Σας συγχαίρω για τη δουλειά σας ο Κύριος να σας ευλογήσει για το έργο σας.

Filed under ΓΝΩΜΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ: [ ΗΛΙΑΣ ]

 Γνώμες πνευματικών ανθρώπων που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό από το κίβδηλο, και που αποτελούν ενθάρρυνση στο έργο του “Σπορέα”, και τους ευχαριστώ.
 

NAME: ΗΛΙΑΣ

Date: Monday, 21. January 2008

 

Χαίρεται αγαπητέ κ. Οικονομίδη.

Σας συγχαίρω για τη δουλειά σας ο Κύριος να σας ευλογήσει για το έργο σας, θέλησα να επικοινωνήσω μαζί σας, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλώς για να σας πω να συνεχίσετε να λέτε την αλήθεια έτσι όπως είναι, άσχετα αν σε κάποιους δεν αρέσει.

Θα ήθελα να σας πω πως πάω σε μια εκκλησία αλλά δεν θέλω να αναφέρω το όνομα όχι για κάποιο λόγο και ούτε να κάνω διαφήμιση στην εκκλησία στην οποία υπάγομαι γιατί ξέρω καλά ότι δεν σώζουν τα δόγματα αλλά μόνο ο Χριστός όταν όμως ακούω και διαβάζω αυτά που γράφετε συμφωνώ μαζί σας γιατί λέτε την αλήθεια και η αλήθεια είναι μέσα από το λόγο, την Αγία γραφή, καλά κάνετε και εσείς που δεν αναφέρετε σε πια εκκλησία υπάγεστε γιατί δεν είναι θέμα τώρα να βλέπουμε σε πια εκκλησία πηγαίνει ο καθένας αλλά αυτά που λέγει αν στέκουν σύμφωνα με το λόγο του Θεού και από τι βλέπω όλα στη σελίδα σας είναι σωστά.

Το μόνο που έχω να πω κ. Οικονομίδη, είναι να συνεχίσετε να γράφετε την αλήθεια και από τον Κύριο να περιμένετε και ανταμοιβή.

 

Με αγάπη Χριστού

Ηλίας

 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