Μοναστήρι στο Ηράκλειο «έφαγε» 270.000 ευρώ από κοινοτικά κονδύλια.

Καί πάλι στό φώς τής δημοσιότητας τά έργα καί οι ρεμούλες τών μοναχών καλογέρων. Σταματημό δέν έχουν. Αυτοί οι κηφήνες ρασοφόροι πού υποστηρίζουν ότι αφιερώθηκαν στόν Θεό μέ τήν απομόνωσή τους από τά εγκόσμια, αποδεικνύουν μέ τίς πράξεις τους ότι μάλλον τό αντίθετο ισχύει καί εμπλέκονται στά εγκόσμια περισσότερο από τούς “εγκόσμιους”.

Κλέφτες καί Θεομπαίχτες ρασοφόροι σύμφωνα καί μέ τό άρθρο πού ακολουθεί… καί ακόμα τούς πιστεύετε καί τούς προσκυνάτε!!! Τρομάρα τους…!

Γιώργος Οικονομίδης.

********************

μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Ποσό 270.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια εισπράχθηκε για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ, στην μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, όπως αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ.

Όπως γράφει το cretalive, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ αφορούσε την περίοδο του 2009, όταν το μοναστήρι είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στους υπεύθυνους της Μονής φαίνεται ότι… έλειψαν τιμολόγια 270.000 ευρώ, έτσι βρήκαν έναν επαγγελματία που τους πρόσφερε τιμολόγια, προκειμένου να ξεγελάσουν την Εφορία.

Η παράβαση καταχωρήθηκε πλέον ως οριστική στα βιβλία του ΣΔΟΕ και αναμένεται η έκθεση των ελεγκτών για να δούμε και το πρόστιμο που θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι της Μονής.

H Mονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη είναι ανδρική μονή που φιλοξενεί 37 Μοναχούς με Ηγούμενο τον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Βογιατζόγλου, σύμφωνα με το blog που διατηρεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ υπάρχουν σύνδεσμοι προς «επίσημο σάιτ» της Μονής, φαίνεται να οδηγούν σε εταιρεία hosting. Η θέση της είναι στην επαρχία Μονοφατσίου και η απόστασή της από το Ηράκλειο είναι 31,7 χλμ.

πηγή: spirospero.gr

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