ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ EUROVISION

 

24 Μαΐου 2008
του Γιώργου Οικονομίδη

 

Ο ψευδοδιάδοχος των Αποστόλων, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ανέκαθεν –σε κάθε ελληνική συμμετοχή στο σατανικό, πορνικό και κοσμικό φρόνημα που λέγεται Eurovision-, σπεύδει να μας δείξει τον “έρωτα” του με τα κοσμικά φρονήματα, και μας αποδεικνύει ότι η μάσκα του χριστιανισμού, που μάταια φοράει, δεν υπηρετεί τον Θεό.

Με τις πράξεις του μας λέει, ότι, ο άρχοντας του κόσμου τούτου -διάβολος- ξέρει να καθοδηγεί και τον Πατριάρχη.

Ο στόχος της Θυσίας του Ιησού Χριστού, ήταν να μας χαρίσει την σωτηρία μας από τα δεσμά του διαβόλου:

“Διά τούτο εφανερώθη ο Υιός του Θεού, διά να καταστρέψει τα έργα του διαβόλου” (Α’ Ιωάννου: γ’ 14).

Όμως, αντί να είμαστε ευγνώμονες στον Θεό γι’ αυτή Του την επέμβαση, κάποιοι προσπαθούν να επαναφέρουν τα έργα αυτά του διαβόλου στη ζωή μας, και δυστυχώς, αυτοί οι κάποιοι είναι οι αυτοαποκαλούμενοι “διάδοχοι των αποστόλων”.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, δείχνει να χαριεντίζεται με τα έργα του διαβόλου, και να ευλογεί τους “εργάτες της ανομίας” -όπως αποκαλούνται στην Βίβλο-. Τί άλλο, άραγε, είναι η Γιουροβίζιον παρά άντρο εργατών της ανομίας; Εκεί μπορεί να δεί κάποιος την όποια διαστροφή, το πορνικό σχήμα, τον σατανισμό, και ότι άλλο σκαρφίζεται ο εχθρός της ψυχής μας διάβολος. Παρ’ όλα αυτά, αντί ο Οικουμενικός Πατριάρχης -ο άρχων της ορθοδοξίας- να αποτρέψει κάθε είδους συμμετοχή του “χριστεπώνυμου ορθοδόξου πληρώματος” του, σε τέτοιου είδους ακολασία, απεναντίας τον βλέπουμε να υποστηρίζει και να προωθεί -ευλογώντας μάλιστα- αυτή την σατανική νοοτροπία.

 

Το πνεύμα της Eurovision μας είναι πλέον γνωστό.

 Η Γιουροβίζιον προβάλει το πορνικό σχήμα με την ασύδοτη γύμνια.

Η Γιουροβίζιον προβάλει και τον σατανισμό, όπου η νεολαία δείχνει να ρέπεται απο εκεί, διότι με την δική της ψήφο ανέδειξε τα τέρατα Lordi (φωτο) στην πρώτη θέση της Γιουροβίζιον το 2006

 Και όμως… Ο κ. Βαρθολομαίος αρέσκεται στο ότι -δήθεν- “αγνοεί” αυτή την ακολασία και στεντορείως αναφωνεί:

 Ελάτε σε μένα Eurovisionόπουλα για να σας ευλογήσω.

Είθε τέκνο μου Καλομοίρα, το πνεύμα της Γιουροβίζιον να είναι μαζί σου.

Τον καημένο τον Σαρμπέλ. Από τί άραγε να τό έπαθε;

Παρόλα αυτά εγώ τον ευλογώ για να κουνιέται άνετα.

Και την Παπαρίζου ευλόγησε ο Βαρθολομαίος,

παρόλο που γνώριζε τους σεξουαλικούς στοίχους του τραγουδιού της

 Τα ηδονικά θεάματα της Γιουροβίζιον δεν φαίνεται να πτοούν τους ανεγκέφαλους της Ορθοδοξίας, και τα έχουν ως μέρος της λατρείας στον θεό… τους(!).

Όμως, έρχεται η μέρα που θα πληρώσουν γι’ αυτή τους την κατάντια:

“Διότι ημέρα Κυρίου των δυνάμεων θέλει επέλθει… και επί πάντα τα ηδονικά θεάματα” (Ησαΐας: β’ 12-16).

Στις μεσημεριανές ειδήσεις του STAR, 24/05/2008, ακούσαμε ότι, τον χορό (το σεξουαλικό παραλήρημα) της Καλομοίρας που ευλόγησε ο πατριάρχης, τον χορεύουν όλα τα παιδάκια στο σχολείο, και διδάσκεται σε σχολές χορού. Έπιασε λοιπόν η “ευλογία” σου Οικουμενικέ Πατριάρχα, και κατάφερες να προϊδεάσεις τα παιδιά σε μελλοντικές σεξουαλικές επιρροές (που αφάνταστα γουστάρουν οι παιδεραστές παπάδες σου).

 Να τό χαίρεσαι λοιπόν αυτό το “κατόρθωμά” σου.

