9 Σεπτεμβρίου 1997
του Γιώργου Οικονομίδη
 

Και τι δεν καταφέρνουν. Τους έκαναν να το πιστέψουν, μικρούς και μεγάλους, αγράμματους και εγγράμματους, τους έκαναν να τα περιμένουν, τους έκαναν να αυτοκτονούν κιόλας για χάρη τους, τους έκαναν – και τι δεν τους έκαναν – να ασχολούνται καθημερινά ανά τον κόσμο, για ένα όνειρο θερινής νυκτός, που ακούει στο όνομα U.F.O.s, ιπτάμενοι δίσκοι.

ΝΑΤΟ – ΝΑΤΟ

Και όμως, υπάρχουν λένε. Πολλές μαρτυρίες, από παλιά, το επιβεβαιώνουν και το επισφραγίζουν. Τα U.F.O.s έγιναν αντικείμενα πολλής συζήτησης αλλά και αμφισβήτησης, μεγάλης βιβλιογραφίας και αρκετής γελοιογραφίας. Ανώνυμοι και επώνυμοι υποστήριξαν την ύπαρξη τους και έτσι δόθηκε μια μεγάλη (όσο οι αμερικανοί θέλησαν) δημοσιότητα, και τώρα σε κάθε γωνιά της γης όλοι γνωρίζουμε(;) τι είναι τα «εξωγήινα» σκάφη και όντα. Να το, να το περνάει, το είδα σας λέω, ήταν φωτεινό με χρώματα διάφορα. Μα, γιατί δεν με πιστεύετε;

Πως να τον πιστέψουν όμως τον ταλαίπωρο! Αφού «μαρτυρεί» και αλλάζει ύφος σαράντα υπουργών, κοκκινίζοντας και πρασινίζοντας (σαν το U.F.O.) και έχει την απαίτηση να τον πιστέψουν κιόλας. Εκεί έφτασε τον άνθρωπο η έμμονη ιδέα της ύπαρξης αυτών των αντικειμένων, που μας επισκέπτονται…. ουρανόθεν! Υπάρχουν όμως και μαρτυρίες που είναι αληθινές και επώνυμες.

Πρώην πρόεδρος της Αμερικής, ο Τζίμυ Κάρτερ, δήλωσε λέγοντας ότι «δεν γελάω πια μ’ αυτούς που λένε ότι είδαν κάποιο U.F.O., γιατί είδα κι εγώ ένα». Τώρα, μ’ αυτά που θα διαβάσετε στη συνέχεια, θα καταλάβετε τι εξυπηρετούσε αυτή η δήλωση του Κάρτερ. Πολλοί ασχολήθηκαν με την απάτη αυτή της αμερικανικής ηγεσίας και έφεραν στη δημοσιότητα στοιχεία που αποκάλυπταν του λόγου το αληθές, όμως δεν ίδρωσε κανενός τ’ αυτί, έως το έτος 1996.

Το Μεγάλο Παιγνίδι

Όσοι διαβάσατε παλαιότερο άρθρο μου- στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, 18-8-96, Μελβούρνη – με τίτλο «Τα UFO’s στην υπηρεσία …του ανθρώπου», θα με δικαιολογήσετε, πιστεύω, που επιστρέφω και πάλι σ’ αυτό.

Τότε, έγραψα για τη μεγάλη αυτή απάτη του αιώνα μας που οι αμερικανοί διέδωσαν ότι δήθεν τα ιπτάμενα αυτά αντικείμενα είναι πράγματι εξωγήινα. Και τόσοι άλλοι έγραψαν πάνω σ’ αυτό, καταγγέλλοντας την αμερικανική αυτή υστερία. Είχα αναφέρει για την αποκάλυψη ενός δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ντισπατς» όπου φωτογράφισε στην βάση πυραύλων του Ουάιτ Σαντς του Νέου Μεξικού, ένα σκάφος όμοιο με ιπτάμενο δίσκο, με διάμετρο 15 πόδια.

