Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις περιβόητες κάρτες, πιστωτικές και μη. Οι γνώμες ποικίλουν, γι’ αυτό θα προσπαθήσω να δώσω τη σωστή εικόνα, δίχως να διεκδικήσω φυσικά το αλάθητο. Αφού αρκετοί ταυτίζουν τις κάρτες αυτές με τον αριθμό 666 (που είναι ο αριθμός του Αντίχριστου) θα δούμε τα γεγονότα από δύο πλευρές, 1) ως προς τις Προφητείες της Αγίας Γραφής και 2) ως προς τις ανθρώπινες προετοιμασίες για την εκπλήρωση(!) αυτών των προφητειών.

Η Αγία Γραφή μας μιλάει για τον ερχομό του παγκόσμιου κυβερνήτη που θα αξιώσει για τον εαυτό του τον τίτλο του Θεού και ένα από τα σχέδιά του θα είναι να ελέγχει κάθε άνθρωπο για να εξουσιάζει πάνω του. Ο γενικός έλεγχος θα γίνεται με ένα σφράγισμα επάνω στο δέρμα του ανθρώπου, τελείως αόρατο με το μάτι.

Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, στην Α΄ Επιστολή του, ονομάζει τον πλάνο αυτόν ως Αντίχριστο, ενώ στο βιβλίο του «Αποκάλυψη» την σφραγίδα αυτή την ονομάζει «χάραγμα του θηρίου».

Γράφει λοιπόν: «Και έκανε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία όποιος έχει το νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς (666)», (Αποκάλυψη στον Ιωάννη 13:16-18) . Αυτή είναι μία από τις πολλές προειδοποιήσεις για τον Αντίχριστο που μας παρουσιάζει η Αγία Γραφή.

Μια μηνιαία εφημερίδα με τίτλο «ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ» για κύριο άρθρο είχε τον τίτλο «Προετοιμασία για την Παγκόσμια Κυβέρνηση» και μεταξύ άλλων έγραψε για τον παγκόσμιο ηγέτη.

«Σαν αντιπαροχή γι αυτή τη χρυσή εποχή της πλήρους αποκοίμισης με την προσφορά ψωμιού και θεαμάτων για κάθε γούστο, το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων θα θυσιάσουν την ελευθερία τους και ευχαρίστως θα δεχθούν να σφραγισθούν στο μέτωπό τους με τη σφραγίδα του ηγέτη».

Ο γραμμωτός (Barcode).

Ο βασικός του κώδικας είναι ο αριθμός 666, στις ακραίες και μεσαία σειρές (δες επάνω), που όμως δεν διακρίνεται, γιατί άραγε; Άν δεν ταυτίζεται ο αριθμός αυτός με την προφητεία χξς (666) στην Αποκάλυψη, γιατί να μήν είναι άλλος αριθμός, για παράδειγμα 777; ΓΙΑΤΙ;;;!!!

Τέτοια άρθρα δεν πρέπει «να περνάνε στα ψιλά» διότι είναι σήματα αφύπνισης. Και για του λόγου το αληθές ο Σπύρος Φίλος, πρώην διευθυντής υπουργείου Εξωτερικών, γράφει στο βιβλίο του «ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» σελ. 204-205: «ο δρ. H. Edelman, είναι ειδικός και πρόεδρος στατιστικών αναλύσεων της Κοινής Αγοράς, ανακοίνωσε στις Βρυξέλλες ότι προκατασκευάζεται ένα σύστημα από ηλεκτρονικούς εγκεφάλους, το οποίο θα ασχοληθεί με τα προβλήματα που ενδιαφέρουν ολόκληρη την οικουμένη».

«… Ο δρ. Edelman αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ένα «θηρίο» γιγαντιαίων διαστάσεων. (σημείωση του Σπορέα: ήδη είναι έτοιμο)…. Ολόκληρο το σύστημα πάνω στο οποίο εργάζεται το «θηρίο» τούτο είναι σύνολο αριθμών. Κάθε άνθρωπος επάνω στη γη μας θα πάρει έναν αριθμό δικό του. Τον αριθμό αυτό θα του δώσει το ηλεκτρονικό σύστημα για κάθε πολίτη και με βάση αυτό τον αριθμό θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πουλάει…. Ο αριθμός θα είναι αόρατος και θα μπαίνει είτε στον μέτωπο είτε στην παλάμη του ανθρώπινου χεριού, με χρήση ακτινών λέιζερ… Ο δρ. Edelman πρόσθεσε ότι με τη χρήση ΤΡΙΩΝ ΕΞΑΨΗΦΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ (τα κεφαλαία δικά μου) μπορεί ολόκληρος ο πληθυσμός της γης να πάρει ένα δικό του ανεξάρτητο νούμερο».