 

Αυτό το ηδονικό θέαμα ευλογείς κ. Βαρθολομαίε, Οικουμενικέ Πατριάρχα;

Τελικά τον Θεό δεν Τον φοβάσαι;

Μήπως κ. Βαρθολομαίε, Πατριάρχη της Ορθοδοξίας, έχεις ακούσει για τους σατανικούς σχηματισμούς των δακτύλων του χεριού; Έχεις ακούσει σίγουρα. Γνωρίζεις τι εννοώ. Το “Καλομοιράκι” που με τις ευλογίες σου έστειλες στην “απώλεια”, μας δείχνει -αφελέστατα ίσως- το πόσο επηρεάζεται απο το πνεύμα της Γιουροβίζιον που εξακολουθεί να υπάρχει και με τις δικές σου ευλογίες. Κοίταξε για λίγο και κάνε παραλληλισμό συλλογιζόμενος εάν το Πνεύμα του Θεού έχει θέση εκεί μέσα.

Καλομοίρα Τριάντη. Το κορίτσι που μας εκπροσώπησε στη “χριστιανική” φιέστα της Eurovision, όπου έσπευσε ο “διάδοχος” των Αποστόλων, Οικουμενικός Πατριάρχης, να δώσει την ευλογία του για να μπορεί το “ορθόδοξο χριστεπώνυμο πλήρωμα” του, να απολαμβάνει την γύμνια και τον σατανισμό της εν λόγω εκδήλωσης.

Σας θυμίζει κάτι το σχήμα του χεριού της “αθώας” Καλομοίρας που την “ευλόγησε” ο ορθόδοξος Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως; Και άν το έκανε το σχήμα αυτό ακούσια, η σχέση που έχει ο σατανάς στην όλη διαδικασία που ο Πατριάρχης ευλογεί, είναι κοσμικότητα και βδέλυγμα στα μάτια του Θεού, διότι ο Θεός το είπε ρητά και κατηγορηματικά:

“μή αγαπάτε τον κόσμο (δηλ. την κοσμικότητα) μηδέ τα εν τω κόσμω” (Α’ Ιωάννης: β’ 15).

Αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, τα λόγια της Αγίας Γραφής, που -δυστυχώς- μας δείχνει ότι τα αγνοεί.

“Αλλ’ ημείς δεν ελάβομεν το πνεύμα του κόσμου, αλλά το πνεύμα το εκ του Θεού” (Α’ Κορινθίους: β’ 12)

“Βλέπετε μη σας εξαπατήση τις διά της… ματαίας απάτης… κατά τα στοιχεία του κόσμου και ουχί κατά Χριστόν” (Κολοσσαείς: β’ 8)

“Μοιχοί και μοιχαλίδες, δεν εξεύρετε ότι η φιλία του κόσμου είναι έχθρα του Θεού; όστις λοιπόν θελήση να ήναι φίλος του κόσμου, εχθρός του Θεού καθίσταται” (Ιάκωβος: δ’ 4)

“…γείνητε κοινωνοί θείας φύσεως, αποφυγόντες την εν τω κόσμω υπάρχουσαν διά της επιθυμίας διαφθοράν” (Β’ Πέτρου: α’ 4)

“Επειδή εάν αφού απέφυγον τα μολύσματα του κόσμου διά της επιγνώσεως του Κυρίου και Σωτήρος Ιησού Χριστού, ενεπλέχθησαν πάλιν εις ταύτα και νικώνται, έγειναν εις αυτούς τα έσχατα χειρότερα των πρώτων. Επειδή καλήτερον ήτο εις αυτούς να μη γνωρίσωσι την οδόν της δικαιοσύνης, παρά αφού εγνώρισαν να επιστρέψωσιν εκ της παραδοθείσης εις αυτούς αγίας εντολής. Συνέβη δε εις αυτούς το της αληθινής παροιμίας, Ο κύων επέστρεψεν εις το ίδιον αυτού εξέρασμα, και, Ο χοίρος λουσθείς επέστρεψεν εις το κύλισμα του βορβόρου” (Β’ Πέτρου: β’ 20-22)

“διότι παν το εν τω κόσμω, η επιθυμία της σαρκός και η επιθυμία των οφθαλμών… δεν είναι εκ του Πατρός, αλλ’ είναι εκ του κόσμου” (Α’ Ιωάννου: β’ 16)

“Διότι λαλούντες υπερήφανα λόγια ματαιότητος, δελεάζουσι με τας επιθυμίας της σαρκός, με τας ασελγείας εκείνους οίτινες τωόντι απέφυγον τους εν πλάνη ζώντας, επαγγελλόμενοι εις αυτούς ελευθερίαν, ενώ αυτοί είναι δούλοι της διαφθοράς· διότι από όντινα νικάταί τις, τούτου και δούλος γίνεται” (Β’ Πέτρου: β’ 18-19)

“Ας περιπατήσωμεν ευσχημόνως ως εν ημέρα, μη εις συμπόσια και μέθας, μη εις κοίτας και ασελγείας, μη εις έριδα και φθόνον· αλλ’ ενδύθητε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, και μη φροντίζετε περί της σαρκός εις το να εκτελήτε τας επιθυμίας αυτής” (Ρωμαίους: ιγ’ 13-14)

 Να επαναλάβουμε:

“η επιθυμία της σαρκός και η επιθυμία των οφθαλμών… δεν είναι εκ του Πατρός” (Α’ Ιωάννου: β’ 16)

“Διότι ημέρα Κυρίου των δυνάμεων θέλει επέλθει… και επί πάντα τα ηδονικά θεάματα(Ησαΐας: β’ 12-16).

Και άλλα πολλά, που ο Πατριάρχης όμως αγνοεί και ευλογεί τό κάτωθι!!!

Έως πότε; μόνο η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ έχει τις απαντήσεις.

 

Γιώργος Οικονομίδης
24 Μαΐου 2008
www.sporeas.gr
 
 

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.