Στη βάση εκείνη, κατέληξε το σκάφος αυτό, διότι εκεί κατέληγαν όλα τα … πειραματικά σκάφη. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η εταιρεία ΜΑΡΤΙΝ ΜΑΡΙΕΤΑ στο Ντένβερ του Οχάιο, κατασκεύαζε αυτά τα σκάφη που έφεραν μέχρι και 12 μηχανές. Μη μπορώντας να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες η ΝΑΣΑ, δια μέσου αξιωματούχου της, δήλωσε ότι «οι μηχανικοί το αποκαλούν ο ιπτάμενος δίσκος». Αυτή όμως η δήλωση, πέρασε – δυστυχώς – στα «ψιλά»!

Από πέρυσι, όμως, ο Τύπος ασχολήθηκε δυναμικά – ίσως – με την απάτη αυτή εξαιτίας της προβολής του φιλμ στο Channel 4, της Μ. Βρετανίας, όπου έδειχνε ένα «εξωγήινο» παιδί, νεκρό στον πάγκο του νεκροτομείου. Δείτε τό Βίντεο.

Και πες, πες, αναγκάστηκαν οι Αμερικανοί να λύσουν τη σιωπή τους. «Ήταν Κούκλα», μας λένε τώρα «Πειράματα κάναμε, έτσι για να δούμε κάποια αποτελέσματα». Και πάνω σ’ αυτό, πάντως, υπάρχουν κάποιες αμφισβητήσεις όσον αφορά την αλήθεια. Παίζανε τόσο καιρό με την ανθρωπότητα και χωρίς ντροπή και έλεγχο στη συνείδησή τους, η αμερικανική ηγεσία εκπλήρωνε τον σκοπό της, για την τελειοποίηση των νέων όπλων της και όλα αυτά σε βάρος (όπως πάντα) της υπόλοιπης ανθρωπότητας. Μιας ανθρωπότητας που της αφαιρέθηκε, δυστυχώς, η αξιοπρέπειά της.

U.F.O’s made in USA

Καιρός λοιπόν να δούμε και μια άλλη πλευρά του όλου θέματος, ή αν προτιμάτε, αναθέματος. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Η αμερικανική αυτή απάτη εκτός των άλλων είχε και τραγικά αποτελέσματα σε κάποιες ανθρώπινες συνειδήσεις. Ας δούμε, όμως, γιατί πρόκειται για απάτη; Οι ίδιοι τους λοιπόν, πριν λίγο καιρό, διέλυσαν αυτόν τον μύθο των U.F.O.s και μάλιστα με έναν ψυχρό τρόπο. Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία ενίσχυσε αυτή την υστερία κατασκευάζοντας τέτοιου είδους φαντασιώσεις με σκοπό την κάλυψη της δράσεως των κατασκοπευτικών της αεροπλάνων.

Ο ιστορικός Τζέραλντ Χάινς, έγραψε η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. έδινε εξηγήσεις για την δήθεν εμφάνιση των περίφημων U.F.O.s οι οποίες ήταν σαφώς αναληθείς και κατασκευασμένες, προκειμένου να συγκαλύψει απόλυτα την κατασκοπευτική της δράση και να απομακρύνει την προσοχή του κόσμου από τις δικές της μυστικές ενέργειες. Τελικά, οι αναφορές για τον εντοπισμό των U.F.O.s ερμηνεύονται ως επανδρωμένες αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από τις ΗΠΑ. Το ιστορικό αυτό εμφανίστηκε στο Διαδύκτιο κάνοντας τον γύρο του κόσμου.

Οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ κατεύθυναν την κοινή γνώμη σε λάθος «αντικείμενο» για να μπορεί ανενόχλητα να εκπληρώνει τις πειραματικές πτήσεις των αεροσκαφών της U-2 και SR-71.