Και τελειώνει η είδηση με τα λόγια: «Το σύστημα αυτό θα μπορούσε να γίνει όργανο για την ειρήνη του κόσμου ή να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο κάποιου παγκόσμιου δικτάτορα».

Θα πρόσεξες ίσως, φίλε αναγνώστη την χρήση των τριών εξαψηφίων αριθμών (666). Οι δηλώσεις των ανθρώπων και οι προφητείες της Αγίας Γραφής μας μιλούν για χάραγμα στο ίδιο μας το σώμα με ακτίνες (ίσως) λέιζερ. Αυτό θα είναι το τελικό χτύπημα της επίθεσης του Διαβόλου ενάντια στο δημιούργημα του Θεού, τον άνθρωπο.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι κάρτες σήμερα είναι το Χάραγμα της Προφητείας; Δύσκολο να το ταυτίσουμε διότι κάπου σκοντάφτει. Άρα, κάποιοι, σωστά μεν, αλλά με λάθος τρόπο, που φωνάζουν με πάθος για τις κάρτες αυτές, θα πρέπει να δούνε με πνεύμα ανοιχτό τη διαδικασία του βρώμικου αυτού παιγνιδιού για το χάραγμα.

Ας είναι λοιπόν γνωστό σε όλους μας ότι για να γίνει κάτι αποτελεσματικό πρέπει να προηγηθεί κι ένας «πρόδρομος» (ετοιμασία του δρόμου). Ο Πτολεμαίος, ο Φιλοπάτορας ανάγκασε τους Ιουδαίους της Αλεξάνδρειας να πάρουν όλοι τους την σφραγίδα (σημάδι) του Κισσού, που ήταν σύμβολο του θεού Διόνυσου, για να τον λατρεύουν. Τότε γινόταν με το σπαθί, σήμερα θα γίνει… «με το γάντι».

Το λεγόμενο πλαστικό χρήμα, οι κάρτες δηλαδή θα αντικαταστήσουν το ρευστό χρήμα, ως δήθεν προστασία του κοινού, με την φθηνή ίσως δικαιολογία της αποφυγής της κλοπής, ληστείας, κ.λ.π. Άραγε έχει σχέση αυτό με την «αδυναμία» των αρχών να σταματήσουν τις ληστείες; Ίσως.

Θα πρέπει λοιπόν, να αγανακτήσει ο κόσμος μ’ αυτό, για να ζητήσει τις κάρτες σαν εύκολη λύση. Αργότερα όμως, με τον ίδιο τρόπο που θα καταργηθεί και το ρευστό χρήμα, θα καταργηθεί και το πλαστικό, οι κάρτες, πάλι με φθηνή δικαιολογία, ή στο όνομα δήθεν της εξέλιξης, και ο αριθμός της κάρτας θα περαστεί στο χέρι ή στο μέτωπο του ανθρώπου ηλεκτρονικά. Αν δεν δεχτείς το χάραγμα, τότε θα υποστείς τον διωγμό και τη στέρηση, σύμφωνα με την προφητεία. Όμως θα είσαι μακάριος αν τα υποστείς, σύμφωνα με το Λόγο του Θεού, διότι σε περιμένει η αιώνια δόξα του Ιησού Χριστού. Όσοι δεχθούν το χάραγμα του Αντίχριστου, θα υποστούν, και την κρίση του Θεού, καθώς και την αιώνια τιμωρία Του.

Η τιμωρία του Θεού δεν θα είναι απλώς για ένα χάραγμα, αλλά για τις συνέπειες αυτού του χαράγματος.

Μηχάνημα εξακρίβωσης ταυτότητας, με διάβασμα δεξιού χεριού, που ήδη κυκλοφόρησε σε πολλές υπηρεσίες του εξωτερικού.

Μηχάνημα εξακρίβωσης ταυτότητας, με διάβασμα δεξιού χεριού, που ήδη κυκλοφόρησε σε πολλές υπηρεσίες του εξωτερικού.

