Ερωτήσεις αναγνωστών και οι απαντήσεις μας.

 

NAME: Χρυσούλα Κωνσταντίνου

COUNTRY: Ελλάδα

 
Ο δήθεν τάφος τού Χριστού στο προάστιο Ταλπιγιότ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αγαπητέ κύριε Οικονομίδη, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις που σας είχα κάνει. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ένα θέμα προέκυψε, το οποίο δεν κλόνισε την πίστη μου, αλλά με αναστάτωσε και σας παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Στις 16/04/2009 στις 21:35 προβλήθηκε από το ελληνικό κανάλι “σκάι” στη τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ με θέμα “ο τάφος του Ιησού”. Για να μην σας γίνω κουραστική, σας δίνω και την διεύθυνση από το ίδιο που διάβασα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=782556 Σας παρακαλώ, μου προκάλεσε λύπη και κακώς έκανα που το είδα. Θα ήθελα την γνώμη σας. Και πάλι συγχαρητήρια για την όμορφη ιστοσελίδα σας η οποία λέει την αλήθεια όσο και να πικραίνει κάποιους ανθρώπους. Ο Θεός μαζί σας.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητή Χρυσούλα,

James Cameron OSCAR 2010

Δεν θα σου γράψω περισσότερα για το θέμα αυτό, διότι, έχουμε σχετικό άρθρο για το “παραμύθι του Κάμερον” γραμμένο από τον διευθυντή τούnikites.euκαί συνεργάτη μας Γιώργο Κανταρτζή και μπορείς να το διαβάσεις ΕΔΩ, όμως θέλω να επισημάνω μια σπουδαία λεπτομέρεια που φαίνεται ότι αγνοούν οι ανίδεοι των Βιβλικών αληθειών και των αρχαιολογικών ευρημάτων.

Ο Λόγος του Θεού, για τον Τάφο του Ιησού μας λέει τα εξής:

“Ήτο δε εν τω τόπω όπου εσταυρώθη κήπος, και εν τω κήπω μνημείον νέον, εις το οποίον ουδείς έτι είχε τεθή” (Ιωάννης: ιθ’ 19),

και αυτό μας αποδεικνύει και την -κατά προσέγγιση- τοποθεσία του Τάφου του Κυρίου, που βρίσκεται κοντά στον τόπο της Σταυρώσεως. Ας το αναλογιστούν αυτό οι νομίζοντες ότι βρήκαν τον υποτιθέμενο τάφο (Κάμερον και Σία), αλλά και οι πιστεύοντες ότι κατέχουν τον πραγματικό Τάφο του Χριστού (π.χ. Ορθόδοξοι αγιοταφίτες).

 
 
Ευχαριστώ για την επικοινωνία.
 
 
Με αγάπη Χριστού
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr
 
 
Για περισσότερες Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Δείτε την Κατηγορία μας:
 
ΡΩΤΑΤΕ καί ΑΠΑΝΤΑΜΕ
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.