«Εγώ (ο Ιησούς) ήλθον εν τω ονόματι του Πατρός μου, και δεν με δέχεσθε. Εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι εαυτού, εκείνον θέλετε δεχθή»

(Ιωάννης ε΄ 43).

 

Η εισαγωγή μας

Τα ποιο πάνω λόγια επαληθεύονται μάλλον στις μέρες μας! Αυτός που θα έλθει «εν τω ονόματι εαυτού», θα γίνει δεκτός απ’ όλη την ανθρωπότητα, παρουσιαζόμενος ως ένας και μοναδικός παγκόσμιος «σωτήρας». Πρέπει να ξέρουμε ότι ο Σατανάς είναι ένας καλός… μίμος!

Τον ερχομό του Ιησού Χριστού τον προετοίμασε ένας πρόδρομος, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής. Τον ερχομό του αντίχριστου – που έρχεται «εν τω ονόματι εαυτού» – πρέπει κι αυτόν κάποιοι να τον προετοιμάσουν. Και επειδή «το μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται» (Β Θεσσαλονικείς β΄ 7), ας ασχοληθούμε μ’ αυτό.

 

Οι πρόδρομοί του

Οι πρόδρομοι του παγκόσμιου κυβερνήτη (αντίχριστου), ξεκίνησαν από τις «Αρχαίες Μυστηριακές Θρησκείες» που, ως γνωστόν, ήταν η Βαβυλώνα, η Αίγυπτος, η Ινδία, η Ελλάδα κλπ., που είχαν όλες πανθεϊστική μορφή.

Αργότερα, ξεπήδησαν ο «Καμπαλισμός, ο Γνωστικισμός, οι Ναΐτες Ιππότες (Ιππότες του Ναού), οι Ροδόσταυροι και ο Ελευθεροτεκτονισμός ή όπως αλλιώς τους ξέρουμε(;) «Ιλλουμινάτι» (δηλαδή, πεφωτισμένοι). Τους πεφωτισμένους τους ίδρυσε ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ (Adam Weishaupt), την 1η Μαΐου του 1776. Από τότε, αφοσιώθηκαν να οικοδομήσουν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ή καλύτερα, την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η απόφαση αυτή σφραγίστηκε με την λατινική επιγραφή (επάνω στο μονοδόλαρο των ΗΠΑ), «Novus Ordo Seclorum, MD CCL XXVI» που σημαίνει «Νέα Τάξη Πραγμάτων», 1, 5, 1776). Από τους Ιλλουμινάτι πεφωτισμένους ξεπήδησαν και άλλοι, όπως ο Μαρξισμός, οι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές Μυστικές Πολιτικές Εταιρείες, (πόσοι άραγε ξέρουμε γι’ αυτές;), οι Εκλεκτοί του Τραπεζικού Συστήματος, καθώς και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.

Τέλος, το τελευταίο σκαλοπάτι, της σατανικής πλεκτάνης, είναι σήμερα η «Νέα Εποχή» (New Age), όπου στρατολογεί, σε όλα τα μήκη και πλάτη, οπαδούς της για να διαδώσουν την ιδέα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

 

Το κόψιμο της «πίτας»

Η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ συναντήθηκε τον Απρίλιο του 1993 στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, στην Αθήνα, για να αποφασίσει την μελλοντική κατάσταση στα Βαλκάνια. Και αποφάσισε!!! Τόσο αίμα, άδικα χυμένο γιατί; Αν και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα η όλη συζήτηση, ο ιδρυτής της συνάντησης, Πρίγκιπας Μπερνάρ, δεν έκρυψε ότι ο σκοπός της είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Εξέχοντα πρόσωπα συμμετείχαν στη συνάντηση εκείνη, όπως η Βασίλισσα Ολλανδίας Βεατρίκη, ο Πρίγκιπας Βελγίου Φίλιππος και πολλοί άλλοι. Ας μη μας διαφεύγει και η επίσκεψη του Πάπα Παύλου – Ιωάννη Β΄, τις ημέρες εκείνες, στην Αλβανία.

 

«Η πίτα πρέπει να μοιραστεί σωστά»!

Το αίσχος όμως αυτό άρχισε τη δεκαετία του ’80. Η συνάντηση Μπους-Γκορμπατσόφ, στο αμερικανικό πολεμικό καράβι στα στενά του Γιβραλτάρ, άφησε μια «Νέα Εποχή» στην ιστορία. Τι είπαν – και αυτοί – δεν μάθαμε! Αυτό όμως που είπαν… το είδαμε!!! Αρχής γενομένης από τον Τσαουσέσκου, φτάσαμε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, της Σοβιετικής Ένωσης, την Ένωση των Γερμανιών (Ανατολικής και Δυτικής), έχουμε το Σκοπιανό (Μακεδονικό) ζήτημα, το Κυπριακό πρόσφατα, το Κουρδικό και Αλβανικό τώρα, το Θρακικό στο μέλλον κλπ.

