Πολλαπλασιάζονται οι άθεοι.

 (Σημ. Γιώργου Οικονομίδη: Η κατ' εξοχήν Χριστιανική χώρα μέ πάμπολλες εκκλησίες κτισμένες από τήν "ίδρυση" (μετά πού μπούκαραν οι λευκοί στήν ήπειρο αυτή και εκτόπισαν δολοφονώντας τους Ιθαγενείς πού ζούσαν εκεί) τής λευκής Αυστραλίας, τώρα αυξάνει τήν αθεΐα της. Η απερχόμενη πρωθυπουργός τής Αυστραλίας Julia Gillard είναι άθεη σύμφωνα μέ δική της ομολογία. Πώς λοιπόν νά μήν ακολουθούν τό παράδειγμα της όλο και περισσότεροι αυστραλοί;).

 

The-Australian-atheistΟι Αυστραλοί λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για να γιορτάσουν τη γέννηση του Ιησού, αλλά ολοένα και λιγότεροι πιστεύουν στον χριστιανισμό!

Στην πραγματικότητα, οι άθεοι της χώρας πολλαπλασιάζονται, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, αφού ήδη αγγίζουν τα πέντε εκατομμύρια κατοίκους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πριν εκατό χρόνια ένας σε κάθε 250 Αυστραλούς δήλωνε άθεος.
Σήμερα ένας στους πέντε δηλώνει άθεος.

Αλλά ακόμα και αυτοί που δηλώνουν θρήσκοι, στην πραγματικότητα δεν ακολουθούν με προσήλωση και συστηματικά τη θρησκεία τους, αλλά περιστασιακά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής απογραφής του 2011, το 25% των Αυστραλών δηλώνει Καθολικοί και το 17% Αγγλικανοί.
Οι Ορθόδοξοι, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, είναι κάτω από 5%.

Οι μισοί απ’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι είναι κάτω των 30 ετών.

Αύξηση παρουσιάζουν οι Μουσουλμάνοι, οι Βουδιστές και οι Ινδουιστές της χώρας, λόγω της μετανάστευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αύξησης του αριθμού των άθεων έχουν αυξηθεί και οι πολιτικοί γάμοι.

Επτά στους δέκα γάμους που γίνονται στη χώρα είναι πλέον μόνο πολιτικοί.

Τέλος, οι Χριστιανοί προσφέρουν την περισσότερη εθελοντική εργασία στο κοινωνικό σύνολο, τους ακολουθούν οι άθεοι και στη συνέχεια οι πιστοί άλλων δογμάτων.

 

πηγή: neoskosmos.com

 
Επιμέλεια γιά τόν sporeas.gr
Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.gr
www.BibleMedia.tv
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.