ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ: [ Δέσποινα ]

Γνώμες πνευματικών ανθρώπων που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό από το κίβδηλο, και που αποτελούν ενθάρρυνση στο έργο του “Σπορέα”, και τους ευχαριστώ.

 

NAME: Thespina Panagiotopoulpou

COUNTRY: Ierapetra Kriti

 

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε για την αφύπνιση των ψυχών.

Η προσωπική μου ιστορία είναι θαυμαστή. Ο Κύριος με ελευθέρωσε από τους “Μάρτυρες του Ιεχωβά” το 1997, σε ένα χωριό της Ιεράπετρας. Είχα δίψα για αληθινή γνώση. Ο Κύριος επέτρεψε, εκτός από την εκτεταμένη μελέτη των Γραφών, να στείλει στα χέρια μου τα βιβλία του αδελφού Στυλιανού Χαραλαμπάκη. Η μελέτη τους με βοήθησε πολύ και τώρα είμαι αφιερωμένη στον Λυτρωτή μου, δίνω τον καλόν αγώνα της πίστεως “εν πνεύματι και αληθεία λατρεύουσα τον Κύριο”. Χωρίς είδωλα και προσήλωση σε ανθρώπινες διδασκαλίες, αλλά σκεπασμένη με το Αίμα του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Αγαπητοί αναγνώστες, δέν υπάρχει άλλος δρόμος. Δέν θα πάτε στον ουρανό με το δόγμα σας, αλλά μόνο με την αγνή πίστη σας στην χάρη που λάβατε από την Σταυρική Θυσία του Χριστού. Ακούστε την φωνή Του και λατρεύστε Τον γιατί μας χάρισε την σωτηρία της ψυχής μας και ζωή αιώνια.

Με αγάπη Χριστού
Δέσποινα
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

Μια σκέψη στο “Ο Κύριος με ελευθέρωσε από τους “Μάρτυρες του Ιεχωβά” το 1997, σε ένα χωριό της Ιεράπετρας.”
  1. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, ομοίως με τον εξαίρετο συγγραφέα κ. Χαραλαμπάκη, δεν αποδίδουν λατρεία στον Θεό με χρήση εικόνων ή ειδώλων, ούτε και στηρίζονται σε ανθρώπινες εξωβιβλικές διδασκαλίες. Σαφώς και κανείς δεν σώζεται βάσει του δόγματος ή της θρησκευτικής ομάδας στην οποία ανήκει, αλλά μόνο μέσω πίστης στην λυτρωτική θυσία του Χριστού. Τυχαίνει να έχω διαβάσει κι εγώ τα βιβλία του κ. Χαραλαμπάκη και οφείλω να πω ότι συμφωνώ σε πολλές σκέψεις κι απόψεις του. Πράγματι τα βιβλία αυτά καταδεικνύουν περίτρανα το θεμελιακά σάπιο θρησκευτικό σύστημα το οποίο κυριαρχεί και στην Ελλάδα, όπως και σ’ όλο τον Χριστιανικό κόσμο. Προσωπικά παντως πιστεύω πως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διαφέρουν καταφανέστατα σε πολλά καίρια σημεία σε σύγκριση με άλλες χριστιανικές ομολογίες, ενώ προσπαθούν επιμελώς να βελτιώνονται σε όσα πιστεύουν. Έχουν κάθε χρόνο σημαντική αριθμητική αύξηση, η οποία στηρίζεται σε αυτή την αξιοσημείωτη διαφορά τους και στο έργο κηρύγματος που διεξάγουν παγκόσμια. Κι αυτή τους η δράση είναι μοναδική, αφού είναι η μόνη θρησκευτική ομάδα που επιτελεί οργανωμένα, όπως η πρώτη χριστιανική εκκλησία, το έργο διδασκαλίας που είχε συστήσει ο Χριστός.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.