Γράφει ο Νίκο Χειλαδάκης

Στην χώρα από όπου μας επιβλήθηκαν τα μνημόνια και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού, η μόδα των ομοφυλόφιλων «ιερέων» που υποτίθεται ότι τελούν και χριστιανικές λειτουργίες σε κάποιους ναούς, έχει εξαπλωθεί σε ανησυχητικό βαθμό σε σημείο που η γερμανική ευαγγελική εκκλησία σκέπτεται ότι ίσως πρέπει να λάβει κάποια μέτρα για να περιορίσει αυτό το κατά πολλούς… «προοδευτικό» και εκσυγχρονιστικό φαινόμενο, αν και φοβάται μήπως κατηγορηθεί για… μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Πρόσφατη περίπτωση που έχει μάλιστα προβληθεί σε έκταση σαν… «φωτεινό» παράδειγμα από τα γερμανικά κανάλια, είναι του Γερμανού ευαγγελιστή «ιερέα», Andreas Zwölfer. Ο εν λόγω ιερέας, αποκάλυψε δημόσια ότι στα 49 του χρόνια, όπως ο ίδιος λέει, αισθάνεται σαν μια γυναίκα. Τώρα, όπως δήλωσε, θέλει την αλλαγή της σεξουαλικής του φύσης, ήδη παίρνει ορμόνες και αργότερα όπως ανέφερε ο ίδιος, θέλει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Στην απόφαση του αυτή τον υποστηρίζει η προτεσταντική εκκλησία ακόμα και… η σύζυγός του. Το γεγονός αυτό όταν ανακοινώθηκε επίσημα όπως ήταν επόμενο προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην ενορία του στην περιοχή του Ergoldsbacher όπως και σε όλη την Γερμανία. Αλλά το αποκορύφωμα σε όλη αυτή την ιστορία που δείχνει και το πως έχει καταντήσει η θρησκευτική λατρεία στην Γερμανία, είναι ότι ο εν λόγω «ιερέας» προχώρησε και σε δημόσια επίδειξη των προθέσεων του υποδεχόμενος τελετουργικά το ποίμνιο του που του… έδωσε επιδεικτικά θερμά συγχαρητήρια για την ρεαλιστική του απόφαση να αλλάξει φύλο αλλά και για την πρόθεση του να… συνεχίσει το ιερό του έργο χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα κατά την συνάντηση αυτή με τους ενορίτες του χρησιμοποίησε και φράσεις από τη αγία γραφή όπως το… γνωστό «Μη φοβού», εννοώντας ότι δεν φοβάται να κάνει γνωστό δημόσια ότι είναι τραβεστί σαν υπέρμαχος της… «ρεάλ-ιεροσύνης τραβεστί». Και εις ανώτερα!

Η δεύτερη και πραγματικά επίσης εντυπωσιακή περίπτωση είναι του Hans-Gerd Spörkel, πάστορα της ευαγγελικής εκκλησίας της Γερμανίας και «ιερέας» της εκκλησίας του Haldern Rees, (στην περιοχή του Κάτω Ρήνου). Ο εν λόγω πάστορας ανακοίνωσε δημόσια ότι θέλει να γίνει γυναίκα και όπως υποστήριξε αισθάνεται περισσότερο σαν γυναίκα παρά σαν άντρας. Αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση, όπως ανέφερε ο εν λόγω πάστορας, στην επιθυμία του αυτή έχει την υποστήριξη της οικογένειας του, (παντρεμένος με εφτά παιδιά), την οποία μάλιστα απέκτησε από δυο γάμους. Σημειωτέον ότι ο Spörkel είναι πάστορας για 26 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, υπηρετεί και ως ιερέας στο τοπικό νοσοκομείο της περιοχής του προς ανακούφιση των ασθενών και… εξομολόγηση των ετοιμοθάνατων, (τι να πει κανείς). Τον περασμένο Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 2 Ιανουαρίου κάλεσε δημόσια, (κατά το παράδειγμα του προηγούμενου «ιερέα»), το ποίμνιο του να.. πιούν καφεδάκι μαζί του για να τους ανακοινώσει ότι είναι τραβεστί και ότι μπορεί στο μέλλον να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα. Το εντυπωσιακό και σε αυτή την περίπτωση είναι, όπως έκαναν γνωστό τα γερμανικά ΜΜΕ, ότι παρά τις κάποιες επικριτικές φωνές οι γενικότερες αντιδράσεις από τους ενορίτες του ήταν θετικές. «Αυτό με εντυπωσίασε θετικά», δήλωσε ο Hans-Gerd Spörkel θεωρώντας την στάση του ποιμνίου του και ότι το ποίμνιο του τελικά ενέκρινε την συγκλονιστική του απόφαση να δηλωθεί και επίσημα τραβεστί παρά του ότι είναι παντρεμένος και πατέρας των επτά παιδιών από δύο γάμους για… θεϊκό σημάδι. Σήμερα ο Hans-Gerd Spörkel που είναι ήδη 54 ετών δήλωσε πως, «Αισθάνομαι στο σώμα μου ότι δεν είναι καλά, στην πραγματικότητα αισθάνομαι μάλλον σαν γυναίκα». Χαρακτηριστικό είναι ότι στην δημόσια εμφάνιση του είχε ήδη φροντίσει ώστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με το κατάλληλο μακιγιάζ να έμοιαζαν περισσότερο με γυναικεία εμφάνιση επιβεβαιώνοντας την απόφαση του να δίνει την εικόνα ενός κλασικού τραβεστί.