Όσοι το λάβουν σημαίνει ότι αδιαφόρησαν για τις Προφητείες και τις αλήθειες του Θεού. Τον Ιησού Χριστό θα τον περιφρονούν, αφού θα λατρεύουν ανοιχτά πλέον τον Αντίχριστο. Άρα θα θεωρήσουν κοινό το Αίμα του Κυρίου μας που χύθηκε για χάρη όλων μας, γι αυτό θα πέσει η κρίση του Θεού επάνω τους.

 

Ας προσέξουμε λοιπόν όλοι μας, ή Θεό, ή Μαμωνά (πλούτος / διάβολος).

 

Την εποχή που γράφονταν η Αποκάλυψη υπήρχε το σημάδεμα των δούλων, όμως μέσω φωτιάς, δηλαδή με «κάψιμο», και το στίγμα στους εγκληματίες. Η λέξη Χάραγμα δεν ήταν σε κοινή χρήση. Είναι λοιπόν αξιοπρόσεκτο ότι ο Ιωάννης το αναφέρει για τους τελευταίους καιρούς. Δεν αναφέρεται ξανά η λέξη στην Καινή Διαθήκη εκτός από τις «Πράξεις των Αποστόλων» ιζ΄ 29, που λέει, «Χαράγματι τέχνης και ενθυμήσεων ανθρώπου» όπου αναφέρεται στα είδωλα, χρυσά, αργυρά και λίθινα που αντικατέστησαν τον Θεό, δηλαδή ένα ειδωλολατρικό χάραγμα. Το ίδιο θα είναι και το χάραγμα του Αντίχριστου, ειδωλολατρικό, αφού θα ζητήσει λατρεία ως Θεός.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν είναι μακριά! Έρχεται! Και θα υποδουλώσει πολλούς! Όμως το τέλος του θα είναι τραγικό, το ίδιο κι αυτών που τον ακολούθησαν. «Ο Ιησούς Χριστός, ο ων επί πάντων Θεός» (Ρωμαίους θ΄ 5), θα έρθει για να πάρει τους λυτρωμένους και πλυμένους από την αμαρτία, με το Αίμα Του, (εδώ είναι η λεγόμενη ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) και θα απολέσει με την πνοή του στόματός Του όλους τους εχθρούς Του.

«Αγρυπνείτε, λοιπόν, διότι δεν εξεύρετε την ημέρα ουδέ την ώρα καθ’ ην ο Υιός του Ανθρώπου έρχεται» (Ματθαίος: κε΄ 13).

Μια κάρτα μπορεί, ίσως να σε οδηγήσει στο χάραγμα που είναι η απώλειά σου.

ΠΡΟΣΕΧΕ. Μετά την κάρτα θυμήσου το σφράγισμα.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ (αν το ζητήσεις). ΑΜΗΝ.

Υ.Γ. Επειδή, για τον προσδιορισμό του ονόματος του Αντιχρίστου, αρκετή προσπάθεια καταβάλλεται με την αριθμολογία, θα παραθέσω ευθύς και μια άποψη περί του αριθμού 666, που ίσως μας διαφεύγει, ενώ θα έπρεπε να δώσουμε την μεγαλύτερη σημασία.

Το Όνομα του Ιησού Χριστού, που είναι και Εμμανουήλ, σημαίνει, "Ο Θεός μεθ' ημών". Από τον άνθρωπο, λοιπόν, όταν αφαιρέσουμε τον Εμμανουήλ – Χριστό, απομένει τελικά ο… Αντίχριστος.

Δείτε το παράδειγμα.

Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ     ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΡΙΘΜΩΝ
1 50 9 100 800 80 70 200   = 1310
Ε Μ Μ Α Ν Ο Υ Η Λ    
5 40 40 1 50 70 400 8 30 = 644
                                                  =666 Υπόλοιπο σε αφαίρεση

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1310 = ο αριθμός της λέξης άνθρωπος
644= ο αριθμός του ονόματος Εμμανουήλ, το όνομα του Ιησού, που σημαίνει "μεθ' ημών ο Θεός" (Ματθαίος, α' 23)

 

==============

Γιώργος Οικονομίδης

"Σπορέας"

03/07/1996

 

Τό άρθρο όπως δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα του εξωτερικού

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.