Πρέπει λοιπόν οι λαοί να αγανακτήσουν και να ζητήσουν επιτέλους έναν παγκόσμιο σωτήρα. Ο John Randolph Price πιστεύει ότι στις 31 Δεκεμβρίου 1986, όταν ο κόσμος εόρτασε την ημέρα της πλανητικής θεραπείας, ήταν η αρχή του τέλους για την παλιά ανθρωποφυλή και ότι το 1987 ήταν έτος προετοιμασίας που ακολουθείται από μια εποχή ενοποίησης.

Στην τελική περίοδο της εγκαθίδρυσης, θα δούμε, όπως λέει, την επανεμφάνιση του «Χριστού» της Νέας Εποχής που θα κυβερνήσει τη γη και το θρίαμβο της κοσμικής συνείδησης – της θεότητας – για το σύνολο της ανθρωπότητας. (J.R. Price, The Planetary Commission, σελ. 29) και (Νέα Εποχή Text Marrs, σελ. 116).

 

Οι «μεγάλοι»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, τον Σεπτέμβριο του 1990, διεκήρυξε έναν νέο όρο… τη «ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ». Από τότε ο όρος αυτός δεν λείπει από τα στόματα των πολιτικών μας!!!

Λίγοι γνώριζαν την προϊστορία του και ελάχιστοι έγραψαν γι αυτήν. Όμως εδώ και αρκετούς αιώνες, η ΒΙΒΛΟΣ, που είναι ο Λόγος του Θεού, μας το βεβαίωνε. Από την προφητεία στην εκπλήρωση λοιπόν; Γιατί όχι;! Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) είναι ένα εξαίρετο βήμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στη συνέλευση του Ο.Η.Ε., το 1975, διαβάστηκε αυτή η έκθεση:

«Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση» (Houston Chronicle, November 3, 1975).

Οι λέξεις με έντονα γράμματα, είναι όλες συνθήματα της «Νέας Εποχής». Ο χαραχτήρας του Ο.Η.Ε. αποδεικνύεται αντιχριστιανικός και αυτό εξηγείται από τη στάση του βοηθού Γενικού Γραμματέα, Robert Mueller. Ο Mueller υποστηρίζει το σχηματισμό μια παγκόσμιας θρησκείας, με τον Ο.Η.Ε. σαν το μοντέλο της. Πρότεινε, επίσης, να αναρτηθεί η σημαία του Ο.Η.Ε. σε κάθε εκκλησία, σ’ όλο τον κόσμο και να γραφεί και να εκδοθεί μια Διεθνής Βίβλος. Προωθεί επίσης μια Παγκόσμια Οικονομική και Πολιτική Τάξη. Αυτά πρότεινε ο Mueller, στον οποίο απευθύνονταν οι 32 διευθύνσεις του Ο.Η.Ε.

 

Η λύση

Δεν ξέρω πόσα ακόμα να γράψω για να πάρεις στα σοβαρά το βρώμικο παιγνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη σου. Είπαμε στην αρχή ότι «το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται», όπως λέει ο απόστολος Παύλος. Όμως δεν μας αφήνει εκεί, μας παρουσιάζει και το τέλος της όλης αυτής κατάστασης που θα είναι «η έσχατη παγίδα» στην ανθρωπότητα. Γράφει λοιπόν: «και τότε θα αποκαλυφθεί ο άνομος (δηλαδή, ο κυβερνήτης αντίχριστος) τον οποίον ο Κύριος θέλει απολέσει με το πνεύμα του στόματός αυτού και θέλει εξαφανίσει με την επιφάνεια της παρουσίας Του». (Και για τον αντίχριστο λέει ότι) «θα έλθει κατ’ ενέργεια του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους και εν πάση απάτη της αδικίας» (Β΄ Θεσσαλονικείς β΄ 7-10).

Η Βίβλος λέει πολλά για το πρόσωπο του αντίχριστου. Το κατεστημένο εργάζεται πυρετωδώς για την εγκαθίδρυσή του και δεν θ΄ αργήσει λοιπόν να μας έρθει… σαν θεός! «Επειδή (γράφει ο Απόστολος Παύλος) όταν λέγωσιν, ειρήνη και ασφάλεια, τότε επέρχεται επ’ αυτών αιφνίδιος όλεθρος» (Α΄ Θεσσαλονικείς ε΄ 3).

 Έτσι και με τον ψευδοσωτήρα θα γίνει. Η «ειρήνη» του θα μετατραπεί σε τέτοια Μεγάλη Θλίψη (Ματθαίος κδ΄ 21) που δεν θα έχει προηγούμενο.

 

Γιατί, λοιπόν, να μπλεχτείς και συ σ’ αυτήν την πλεκτάνη;

Αφού «το Αίμα του Ιησού Χριστού καθαρίζει ημάς από πάσης αμαρτίας» (Α΄ Ιωάννου α΄ 7), γιατί δεν κάνεις το βήμα, σ’ Αυτόν; Ο ίδιος είπε ότι: «τον ερχόμενο προς εμέ, εγώ δεν θα τον διώξω» (Ιωάννης: ς΄ 37).

 

==============

Γιώργος Οικονομίδης
“Σπορέας”
22/07/1997

 

Τό άρθρο όπως δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα του εξωτερικού

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.