Η τρίτη επίσης εντυπωσιακή περίπτωση είναι του Wolf Bruske, «ιερέα» στην εκκλησία των Βαπτιστών, (Baptistengemeinch), του Friedrichshafen και παντρεμένου με παιδιά, ο οποίος σε δημόσια συνέντευξη που έδωσε σε γαλλόφωνο κανάλι στην αγγλική γλώσσα ομολόγησε πως, «Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος» και ότι τώρα θέλει να ζήσει την… σεξουαλική απελευθέρωση. Ο Wolf Bruske τόνισε στην ίδια συνέντευξη πως πέρασε η εποχή που θα έπρεπε να κρύβει την πραγματική του φύση, δηλαδή ότι δεν είναι γνήσιος άντρας και ότι την ώρα που τελεί την… «λειτουργία» του αισθάνεται περισσότερο σαν γυναίκα δηλαδή σαν… τραβεστί.

Η κατάσταση αυτή αναμένεται να πάρει μεγαλύτερη έκταση τα επόμενα χρόνια καθώς όλο και νέοι νόμοι ψηφίζονται από την γερμανική βουλή που ευνοούν την ομοφυλοφιλία, ακόμα και την υιοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων και από λεσβίες ορφανών παιδιών, ενώ ο θεσμός της φυσιολογικής οικογενείας έχει απαξιωθεί σαν… αναχρονιστικός και οπισθοδρομικός. Μέχρι και στην…νομιμοποίηση του σεξ με τα ζώα έχει προχωρήσει τελευταία η «προοδευτική» Γερμανία. Με όλα αυτά τα πρωτοφανή σίγουρα δεν είναι περίεργο γιατί το Ισλάμ προελαύνει στις χώρες αυτές όπου κυριαρχεί ένας αρρωστημένος «προοδευτισμός» και ένας ψυχοκτόνος «ουμανισμός», ενώ την ίδια ώρα στις ίδιες τις χώρες του ισλαμικού κόσμου ξεσηκώνονται μεγάλα λαϊκά κύματα απελευθέρωσης από το πραγματικά δεσποτικό και άγρια καταπιεστικό Ισλάμ.
Δυστυχώς η Ορθοδοξία που τόσο οι λαοί αυτοί την έχουν πραγματικά ανάγκη είναι τραγικά απούσα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγή (την οποία μας την απέστειλε φίλος του sporeas.gr) nikosxeiladakis.gr

==============

*** Θα πρέπει εδώ να σημειώσω ότι, πέραν του βδελύγματος αυτού που αναγράφεται εύστοχα στό άρθρο, σε κάποιες Ευαγγελικές εκκλησίες επιτρέπουν ότι απαγορεύει ο Λόγος τού Θεού, η Αγία Γραφή, δηλαδή να έχουν γυναίκες ώς ποιμένες τους και να κηρύττουν από τούς άμβωνες των εκκλησιών, σε αντίθεση με την απαγόρευση του Αποστόλου Παύλου τού λέγοντος ότι: "εις γυναίκα δέν συγχωρώ να διδάσκει… αλλά να σιωπά εν ταις εκκλησίαις".

Σημεία τών καιρών…! δέν μάς εκπλήσσει αυτό πού γίνεται διότι ο σατανάς γνωρίζοντας ότι έχει λίγη ακόμη ύπαρξη, ωρύεται και καταστρέφει ότι υγιές υπάρχει μέσα στην Εκκλησία τού Χριστού.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr

www.BibleMedia.tv

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.