Σηκώθηκε από το φέρετρο… για να φάει

Filed under ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κάποιοι “χριστιανοί” λένε ότι “θαυματουργούν” και ανασταίνουν μέχρι και νεκρούς -κατά τό πλείστον Πεντηκοστιανές αποχρώσεις-, όμως η φύση αποδεικνύει του λόγου τό αληθές περί… “νεκρανάστασης” και κατά συνέπεια όπου ακούς πολλά -“χριστιανικά”- κεράσια, βάστα και μικρό καλάθι.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο.

 

Σηκώθηκε από το φέρετρο… για να φάει

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Κίνα όταν μια 95χρονη η Li Xiufeng, έξι ολόκληρες ημέρες από τη στιγμή του υποτιθέμενου θανάτου της, ξύπνησε και είχε όρεξη να φάει.

Η 95χρονη Κινέζα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, με αποτέλεσμα όταν λίγες ώρες αργότερα ένας γείτονας πήγε να δει αν είναι καλά από το χτύπημα, την βρήκε στο κρεβάτι ακίνητη, να μην αναπνέει, αλλά και να μην ανταποκρίνεται στις φωνές του, ενώ το σώμα της ήταν κρύο.

Ο ίδιος και ο γιος του κανόνισαν τις λεπτομέρειες της κηδείας, τοποθετώντας για πέντε μέρες το φέρετρο στο σπίτι της, όπως προβλέπει το έθιμο, ώστε φίλοι και συγγενείς να πουν το τελευταίο αντίο.

Την ημέρα της κηδείας, ο γείτονας πήγε στο σπίτι για να κλείσει το φέρετρο, αλλά είδε ότι η νεκρή έλειπε. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που αμέσως ζήτησα βοήθεια από τους γείτονες για να τη βρούμε», δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μίντια.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η γιαγιά ήταν τελικά στην κουζίνα, όπου όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά μαγείρευε κιόλας.

Όπως η ίδια είπε «κοιμόμουν για πολλές ώρες και κάποια στιγμή πείνασα και πήγα στην κουζίνα να μαγειρέψω».

Οι γιατροί αποδίδουν το περιστατικό στο ότι η γυναίκα υπέστη ένα τεχνητό θάνατο που της κόπηκε η ανάσα, ωστόσο το σώμα της διατηρούσε μια σταθερή θερμοκρασία.

 

πηγή: newbomb.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