ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

Τα «UFOs» στην υπηρεσία… του ανθρώπου!

 

14 Αυγούστου 1996
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Γάλλος, πρώην δημοσιογράφος, Κλοντ Βοριλόν, έδωσε διάλεξη υποστηρίζοντας ότι:

«Τα «Ελοχίμ» (θεοί) ή αλλιώς UFO’s, αγαπούν την Ελλάδα και η Ελλάδα είναι η περιοχή του κόσμου που εμφανίζονται εδώ και πολλά χρόνια πριν».

Ο Βοριλόν, μέσα στην ασφυχτικά γεμάτη αίθουσα, δέχτηκε ερωτήσεις ακροατών και απαντώντας σε όλες, με κάθε λεπτομέρεια, υποστήριξε ότι είχε επαφή με «εξωγήινα» όντα και το γεροντότερο εξ αυτών – ηλικίας 25000 ετών (!) – του είπε:

«έχω αλλάξει 25 σώματα μέχρι τώρα και είμαι ο πρώτος στον οποίο δοκιμάστηκε το πείραμα της ανάστασης από ένα κύτταρο … Εγώ ο ίδιος διηύθυνα τη δημιουργία πάνω στη γη».

Το «πράγμα» αυτό υποστήριξε ότι στον πλανήτη του υπάρχουν αρκετοί γήινοι, όπως ο Μωϋσής, ο προφήτης Ηλίας, ο Ιησούς Χριστός και άλλοι που βοήθησαν τους «εξωγήινους». Ο Βοριλόν ονομάστηκε «ο τελευταίος προφήτης της γης», που πρέπει να μεταδώσει το μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους. Άραγε, αυτοί που πήγαν να ακούσουν τον Βοριλόν, πως πρέπει να … ονομαστούν;

 

Αλήθεια όμως, υπάρχουν UFOs;

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είδαν αυτά τα παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα. Μεταξύ αυτών ειναι και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ. Η εφημερίδα «Ντέϊλι Μίρρορ» (3-5-1977) έγραψε ότι ο πρόεδρος Κάρτερ υπήρξε μάρτυρας στην εμφάνιση των UFOs και κατέθεσε δύο γραπτές αναφορές, το 1973, γι αυτό το συμβάν. Μια αναφορά στο Διεθνές Γραφείο Α.Ι.Τ.Α. και μια άλλη στην Εθνική Επιτροπή Ερευνών Εναερίων Φαινομένων (NICAP).

Ο καθηγητής της αστροφυσικής, Έντουαρντ Ούλερ Κόντον, όταν του ζητήθηκε από την αεροπορία των ΗΠΑ να «ερευνήσει» την υπόθεση των UFO’s, έκανε μια έκθεση από 1485 σελίδες και … αρνιόταν την ύπαρξή τους. Η ΝΑΣΑ ξέρει να κρύβει τα μυστικά της όπλα(!). Πάντως την έκθεση αυτή του Κόντον, ο δρ. Σόντερς την χαρακτήρισε σαν μια «κρύα σούπα», άσχετα πόσο μεγάλη είναι, τι συνιστά ή πως είναι διατυπωμένη. «Της λείπει, είπε, το ουσιαστικό στοιχείο της αξιοπιστίας» («Ντέϊλι Τέλεγκραφ» 11-1-1969).

Η ύπαρξη των ιπταμένων δίσκων "επιβεβαιώνεται" και από το διάλογο μεταξύ Γης και Σελήνης, όταν το διαστημόπλοιο «ΑΠΟΛΛΩΝ 11» πήγε(;;;!!!) εκεί επάνω.

Ο Ότο Μπάϊνερ, μέλος της διαστημικής ομάδας της ΝΑΣΑ, είπε ότι σημαντικά τμήματα του διαλόγου αυτού, με τους αστροναύτες Άρμστρονγκ και Όλτριν, απαλείφθηκαν συστηματικά, για να κρύψουν την αλήθεια από τα εκατομμύρια κόσμου που παρακολουθούνε τη στιγμή εκείνη.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Aρμστρονγκ: «Τι είναι αυτό; Τι διάβολο ήταν αυτό; Αυτό θέλω να μάθω».

Κέντρο Ελέγχου: «Τι υπάρχει εκεί;… (βλάβη παραμόρφωση).

Απόλλων 11:

«Είναι τεράστια κύριε… πελώρια… ω Θεέ μου δεν θα το πιστεύατε… Υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εδώ πάνω σας λέω… αραδιασμένα από την άλλη πλευρά, στην άκρη του κρατήρα… είναι εδώ στο φεγγάρι και μας παρακολουθούν…»!

