Στόχοι τρομοκρατών Στουρνάρας, Τόμσεν και Task Force.

?????????? ?????????? ??????????Η βία και η απανωτές δολοφονίες τριών ανθρώπων με πολιτικό υπόβαθρο δημιουργεί ανησυχία στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το θάνατο των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας, που δημοσιεύει η εφημερίδα Παραπολιτικά, υπάρχουν δύο «πυλώνες» μόνιμων πλέον στόχων, μετά τη νέα εμφάνιση της τρομοκρατίας.

Στον πρώτο «πυλώνα» βρίσκονται στόχοι που σχετίζονται με την παρουσία της Χρυσής Αυγής, από τη μία, ενώ από την άλλη πρόσωπα από τους «Αντιφά» μέλη ακροαριστερών, εξτρεμιστικών οργανώσεων, δικηγόροι και μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες τρομοκρατών, καθώς και τα στέκια όπου συγκεντρώνονται.

Στόχοι τρομοκρατών Στουρνάρας 2Στην πολιτική προέκταση της σύγκρουσης των «άκρων» με εγκληματικές πράξεις αναβαθμισμένης επιχειρησιακής συγκρότησης, η Αντιτρομοκρατική ανησυχεί για τους πανεπιστημιακούς χώρους που βρίσκονται υπό κατάληψη και εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε «μυστικές αποθήκες» πυρομαχικών και όπλων –ειδικά ενόψει της αυριανής επετείου του Πολυτεχνείου ή λίγο αργότερα, την ημέρα της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου και των επονομαζόμενων «Δεκεμβριανών» που ακολούθησαν.

Στον δεύτερο πυλώνα των στόχων οι Αρχές εντάσσουν πρόσωπα αυξημένης ιδεολογικοπολιτικής αξίας, πολιτικούς, επιχειρηματίες, δικαστές και δημοσιογράφους, δίνοντας έμφαση στους επονομαζόμενους «μνημονιακούς» στόχους.

Στόχοι τρομοκρατών Στουρνάρας 3Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές, πάγιοι στόχοι, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και υψηλών συμβολισμών, θεωρούνται ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο πλέον προβεβλημένος από την τρόικα, εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν. Για τον λόγο αυτό τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας σε ό,τι τους αφορά.

Ανάλογοι φόβοι υπάρχουν για τα στελέχη και τα κτίρια του ΤΑΙΠΕΔ. Στους στόχους περιλαμβάνονται επίσης τα γραφεία της ΕΕ στη Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και τα μέλη της Task Force στην Ελλάδα, τα ονόματα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα.

πηγή: spirospero.gr

 
 

Υποσημείωση τού sporeas.gr:

Τρομοκρατούνται οι τρομοκρατούντες τόμ Ελληνικό Λαό.

Αλλάζουν οι καιροί κάποτε.

 
Επιμέλλεια άρθρου
Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.gr
www.sporeas.tv
 
 
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