10 Νοεμβρίου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη

 

“Πανάγ(ρ)ιο” ξύλο έπεσε στον -υποτιθέμενο- χώρο του Παναγίου Τάφου, μεταξύ Αρμενικού και Ελληνικού Πατριαρχείων για την επικράτηση της κερδοφόρας επιχείρησης και εκμετάλλευσης του Τάφου του Κυρίου. Ανά τους αιώνες γίνεται μια -άκρως επικίνδυνη για την ανθρώπινη ψυχή- εκμετάλλευση του τόπου Ταφής του Ιησού Χριστού, λες και αυτό είναι η ανάγκη του Χριστιανού, και συστηματικά αποτρέπεται από τον πιστό να εστιάσει στο Σωτήριο Έργο του Χριστού επάνω στο Σταυρό που έγινε για τις δικές μας αμαρτίες.

Κόπτονται οι Αγιοταφίτες καλόγεροι ότι υπηρετούν τον Άρχοντα της Ειρήνης Ιησού, και όμως βλέπουμε ότι τον μόνο που υπηρετούν είναι ο άρχοντας του σκότους. Στο Βίντεο μας που ακολουθεί αποτυπώνονται στιγμιότυπα που δεν ομολογούν Χριστιανική συμπεριφορά αλλά -αν μη τι άλλο- σατανική παρεκτροπή. Έλληνες Ορθόδοξοι και Αρμένιοι καλόγεροι, την Κυριακή 09/11/2008, επιδόθηκαν σε τέτοιο “άγ(ρ)ιο” ξύλο που και η Ισραηλινή αστυνομία αδυνατούσε να ελέγξει. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός το είπε και είναι αλήθεια: “Ο λαός ούτος με πλησιάζει με το στόμα αυτών και με τα χείλη με τιμά, η δε καρδία αυτών μακράν απέχει απ’ εμού” (Ματθαίος, 15:8).

Λοιπόν; Βλέπετε κάποια σχέση μεταξύ παπάδων και Ιησού Χριστού; ΟΧΙ.

Σε χώρο επεισοδίων μετέτρεψαν τον τόπο που -δήθεν- ο Ορθόδοξος -μόνο!!!- Πατριάρχης παραλαμβάνει το “Άγιο φώς” (σαν την Ολυμπιακή φλόγα) από τον Τάφο του Χριστού.

Αυτά τα επεισόδια, αλλά και άλλα πολλά που είδαν το φώς της δημοσιότητας, αναγκάζουν τον “Σπορέα” να υλοποιήσει το σχέδιό του και να αποστείλει ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για να λάβει την “άδεια” του, ούτως ώστε, το ερχόμενο Πάσχα του 2009 να εγκαταστήσουμε Βιντεοκάμερα στον Πανάγιο Τάφο και να κάνουμε ζωντανή λήψη της αφής του “Αγίου Φωτός” όπου και θα αποτελέσει παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Έτσι, εάν αληθεύει, ότι, οι Ορθόδοξοι μόνο λαβαίνουν θαυματουργικά και ουρανοκατέβατα το “Αγιο Φως” θα κλείσουν πολλά στόματα “αντιφρονούντων” (και το δικό μου μεταξύ άλλων).

Εάν όμως αποδειχθεί το αντίθετο (που είναι και η επικρατέστερη πλευρά) τότε ολόκληρη η Ορθοδοξία θα πάει “σπίτι” της.

Τα έξοδα της όλης διαδικασίας (επίσκεψη, λήψη, τηλεοπτική μετάδοση), για να μη νομισθεί ότι θα επιβαρυνθεί κάτι το Πατριαρχείο, τα αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο “Σπορέας” για την δόξα του Θεού και την αποκατάσταση της αλήθειας.

“Ιδού η Ρόδος” για τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων. Ποιά θα είναι η απάντησή του Πατριάρχη στο αίτημα του “Σπορέα”;

Ακολουθεί το επίμαχο Βίντεο διάρκειας 6.05′ λεπτά σε επιμέλεια του www.sporeas.gr

Το βίντεο μας δείχνει του λόγου το αληθές.

 
 
 

Ακολουθεί και παλαιότερο “Άγ(ρ)ιο” Ξύλο. Μη το χάσετε…

Ένα βίντεο λυπηρό για την παπαδική κατάντια που αυτοπροβάλλονται ως -δήθεν- “διάδοχοι” των Αποστόλων!!! και το λυπηρό είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι… των γραμμάτων, που τους πιστεύουν και τους επικαλούνται για μεσιτεία προς τον Θεό.

 
 
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
Sporeas.gr
10/11/2008
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.