Είναι η δεύτερη φορά που σου γράφω για να σου εκφράσω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παρρησία με την οποία γράφεις…

Filed under ΓΝΩΜΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ: [ Αντρέας Φούρναρης ]

Γνώμες πνευματικών ανθρώπων που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό από το κίβδηλο, και που αποτελούν ενθάρρυνση στο έργο του “Σπορέα”, και τους ευχαριστώ. 
 

NAME: Αντρέας Φούρναρης

COUNTRY: Κύπρος

 

Αγαπητέ αδελφέ εν Κυρίω,

Είναι η δεύτερη φορά που σου γράφω για να σου εκφράσω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παρρησία με την οποία γράφεις, ελέγχοντας κυρίως τα κακώς κείμενα στο χώρο της Ελλαδικής κρατικής εκκλησίας. Ο Κύριος να σου δίνει περισσή χάρη και να σε ενδυναμώνει στο δύσκολο πραγματικά έργο που ανέλαβες.

Ο φανατισμός των θρησκόληπτων συμπατριωτών μας είναι φοβερός, οι αιώνες κατά τους οποίους επικράτησε το καλλιεργημένο ψεύδος είναι πάρα πολλοί, τα δε συμφέροντα που διακυβεύονται – οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά κ.ά είναι γνωστά σε όλους μας. Είναι γι’ αυτό που απαιτείται πολλή προσευχή, νηστεία και υπομονή από όλους όσοι με τη χάρη του Θεού είδαν το ΦΩΣ και γνώρισαν την αναγεννητική δύναμη του λόγου του Θεού.

Ας έχουμε υπόψη ότι “ο Λόγος του Κυρίου είναι σαν σφύρα που κατασυντρίβει βράχο” και ότι το σκοτάδι όσο βαθύ και αν είναι, πάντοτε ακολουθείται από το φως, μέχρις ότου “έλθη η αυγή της ημέρας και ο φωσφόρος ανατείλη εν ταις καρδίαις ημών”.

 

Με την εν Χριστώ αγάπη μου,

Αντρέας.

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