Ερωτήσεις αναγνωστών και οι απαντήσεις μας.

 

NAME: ελενη

ΕΡΩΤΗΣΗ: καλυσπερα ο θεος να σας ευλογει κατα παντα. θα ηθελα να σας ρωτησω εισαστε απο την ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ? Εγω εκει πηγαινω εκκλησια εχω αναγεννηθει και ο θεος με εχει βαπτησει με πνευμα αγιο. σας ευχαριστω αδερφε ο θεος να σας εχει παντοτε καλα ΑΜΗΝ.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητή Ελένη,

Κατ’ αρχήν χαίρομαι που είσαι πιστή στον Κύριο όπως μας γράφεις. Εύχομαι να αυξάνεσαι στην πίστη και στον Αγιασμό, και να εκτελείς το θέλημα Εκείνου που μας αγόρασε μα το Αίμα Του.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ αφού είναι ο Σωτήρας του κόσμου, ξέρει την καρδιά του κάθε παιδιού Του, γι’ αυτό και δίνει στην ανάγκη του καθενός. Ας προσέχουμε λοιπόν πώς να “περιπατούμε”.

Ο Σπορέας δεν ανήκει στην ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, διότι δεν δογματίζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτει κάποιο δόγμα, που ορθοτομεί τον Λόγο του Θεού. Αγαπάμε κάθε αδελφό που είναι πιστός στον Κύριο, όπου αυτός και να ανήκει, αρκεί όμως να ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ.

Στην κατηγορία Ταυτότητα  γράφουμε ποιοι είμαστε.

Ο Θεός μαζί σου.

 
Ευχαριστώ για την επικοινωνία.
 
Με αγάπη Χριστού
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
Για περισσότερες Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Δείτε την Κατηγορία μας:
 
ΡΩΤΑΤΕ καί ΑΠΑΝΤΑΜΕ
 
 


strong

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.