16 Φεβρουαρίου 2009
του Γιώργου Οικονομίδη.
 
ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ –ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ– ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Πού, πώς καί πότε οι Απόστολοι τού Κυρίου έδειξαν σατανική καί διεφθαρμένη ζωή όπως καθημερινά βλέπουμε σέ Ορθόδοξους ιερείς; Άς πάψει επιτέλους ή πλάνη τών πεπλανημένων καί άς αρχίσει η περιπόθητη επιστροφή στήν Αλήθεια τού Ευαγγελίου καί όχι στήν αντίχριστη ατιμία τού Ορθόδοξου ιερατείου πού καταχρώνται τών αιώνια καί δωρεάν Σωτηρία πού μάς χαρίζει ό Ιησούς Χριστός.

 

Υπόθεση παιδεραστίας του Ίλιον.

Καταπέλτης ήταν η κατηγορία για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση παιδεραστίας του Ίλιον, όπου ανάμεσα τους ήταν και ο ιερέας Σωτήριος Παπαδόπουλος. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χρήστος Μπαρδάκης χαρακτήρισε τις πράξεις των κατηγορουμένων ως αρρωστημένη, διεστραμμένη και απεχθής σεξουαλική συμπεριφορά“. Την άποψη αυτή του εισαγγελέα την υιοθέτησε πλήρως το Δικαστικό συμβούλιο. Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη στις 10 Απριλίου 2009 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Η κατηγορία απο τον εισαγγελέα που βαραίνει τον ορθόδοξο ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο είναι η εξής:

“Βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ον έτος της ηλικίας του”. 

 

Ανθρωπόμορφα τέρατα…

Τον Δεκέμβριο του έτους 2007, στο Ίλιον ξεσκεπάστηκε μια τερατώδης υπόθεση παιδεραστίας με πρωταγωνιστή και τον 62χρονο ιερέα της πόλης Σωτήριο Παπαδόπουλο.

Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας που λειτουργούσε στον θεό του (ως ειδωλολάτρης ιερέας) και το έπαιζε μεσάζοντας μεταξύ Θεού και ανθρώπων, βίαζε συστηματικά την 9χρονη Μ.Π., με την συγκατάθεση και της μητέρας της μικρής η οποία βρίσκεται και αυτή κατηγορουμένη με βαρύτατες κατηγορίες.

Τον Ναό της Αγίας Παρασκευής στο ‘Ιλιον διάλεξε ο διεστραμμένος “διάδοχος” των Αποστόλων παπάς, για να ικανοποιεί τις ανώμαλες ορέξεις του ενάντια στις τρυφερές και αθώες ψυχούλες των παιδιών. Αν και πα-ΤΕΡΑΣ ο ίδιος ωστόσο δέν δίστασε να καταστρέψει παιδιά άλλων γονέων.

Συμπρωταγωνιστικό ρόλο έπαιζε και η 35ντάχρονη μητέρα της μικρής Ειρήνη Τσονοπούλου όπου -σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο, εξέδιδε την κόρη της έναντι ανταλλάγματος.

Δεν θα αναφερθούμε στις καθ’ όλα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του βιασμού από τους συγκατηγορουμένους του ιερέα, αλλά θα εστιάσουμε στον ίδιο τον παπά όπου είναι και το αντικείμενο της αναφοράς μας αυτής.

 

Έναντι αμοιβής 50 ευρώ… την φορά, η σατανική μητέρα πλάσαρε την κόρη της στον σατανικό Ορθόδοξο ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο.

Ο εισαγγελέας περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν από το έτος 2002 έως και το 2005 με τον εν λόγω ιερέα ως εξής:

«Μεταφερόταν συστηματικά από τη μητέρα της στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον Αττικής, όπου έναντι 50 ευρώ τη φορά η μητέρα της την παρέδιδε στον ιερέα Σωτήριο Παπαδόπουλο, ο οποίος εντός του γραφείου του εφημέριου αρχικά τη θώπευε στα γεννητικά της όργανα και ακολούθως εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητα της παθούσας και τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις ερχόταν σε κατά φύσει και παρά φύσιν σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ η μητέρα της προσχηματικά εξερχόταν του Ιερού Ναού ασχολούμενη με την καθαριότητα αυτού. Τα χρήματα των “υπηρεσιών” της ανήλικης ο Παπαδόπουλος τα έδινε στην παθούσα και αυτή μετά στη μητέρα της. Αυτό επαναλαμβανόταν μία φορά την εβδομάδα».

Φρίττει ο νους του λογικού ανθρώπου με την συμπεριφορά πολλών Ορθοδόξων ιερωμένων που το “παίζουν άγιοι”. Φωνάζουμε κατ’ επανάληψη ενάντια σε αυτούς τους διεφθαρμένους και σατανικούς κηφήνες αλλά δεχόμαστε άθλιες επιθέσεις από τους εθελοτυφλούντες θρησκόληπτους και “καταδικασμένους εις απώλειαν” αιώνια κοιμωμένους. Μας εξέπληξε η στάση του χριστεπώνυμου πληρώματος της ενορίας του παιδεραστή παπά Σωτήρη. Όταν συνελήφθη ο παπάς, το “ποίμνιο” του διοργάνωσε “έφοδο” και με πούλμαν κατέβηκαν να του συμπαρασταθούν, φωνάζοντας: “Αθώος, αθώος. Άξιος ο ιερέας μας”. Αυτό δείχνει και την τυφλότητα που διακατέχει πολλούς ορθοδόξους.

Τί έχουν να πούν τώρα οι φωνασκούντες -αλλά και προδομένοι από τον παπά τους- πιστοί; Θα καταλάβουν τουλάχιστον, ότι, μόνο στον Ιησού Χριστό πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους και την πίστη τους ή θα εξακολουθούν να βλέπουν σε πρόσωπα ανθρώπων;

Ας τους φωτίσει ο Θεός μήποτε και δουν το φως του Ιησού Χριστού της Καινής Διαθήκης.

 
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
 
 
Δείτε επίσης τήν Κατηγορία μας
“Πράξεις τών… Ρασοφόρων
 
 
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.