Και όμως, η τεχνολογία τους – πολύ ανεπτυγμένη – κατέκτησε με σκάφη της και το διάστημα. Απίστευτο, έτσι; Άλλο παραμύθι εφεύραν τώρα, για δήθεν ζωή σε άλλους πλανήτες και για να «ψάξουν σε βάθος» την υπόθεση χρειάζονται χρήματα, πολλά χρήματα. Θυμάστε τη δήλωση του προέδρου Κλίντον; «Θα δώσω τα πάντα – είπε – για να ερμηνεύσουμε τα νέα αυτά στοιχεία ζωής στον πλανήτη Άρη». Και τα δυστυχή αμερικανάκια πληρώνουν για «νέες έρευνες». Στο «λάκκο της φάβας» όμως, έπεσαν και κάτι έξυπνα πουλιά. Κίνημα «ουφολόγων» συγκρότησαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, με σκοπό την ίδρυση Πρεσβείας για εξωγήινους(!!!) μην τυχόν έρθουν τα παιδιά εδώ κάτω στη γη και δεν βρουν καμιά ηθική υποστήριξη. Στη Βουλγαρία έγινε το αντίθετο. Οι Βούλγαροι περίμεναν την υποστήριξη από τους εξωγήινους και ένα μεγάλο πλήθος περίμενε οικονομική βοήθεια ως μάννα εξ ουρανού, από τα U.F.O.s γι αυτό και τα περίμεναν να προσγειωθούν στη βόρεια Βουλγαρία, φέρνοντας μαζί τους και 12,9 δις. δολλάρια, τόσο ήταν το εξωτερικό χρέος της Βουλγαρίας. Όμως η «ουφομανία» δεν σταμάτησε εκεί.

Στην Σάντα Φε της Καλιφόρνιας εξελίχθηκε το άσχημο αυτό παιγνίδι σε πραγματική τραγωδία. 39 άνθρωποι αυτοκτόνησαν για να μεταφερθούν – όπως πίστευαν – σε άλλον κόσμο για μια καλύτερη ζωή. Τα μέλη αυτά της αίρεσης των U.F.O.s ήταν θύματα, όχι του αρχηγού τους, αλλά της αμερικανικής ασυδοσίας. 39 σπίτια βουτήχτηκαν στο πένθος.

Θα δώσουν άραγε λόγο στη δικαιοσύνη οι αυτουργοί της μαζικής αυτής δολοφονίας; Θα βρεθεί άραγε δικαστής επί της γης να μπορεί να δικάσει την αμερικανική, νοοτροπία; Αφού στο έγκλημα ένοχος είναι και ο ηθικός αυτουργός, πόσο μάλλον η απάτη αυτή των στρατιωτικών. Ο κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να είναι ενήμερος για κάθε κίνηση των στρατιωτικών. Εκτός και αν όχι, που τότε θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι άλλοι κυβερνούν τις ΗΠΑ., όχι ο πρόεδρος. Όμως για να έχει ρόλο και ο Τζίμυ Κάρτερ στο παιγνίδι, αφού «είδε» ένα U.F.O. αυτό θα πει ότι κάπως κυβερνούν και…οι πρόεδροι.

Λίγο Διάλειμμα για Σκέψεις

Αφού – σχεδόν – ξεκαθάρισε το ζήτημα των UFOs, πιστεύεις ακόμα φίλε αναγνώστη ότι υπάρχει ζωή αλλού εκτός της γης; Ο Θεός, ως αληθής που είναι, δεν θα μας το έλεγε; Για την ανθρώπινη σωτηρία από την αμαρτία, μας λέει ότι:

«Τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ώστε έδωσε τον Υιόν Του τον μονογενή για να μη χαθεί καθένας που πιστεύει σ’ Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια» (Ιωάννης γ΄ 16).

Και ο Ιησούς Χριστός ήλθε εδώ στον κόσμο. Αν υπήρχε ζωή και αλλού, ο Θεός που είναι όλος αγάπη, γιατί να αγαπήσει μόνο εμάς;

«μεγάλοι» οι Αμερικάνοι!

==============

Γιώργος Οικονομίδης
“sporeas.gr”
09/09/1997

 Τό άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.