ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ.

τού Γιώργου Οικονομίδη

Στά πλαίσια τού 32ου Ιεραποστολικού Συνεδρίου στήν Λεπτοκαρυά Πιερίας, δόθηκε η ευκαιρία στήν ιεραπόστολο Σούλα Ίς νά φέρει τά νέα τής ιεραποστολής  στό Μπενίν τής Αφρικής.

Soula Is (2).Movie_Snapshot

Μιλώντας μέ τὀν Θοδωρή Καλογερόπουλο, απαντά σέ ερωτήσεις καί ανοίγει τήν καρδιά της από τήν μικρή της ηλικία όπου και ένοιωσε τό κάλεσμα τού Θεού να υπηρετήσει τίς ανάγκες συνανθρώπων μας στήν Αφρικανική ήπειρο.

Soula Is.Movie_Snapshot

Στό βίντεο αυτό πού παρακολουθείτε, εκτός από τά ιεραποστολικά νέα μέ τήν Σούλα Ίς, έχετε τήν ευκαιρία νά ακούσετε και Χριστιανικούς ύμνους από τήν “Μουσική Ομάδα Λατρείας” τής Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης.

Τό βίντεο είναι μιά διαδικτυακή παραγωγή τού sporeas.tv  καίsporeas.gr γιά τό 2013.

Διάρκεια: 51. 23′

Δείτε τό βίντεο στήν sporeas.tv

 
17 Ιουλίου 2013
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.tv
sporeas.gr
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.