19 Οκτωβρίου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη 

Καμαρωτοί Ορθόδοξοι καλόγεροι φωτογραφίζονται με τους Γερμανούς κατακτητές

 

Το μάθαμε κι’ αυτό…!

Στα χρόνια της Ναζιστικής κυριαρχίας του 1941, στα χρόνια που ο σατανικός και διεστραμμένος Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, οι καλόγεροι της Ιεράς Επιστασίας του “Αγίου” Όρους έγραφαν επιστολές προς τον Χίτλερ (26 Απριλίου 1941) και τον εκλιπαρούσαν να σπεύσει και να τους προστατέψει έχοντάς τους υπό την κηδεμονία του.

Υποδουλώθηκαν οι καλόγεροι στους Ναζί για να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που ο Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, και ενώ οι Γερμανοί κατακτούσαν εδάφη και δολοφονούσαν αθώα γυναικόπαιδα οι καλόγεροι του “Αγίου” Όρους έστελναν δεύτερη επιστολή στον Χίτλερ, αλλά αυτή τη φορά συγχαρητήρια επιστολή για τα σατανικά και δολοφονικά κατορθώματα των Γερμανών Ναζί. Προσευχόντουσαν δε,

στον “Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν όπως δίδει υγείαν και μακροημέρευσιν στον Αδόλφον Χίτλερ δια το καλόν της Γερμανίας”.

Τόση ήταν η υποδούλωση και η αγάπη των Αγιορειτών στον Χίτλερ, όπου ανάμεσα στις φωτογραφίες όλων των “αγίων” Αγιορειτών είχαν και την φωτογραφία του σατανικού εγκληματία Χίτλερ, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο μας. 

Αυτή είναι η τακτική των καλογέρων. Το ίδιο έκαναν και με τους Τούρκους κατακτητές ανοίγοντας τις πύλες της Κωνσταντινουπόλεως για να εισέλθουν οι Τούρκοι. Με το “πεσκέσι” των Τούρκων, δηλαδή τα “Χρυσόβουλα“, αξιώνει τώρα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ την Ελληνική γή που ανήκει στον Ελληνικό λαό. Αυτή όμως η αποκάλυψη της συνεργασίας Αγιορειτών και Ναζιστών πρέπει και πάλι να βάλει σε σκέψεις και στοχασμό τον κάθε καλοπροαίρετο Ορθόδοξο Χριστιανό που έχει τον κλήρο ως μεσίτες μεταξύ Θεού και ανθρώπων.

Επιτέλους, δείτε για μια φορά τα πράγματα από την σωστή τους πλευρά, και στραφείτε στον Μοναδικό Σωτήρα και Κύριο Ιησού Χριστό.

 

Ενημερωτικό:

Πότε καθιερώθηκε το Όρος ως “άγιο”;

«Εφεξής το όνομα του Άθω καλείσθαι Άγιον Όρος παρά πάντων».

Με αυτόν τον ορισμό αναγνωρίσθηκε οριστικά και επίσημα η ονομασία “άγιον” Όρος κατά τον 12ον μ.Χ. αιώνα από τον Αυτοκράτορα Αλέξιο Α’ Κομνηνό, ενώ πρίν από αυτή την επικύρωση ο Άθως εκκαλείτο απλά… “Όρος” υπό τον Αυτοκράτορα Ιωάννη Τσιμισκή.

Ο ορισμός “άγιον” που εδώθηκε στο Όρος, έγινε με… (σημειώστε το αυτό) με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ προς την Μονή Μεγίστης Λαύρας το έτος 1144 μ.Χ. και έκτοτε επιβάλλεται αυτός ο ορισμός. Πρίν απο τον 12ον αιώνα δεν ήταν (;;;) το Όρος “άγιον”. Με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ επονομάσθη το Όρος ως “άγιον”, και με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ των σουλτάνων ο ηγούμενος Εφραίμ του Βα(λ)τοπαιδίου διεκδικεί την περιουσία του Ελληνικού λαού.

Πέραν τούτου, μετά την επωνυμία “άγιον” Όρος, σε μετέπειτα Αυτοκρατορικά και άλλα έγγραφα το Όρος αναφέρεται ως “Το Αγιώνυμον Όρος”. Επικράτησε όμως ο ορισμός “άγιον” Όρος και όχι Αγιώνυμον Όρος, για λόγους ευνόητους που μόνον οι έχοντες ανοιχτό πνεύμα μπορούμε να κατανοήσουμε. Το “άγιον” δεσπόζει στις συνειδήσεις των κατ’ ανάγκη ή των κατά συνείδηση κοιμωμένων καλύτερα απ’ ότι το… Αγιώνυμον!!!

Ας περάσουμε τώρα στο Βίντεο του Αγιώνυμου Όρους… συγνώμη, του “αγίου” Όρους θέλω να πώ, και την συνεργασία των καλογέρων με τους Χιτλερικούς σφαγείς της ανθρωπότητας. Μια συνεργασία υποδούλωσης όπως έκαναν οι καλόγεροι και με τους Τούρκους όταν το 1430 οι Οθωμανοί κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη, οι μοναχοί προσέφεραν την υποταγή τους στον σουλτάνο Μουράτ Β, ο οποίος και τους αναγνώρισε τα προηγούμενα αυτοκρατορικά προνόμια εξ’ αιτίας του ότι υποτάχθηκαν οι Ορθόδοξοι καλόγεροι οικιοθελώς σ΄αυτόν.

 

Δείτε το Βίντεο με τους Γερμανούς στό “άγιο” Όρος

Επιμέλεια “sporeas.gr” διάρκεια 6:40′ λεπτά

 

Γιώργος Οικονομίδης
19/10/2008
“sporeas.gr”

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.