Στις 20-6-1977 στο κανάλι «Σκρεπτρ Τελεβίζιον» ο Μπομπ Γκροντίν (αστροναύτης) σε συνέντευξη του δήλωσε:

«Νομίζετε ότι χρειάζονται όλα αυτά τα σιδερικά κάτω στη Φλώριντα για να ανεβάσουν εκεί πάνω στο Φεγγάρι δύο άτομα μέσα σ’ ένα… ποδήλατο; Τρίχες. Ξέρεις γιατί μας θέλουν εμάς; Για δημόσιες σχέσεις. Για να έχουν μια βιτρίνα για όλα αυτά τα μηχανήματα που εξαπολύουν στο διάστημα. Δεν είμαστε τίποτα άνθρωπε… τίποτα».

Ο Γκροντίν ως αστροναύτης γνώριζε την ύπαρξη αυτών των «σιδερικών» (UFO’s). Τα διαστημόπλοια που η ΝΑΣΑ στέλνει στο διάστημα, είναι πρόσχημα των δήθεν ερευνών της, για να αποσπά μυθικά ποσά από τον κορβανά των Αμερικανών, δαπανώντας τα σε μυστικά όπλα.

Τελευταία, παραδόξως, πολλές «αποκαλύψεις» γίνονται από τα ΜΜΕ για…εξωγήινους! Η προβολή φάρσα του βίντεο με το «εξωΓήινο» νεκρό παιδί (ποια μάνα άραγε το κλαίει), δεν έπεισε. Αυτοί που υποτιμούν την νοημοσύνη μας θέλουν να μας πείσουν για διαστημικούς ανθρώπους.

Δείτε τό βίντεο
(λυπούμαστε αλλά ίσως να περιλαμβάνει και διαφημιστικό από μόνο του)

Δείτε επίσης κάποια κατασκευάσματα που μας… "επιτρέπουν" να τα βλέπουμε.

Φανταστείτε αυτά που δέν μας δείχνουν περί τίνων πρόκειται!!!

Καλά είπε ο Γκροντίν, ΤΡΙΧΕΣ…!

Κάποιοι προχειρολόγοι «ερμηνευτές» βλέπουν στο όραμα του προφήτη Ιεζεκιήλ (Παλαιά Διαθήκη) διάφορα UFO κι έτσι εμπνεύστηκαν την πλάνη αυτή. Ο Ιεζεκιήλ όμως έβλεπε τη δόξα του Κυρίου με τρομερή αποκάλυψη και την περιγράφει όπως ήταν. (ΙΕΖΕΚΙΗΛ, κεφάλαια 1-3).

Ακούστε αν θέλετε τα εν λόγω κεφάλαια από τόν προφήτη Ιεζεκιήλ σε μετάφραση του Αρχιμανδρίτη Νεόφυτου Βάμβα.

Εκφωνεί ο Γιάννης Μπαλτατζής:

κεφάλαιο 1/α

[audio:http://news.sporeas.com/audio/26-Ezekiel-01.mp3]

κεφάλαιο 2/β

[audio:http://news.sporeas.com/audio/26-Ezekiel-02.mp3]

κεφάλαιο 3/γ

[audio:http://news.sporeas.com/audio/26-Ezekiel-03.mp3]

 

Υπάρχουν, όμως, αυτά τα ιπτάμενα κατασκευάσματα;

Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ντισπάτς» «φόρεσε τα γυαλιά» στη ΝΑΣΑ, όταν στην βάση των πυραύλων του Χουάϊτ Σαντς, στο Νέο Μεξικό, φωτογράφησε ένα παράξενο σκάφος, που έμοιαζε με ιπτάμενο δίσκο και είχε διάμετρο 15 πόδια. Το σκάφος εγκαταλείφθηκε στο «νεκροταφείο πυραύλων» όπου κατέληγαν όλα τα πειραματικά σκάφη. Κανείς από τη ΝΑΣΑ δεν μίλαγε γι αυτό το εύρημα. Η εταιρία ΜΑΡΤΙΝ ΜΑΡΙΕΤΑ στο Ντένβερ, που κατασκεύασε αυτό το σκάφος παραδέχτηκε ότι σχεδίασε αρκετά τέτοια μοντέλα, όπου μερικά είχαν μέχρι και … 12 μηχανές!

Αξιωματούχος της ΝΑΣΑ, μη μπορώντας να διαψεύσει την αποκάλυψη αυτή, παραδέχτηκε λέγοντας:

«Πραγματικά οι μηχανικοί το αποκαλούν «ο Ιπτάμενος δίσκος».

