25 Ιουλίου 2012
του Γιώργου Οικονομίδη
 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Δίχως τις δανειοδοτήσεις  τό Τραπεζικό Σύστημα θα κατέρρεε διότι παράγουν χρήμα εκ τού μηδενός και σού τό δίδουν με τόκο που δέν μπορείς να ανταπεξέλθεις και τό αποτέλεσμα είναι γνωστό στούς παθόντες.

Ξυπνήστε “καλαμαροκτάποδα” [έτσι μας βλέπουν οι τραπεζίτες] και απαιτείστε ευνοϊκές ρυθμίσεις τών χρεών σας που θα συμφέρουν εσάς και μόνον εσάς.

Πρέπει να μάθετε πώς ξεκίνησε τό Τραπεζικό Σύστημα και πού κατέληξε, και πώς επίσης δημιουργούν και ελέγχουν λαούς και κυβερνήσεις με τά δικά μας χρήματα. Μή ξεχνάμε και τά 28 δίς ευρώ που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής χάρισε στούς Τραπεζίτες λές και ήταν μαρουλόφυλλα και τώρα ψάχνεται η δύσμοιρη Ελλάδα να εξοικονομήσει από κάπου 2.5 δίς για να σταθεί στά πόδια της γιά λίγο καιρό. Έ’ ρέ βούρδουλας που τούς χρειάζεται αυτούς, αλλά καί όλους εμάς που ώς “καλαμαροκτάποδα” απλώνουμε τά πλοκάμια μας και υποτασσόμαστε στό φαύλο σύστημά τους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…!!!

Δείτε τό βίντεο με προσοχή καί υπομονή.

[Ελληνικοί Υπότιτλοι]

 
Πρέπει τελικά να κατανοήσουμε τό βαθύ νόημα της “φιλανθρωπικής αγάπης” τών Τραπεζών απέναντι στόν δανειολήπτη πολίτη, και γιατί άραγε τόσο απλόχερα χορηγούν δάνεια και μάλιστα σε ενοχλούν αρκετά ούτως ώστε να σε καταφέρουν να σού δώσουν κάποιο δάνειο για τό… καλό σου;;; Απλά για να μή καταρρεύσουν και να σέ έχουν υποχείριό τους εφ όρου ζωής. Δηλαδή… “ο θάνατος σου ή ζωή τους”.
 
Γ.
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.