ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ: [ Αντρέας Φούρναρης ]

Γνώμες πνευματικών ανθρώπων που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό από το κίβδηλο, και που αποτελούν ενθάρρυνση στο έργο του “Σπορέα”, και τους ευχαριστώ. 
 

NAME: Αντρέας Φούρναρης

COUNTRY: Κύπρος

 

Αγαπητέ αδελφέ εν Κυρίω,

Είναι η δεύτερη φορά που σου γράφω για να σου εκφράσω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια για την παρρησία με την οποία γράφεις, ελέγχοντας κυρίως τα κακώς κείμενα στο χώρο της Ελλαδικής κρατικής εκκλησίας. Ο Κύριος να σου δίνει περισσή χάρη και να σε ενδυναμώνει στο δύσκολο πραγματικά έργο που ανέλαβες.

Ο φανατισμός των θρησκόληπτων συμπατριωτών μας είναι φοβερός, οι αιώνες κατά τους οποίους επικράτησε το καλλιεργημένο ψεύδος είναι πάρα πολλοί, τα δε συμφέροντα που διακυβεύονται – οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά κ.ά είναι γνωστά σε όλους μας. Είναι γι’ αυτό που απαιτείται πολλή προσευχή, νηστεία και υπομονή από όλους όσοι με τη χάρη του Θεού είδαν το ΦΩΣ και γνώρισαν την αναγεννητική δύναμη του λόγου του Θεού.

Ας έχουμε υπόψη ότι “ο Λόγος του Κυρίου είναι σαν σφύρα που κατασυντρίβει βράχο” και ότι το σκοτάδι όσο βαθύ και αν είναι, πάντοτε ακολουθείται από το φως, μέχρις ότου “έλθη η αυγή της ημέρας και ο φωσφόρος ανατείλη εν ταις καρδίαις ημών”.

 

Με την εν Χριστώ αγάπη μου,

Αντρέας.

 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.