Η αισχύνη πάντα καταισχύνει…!

 
18 Νοεμβρίου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Άλλος ένας “διάδοχος” των Αποστόλων του Χριστού δείχνει την… Ορθοδοξία του. Έτσι οι περισσότεροι παπάδες οραματίζονται τον Ορθόδοξο χριστιανισμό. Θα δείτε τον ίδιο τον παπά να λικνίζεται σε ρυθμούς Οριεντάλ με τις χορεύτριες και στην κάμερα μπροστά να υποστηρίζει ότι το κάνει για να προσελκύσει τους νέους στην (ορθόδοξη) εκκλησία, κάτι σαν τον Χριστόδουλο να πούμε, που έλεγε στους νέους: “Σας πάω”. Το πως τους… “πήγαινε” όμως, αυτός το ήξερε, ε’ και… λίγοι από εμάς.

Ο εν λόγω παπάς όμως, που λογίζεται ως “διάδοχος” των Αποστόλων –ψευδοδιάδοχος δηλαδή, εφόσον Αποστολική διαδοχή πουθενά δεν υπάρχει– δεν έχει διαβάσει ποτέ την Καινή Διαθήκη, διότι εάν την διάβαζε θα ήξερε την τακτική του Αποστόλου Παύλου που μας λέει: “και έγεινα εις τους Ιουδαίους ως Ιουδαίος, διά να κερδήσω τους Ιουδαίους· εις τους υπό νόμον ως υπό νόμον, διά να κερδήσω τους υπό νόμον· εις τους ανόμους ως άνομος, μη ων άνομος εις τον Θεόν, αλλ’ έννομος εις τον Χριστόν, διά να κερδήσω ανόμους” (Α’ Κορινθίους, θ’ 21)·

Ο παπάς όμως ομοιώθηκε με τους ανόμους, διότι, δείχνει να του αρέσει αυτό που κάνει. Διαβάζουμε και πάλι τα λόγια του Αποστόλου Παύλου που λένε: “και μη συμμορφόνεσθε με τον αιώνα τούτον…” (Ρωμαίους, ιβ’ 2).

Επίσης: “Αλλ’ ημείς δεν ελάβομεν το πνεύμα του κόσμου, αλλά το πνεύμα το εκ του Θεού” (Α’ Κορινθίους: β’ 12)

“Βλέπετε μη σας εξαπατήση τις διά της… ματαίας απάτης… κατά τα στοιχεία του κόσμου και ουχί κατά Χριστόν” (Κολοσσαείς: β’ 8)

“Μοιχοί και μοιχαλίδες, δεν εξεύρετε ότι η φιλία του κόσμου είναι έχθρα του Θεού; όστις λοιπόν θελήση να ήναι φίλος του κόσμου, εχθρός του Θεού καθίσταται” (Ιάκωβος: δ’ 4).

Αναγνωρίζω ότι κακώς ασχολούμαι με τέτοιου είδους ανθρώπων που νομίζουν ότι είναι οι “ταμειούχοι της Θείας Χάρητος”, διότι ο πατέρας τους ο διάβολος τύφλωσε την διάνοια τους, αλλά χάριν των καλοπροαίρετων Ορθοδόξων πιστών, δεν θέλω να το αποφύγω.

Δείτε λοιπόν τον Ορθόδοξο “δίαυλο μεταξύ Θεού και ανθρώπων” (sic), σε στιγμές άκρως… ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ!!!

 

Το βίντεο μας δείχνει του λόγου το αληθές.

 

  
Δυστυχώς, αυτόν που βλέπετε στο Βίντεο τον προσκυνάτε κάποιοι απο εσάς, του ασπάζεστε το χέρι, εξομολογείστε σ’ αυτόν, ζητάτε απο αυτόν να μεσιτεύσει στον Θεό για εσάς και με την τακτική σας αυτή υποδουλώνετε την ψυχή σας στον διάβολο και όχι στον Θεό. Υποχρεούμαι να μιλήσω έτσι “ωμά” διότι είναι η αλήθεια. Τί θα αποφασίσεις τελικά για την σωτηρία της ψυχής σου; Παπάδες ή απευθείας τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ;
 
 
Γιώργος Οικονομίδης
“Sporeas.com”
18/11/2008
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.