του Γιώργου Οικονομίδη.

ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΡΑΣΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ“Θέλω να τό μάθει ο Αρχιεπίσκοπος, καί θα τού αποδείξω ότι είμαι Δεσπότης Δημητσάνας. Όποιος με πειράξει, τό ράσο μου πετάει τριφασικό ρεύμα, -(για ράσο… φωτοβολταϊκό πρώτη φορά ακούω)- γιατί είναι ποτισμένο από τόν Γρηγόριο τόν 5ο”.

Μετά από τήν “αντίπραξη” πού έκανε ο παπάς στην ΔΕΗ μέ τήν δική του ηλεκτρική ενέργεια, προπαγάνδισε και την πολιτική αποτρέποντας τό κοινό στό να ψηφήσει τόν άθεο (για τόν Τσίπρα προφανώς ο λόγος) και κατά συνέπεια οι καλοί κυβερνήτες μας είναι οι θρησκευόμενοι πού κατέστρεψαν την οικονομία μας, υποδούλωσαν σέ ξένους τήν χώρα και τά παιδιά μας, και τέλος είναι -πάνω απ’ όλα- όχι άθεοι αλλά ορθόδοξοι!!!

[Τό βίντεο τό έστειλαν και στήν sporeas.tv].

 

Δείτε τό βίντεο με ένα κλίκ στην sporeas.tv

 
Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.gr
www.sporeas.tv
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.