 

Ο κορυφαίος επιστήμονας της διαστημικής έρευνας δρ. Γκάρι Χέντερσον, είπε ότι:

«όλοι οι αστροναύτες μας έχουν δει τα αντικείμενα αυτά, αλλά έχουν διαταγές να μην μιλήσουν».

Το παιγνίδι αυτό που λέγεται «κρυφτούλι», συνεχίζεται. Τα μυστικά όπλα των Αμερικανών αλλά και των Ρώσων, τα βάπτισαν «εξωγήινα», για να μας ρίξουν λάσπη στα μάτια. Ο μεγαλύτερος δίαυλος στον κόσμο που βρίσκεται στην αεροπορική βάση ΝΕΛΙΣ, στην ΝΕΒΑΔΑ, χρησιμοποιείται για το αεροπλάνο «AURORA» που πετάει οχτώ φορές πάνω από την ταχύτητα του ήχου!

Η αεροπορία των ΗΠΑ αρνείται την ύπαρξη του αεροπλάνου αυτού, όμως – τι σύμπτωση – κάτεσχε άλλες 4000 άκρες γύρω από τη βάση ΝΕΛΙΣ για να πειραματίζεται ανενόχλητα.

Την ύπαρξη αυτών των UFO την εκμεταλλεύονται και άλλες διάφορες σκοτεινές δυνάμεις. Αυτοί θέλουν μόνο να διαστρεβλώνουν τις θεϊκές αλήθειες. Γνωρίζουν πως «στους έσχατους καιρούς», ο Ιησούς Χριστός θα ξαναρθεί – όπως το υποσχέθηκε – για να παραλάβει την Εκκλησία Του (η λεγομένη αρπαγή της Εκκλησίας), δηλαδή όλους τους πιστούς που πλύθηκαν με το λυτρωτικό Του Αίμα (Α΄ Θεσσαλονικείς δ΄ 15-18 και Α΄ Ιωάννου α΄ 7). Θέλουν λοιπόν να πλανήσουν τον άνθρωπο. Έτσι σχεδιάζουν να διαδώσουν, για την αρπαγή των Χριστιανών, δήθεν δάκτυλο εξωγήινο.

Ο χριστιανός ZolaLevitt, σε ομιλία του με τίτλο «Τα UFO: Τι στην ευχή συμβαίνει;» είπε ότι «ο διάσημος Μεσσίας» του Berketey δηλώνει ότι είναι ο μεσάζοντας μεταξύ της Γης και των αφεντικών (Masters) που απαρτίζουν την ιεραρχία των UFO.

Τα UFO, λέει, θα επέμβουν στη στιγμή, σε καιρό που ο κόσμος θα βρίσκεται σε αναβρασμό και χάος. Σ’ αυτό το σημείο, το «θείο Σχέδιο» θα εκπροσωπηθεί στα μάτια του κόσμου απ’ αυτές τις δυνάμεις. Τα UFO θα χρησιμοποιήσουν ραδιομαγνητικές ακτίνες εναντίον των χριστιανών και όλων όσων αντιστέκονται στη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» (της Νέας Εποχής) με σκοπό να καθαρίσουν τη Γη από τα στοιχεία που επιβραδύνουν την εξελικτική διαδικασία για τον υπόλοιπο κόσμο».

Βλέπετε, λοιπόν, το σχέδιο της πλάνης του πονηρού;

Αν ξαφνικά δηλωθεί εξαφάνιση χριστιανών, μήν απορήσετε, ούτε να δεχτείτε το παραμύθι της εξωγήινης επέμβασης. Γνωρίζουμε ότι τα ιπτάμενα αυτά σκάφη υπάρχουν, όμως είναι κατασκεύασμα ανθρώπινο. Παρόλα αυτά, οι σκοταδιστές καθώς και η ΝΑΣΑ αρέσκονται ακόμα σε «εξωγήινα πράσινα ανθρωπάκια».

Έως πότε, λοιπόν, θα παίζουν με όλη την ανθρωπότητα και θα εξακολουθούν να μας περνούν για … αμερικανάκια;»… Έως πότε;

 

Βοηθήματα:

Εφημερίδα «ΕΡΧΕΤΑΙ»,

«Εναλλακτική Λύση 3» του Λέσλι Γουάτκινς,

«Εγχειρίδιο της Βίβλου», εκδ. Πέργαμος,

«Στον Εφιάλτη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» του Randall N. Baer,

«ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ», η οδός της Σωτηρίας.

 

Γιώργος Οικονομίδης
"Σπορέας"
14/08/1996

 Τό άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.