ΑΘΗΝΑ 05/10/2015

Μια απίστευτη υπόθεση απαγορευμένου έρωτα είδε τα τελευταία εικοσιτετράωρα το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή Έλληνα παπά στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Το «ροζ» σκάνδαλο με το sex-tape του ιερέα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New York Post».

Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο ιερέα, πατέρα Γεώργιο Πασσιά, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με μια Περουβιανή, μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη με ομογενή.

Και ο πατέρας Γεώργιος όμως ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο ιερέας ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή Washington Heights στο Μανχάταν και αποκαλούσε την 45χρονη Εθελ Μπουζάλα «πνευματική εγγονή» του.

Την είχε μάλιστα καταστήσει και στενή συνεργάτιδά του στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακαίνιση του ναού, ενώ στη συνέχεια η Περουβιανή ερωμένη του έγινε και διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας.

Σύμφωνα δε με τα όσα έγιναν γνωστά από την εφημερίδα «New York Post» ο πατέρας Γεώργιος ήταν εκείνος που βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγό της. Μάλιστα, όταν την βάπτιζε ο π. Πασσιάς η βαπτιζόμενη φορούσε μπικίνι, ενώ έλαβε το χριστιανικό όνομα Ευθαλία.

Το πάθος τους δεν είχε όρια.

Μάλιστα οι σεξουαλικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα.

Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του.

Σε καρέ από τα βίντεο που αποκαλύφθηκαν η 45χρονη εμφανίζεται να τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του παπά και εκείνος να το απολαμβάνει.

Τέκνο μου έλα να κάνουμε ένα sex tape 6Σε άλλο στιγμιότυπο ο πατέρας Γεώργιος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σεξ με μια μπανάνα, τυλιγμένη με μια μεμβράνη, μέχρι που το φρούτο λιώνει.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την ερωτική σχέση της συζύγου του με τον Έλληνα παπά και έστειλε το σχετικό υλικό στην Αρχιεπισκοπή.

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.

«Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι»

έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον ποίμνιό του και στο οποίο ενημέρωνε ότι εγκαταλείπει τη θέση του για προσωπικούς λόγους.

Η Περουβιανή, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» επέστρεψε στον σπίτι και την οικογένειά της, ενώ ο απατημένος σύζυγός της αρκέστηκε στο να σχολιάσει ότι παραμένει ζευγάρι με την 45χρονη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», ο π. Γεώργιος Πασσιάς, διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με την κ. Μπουζάλα επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα μετέβαιναν στο ξενοδοχείο «Courtesy Motel», το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 2167 New Jersey 4, Fort Lee, της Νέας Ιερσέης σε τακτική βάση. Την σύστηνε ως σύζυγό του.

Σύμφωνα πάντοτε με τα τεκμήρια – βίντεο και φωτογραφίες – άλλες φορές το ζεύγος πήγαινε στο ξενοδοχείο «Countryside Motel», το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 3577 Route Coldspring, της Νέας Υόρκης.

Πριν από αυτό πήγαιναν για δείπνο στο «Cliff’s Steak House» στη διεύθυνση 18 Sylvan Avenue, Englewood Cliffs, της Νέας Ιερσέης.

Σύμφωνα με τον «Εθνικό Κήρυκα», μεταβαίνοντας στην κοινότητα του Αγίου Σπυρίδωνα πριν από δέκα σχεδόν χρόνια ο π. Πασσιάς πήρε μαζί του την κ. Μπουζάλα, αλλά και τον κ. Στιβ Παπαδάτο, ο οποίος έκτοτε και διαρκώς είναι πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου.

Ο π. Πασσιάς κατέστησε την κ. Μπουζάλα ταμία και εθελόντρια διευθύντρια του Σχολείου. Στην κοινότητα συνήθως δεν γίνονταν εκλογές για ανάδειξη νέου κοινοτικού συμβουλίου λόγω έλλειψης υποψηφίων.

Καθ’ υπόδειξη του π. Πασσιά η κοινότητα χρεώθηκε με δάνεια ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για επισκευές στα κτίριά της.

Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν επίσης ότι ο π. Πασσιάς, ο οποίος επί μακρά σειρά ετών επιδίδεται στην οπαδοποίηση της Εκκλησίας χρησιμοποιώντας το μυστήριο της εξομολογήσεως και της πνευματικότητας για να αποκτά οπαδούς αμφοτέρων των φύλων, οι οποίοι στη συνέχεια γίνονται «οι αφοσιωμένοι» του, στοχεύει να μεταβεί στο μοναστήρι κοντά στον ιερομόναχο Εφραίμ, παριστάνοντας τον μετανοημένο.

Rev. George Passias and Ethel Bouzalas for Sunday

Πηγή: New York Post, Εθνικός Κήρυκας, protothema.gr

αναδημοσίευση από το nooz.gr

 

Επιμέλεια:

www.sporeas.gr

www.BibleMedia.tv

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.