκτησε ήταν πως δεν έδινε σε νιόπαντρο ζευγάρι τις άδειες του γάμου του καθώς ζήτησαν απόδειξη από τον παπά για το χρηματικό ποσό που ζήτησε για το μυστήριο.

Δείτε τό Ρεπορτάζ στήν sporeas.tv

 

sporeas.tv

sporeas.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑ – ΑΛΩΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.”
  1. θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το πως μπορει κανεις να χειριστεί παρομοια περισπτωη ιερεα στην περιοχη θεσσαλονικης ο οποιοσ είναι αγενης διωχνει την ωρα της κοινωνιας και συμπεριφέρεται αυταρχικα σε πολλα μελη της εκκλησιας. ΤΟ γεγονος το αναφέραμε στη μητροπολη η οποια ενώ ισχυρίζεται ότι του κανε παρατηρηση αυτος συνχιζει τα ιδια. εντωμεταξύ πολλα ατομα γνωριζουν για το ατομο αυτό ότι φερεται μεσα στην εκκλησια θαρεις και του ανηκει ενώ είναι δημοσιος χωρος αλλα αδιαφορουν και δε κανουν τιποτα

    ευχαριστω.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.