ΠΑΠΑΔΕΣ… "ΠΑΠΑΔΙΕΣ"!!!

ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σας προειδοποιούμε ότι, το άρθρο μας "Παπάδες… Παπαδιές" περιέχει άσεμνο φωτογραφικό υλικό, που χάριν αληθείας δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε, αν και καλύψαμε -για λόγους δεοντολογίας- κάποια επίμαχα σημεία των φωτογραφιών. Η είσοδο σας στο άρθρο, υποδηλώνει ότι είστε σύμφωνοι με ότι θα δείτε και θα διαβάσετε.

Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για τυχόν σκανδαλισμό κάποιων αναγνωστών μας, αλλά εφ' όσον στον "Σπορέα" λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους, έπρεπε να προβούμε στην συγγραφή και αυτού του άρθρου. Η απόφαση για την ανάγνωση του είναι δική σας.

 
(ενημερωμένο)
07 Ιουλίου 2012
του Γιώργου Οικονομίδη
 
 

"Γεμίσαμε από ομοφυλόφιλους μητροπολίτες"

"Έτσι όπως πάμε, θα δούμε και γάμους με gay παπάδες"

(Δήλωση του προέδρου Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Ευστάθιου Κολλά)

Ο Ευστάθιος Κολλάς, προχωρεί ακόμα παραπέρα, και προτείνει… τί νομίζετε;;;

«Για την αποφυγή "δυσάρεστων καταστάσεων" οι υποψήφιοι κληρικοί πρέπει από πριν να εξετάζονται από ενδοκρινολόγο, ψυχολόγο και ανδρολόγο (!) για να διαπιστωθεί εάν είναι κανείς παρθένος»!

Δηλαδή, μόνο παρθένοι θα πρέπει, σύμφωνα με τον παπά Κολλά, να προτείνονται για ιερείς, ενώ η προτροπή του Αποστόλου Παύλου πρός τον Τίτο (α' 5-6) είναι:

"…να καταστήσης εν πάση πόλει πρεσβυτέρους, καθώς εγώ σε διέταξα, όστις είναι ανέγκλητος, μιας γυναικός ανήρ".

καθώς επίσης:

"Πρέπει λοιπόν ο επίσκοπος να ήναι άμεμπτος, μιας γυναικός ανήρ…" (Α' Τιμόθεον: γ' 2).

 

Η πρόταση του παπά Κολλά περί παρθενίας των υποψηφίων ιερέων, φέρνει τα αποτελέσματα της δηλώσεως του που έκανε για ομοφυλόφιλους μητροπολίτες.

Ο Απόστολος Παύλος και πάλι συμβουλεύει τον πιστό, λέγοντας:

"διά τας πορνείας όμως ας έχη έκαστος την εαυτού γυναίκα, και εκάστη ας έχη τον εαυτής άνδρα" (Α' Κορινθίους: ζ' 2).

Σε περίπτωση όμως, που δεν μπορούν να μείνουν -όπως ο Παύλος- άγαμοι, προτείνει το εξής:

"Αλλ' εάν δεν εγκρατεύωνται, ας νυμφευθώσι· διότι καλήτερον είναι να νυμφευθώσι παρά να εξάπτωνται" (Α' Κορινθίους: ζ' 9).

 

Η υποχρεωτική αγαμία, αλλά και η διεστραμμένη καρδιά κάποιων ιερωμένων, φέρνει πολλές φορές αποτελέσματα όπως τα παρακάτω.

************

ΤΑ ΣΟΔΟΜΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΑΘΩ" ΣΤΟ "άγιο" ΟΡΟΣ, και όχι μόνο.

 

Με ότι θα διαβάσετε και θα δείτε στην συνέχεια, πείτε μου παρακαλώ,

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ… "άγιοι" ΠΑΤΕΡΕΣ;;;

Η αναδημοσίευση από τον "Σπορέα", των παρακάτω φωτογραφιών που είδαν το φώς της δημοσιότητας, γίνεται για λόγους αληθείας και για αφύπνιση των… κατ' ανάγκη ή των κατά συνείδηση κοιμωμένων…

ΔΙΟΤΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ.

Καλύψαμε, για λόγους δεοντολογίας, κάποια επίμαχα σημεία των φωτογραφιών.

 

"Διάδοχοι(;;;!!!) των Αποστόλων" ή μήπως διάδοχοι των Βυζαντινών αυτοκρατόρων;

Η αξίωση του ιερατείου ότι είναι διάδοχοι των Αποστόλων, και με το πρόσχημα αυτό δεσπόζουν στις ψυχές των αφελών, μας δείχνει για άλλη μια φορά το ακαταλόγιστο των αξιώσεων τους. Στην χειροτονία, των παρακάτω καλόγερο-παπάδων, αλλά και κάθε ιερωμένου, ακούγεται (του λαού μαριονέττα) η κραυγαλέα προσφώνηση, "άξιος, άξιος", και ο "άξιος" ιερέας αποδεικνύει την αναξιότητά του στην διάρκεια της πορείας του. Όχι -ευτυχώς- όλοι.

Η άστατη ζωή πολλών ιερωμένων, γίνεται η αφορμή για να βλασφημείται το Άγιο Όνομα του Θεού, ασχέτως που δεν έχουν σχέση οι ιερείς με το θέλημα του θεού. Έχουν πείσει -δυστυχώς- εκατομμύρια ελλήνων, ότι, αυτοί είναι οι "ταμιούχοι της θείας χάρητος" και οι εξουσιάζοντες το "Δεσμείν και Λύειν", που κακώς ερμήνευσαν, οικειοποιώντας το παρανόμως, για να μπορούν να εξουσιάζουν την αφέλεια του ορθοδόξου χριστιανού. Το "χριστεπώνυμο" όμως πλήρωμά τους, αρχίζει να ξυπνάει, και είναι σε θέση πλέον να κρίνει εκ του ασφαλούς.

 

Οι κακιές(;) γλώσσες.

Ο συμπαθής των νέων, ο αποθανών Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος Χριστόδουλος, ως γνωστόν έπασχε από βαριάς μορφής καρκίνο, έπασχε επίσης και από Ηπατίτιδα C, απ' όπου και η εξέλιξη του καρκίνου, και οι "κακιές" γλώσσες λένε πολλά και διάφορα, ερμηνεύοντας με κάθε τρόπο την αιτία της Ηπατίτιδας C, στον αποθανόντα Αρχιεπίσκοπο. Ο "Σπορέας" όμως, δεν θέλει να δώσει κάποια ερμηνεία στην όποια φημολογία.

Ύπουλη ασθένεια η Ηπατίτιδα C, και παρεμπιπτόντως, για την προφύλαξη και αποφυγή αυτής της ύπουλης ασθένειας, πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

Σύμφωνα και με την επιστημονική έρευνα, η Ηπατίτιδα C, προσβάλει τον άνθρωπο σε τρείς περιπτώσεις.

1ον: Με την μετάγγιση μολυσμένου αίματος

2ον: Με την συχνή χρήση ναρκωτικών (ενδοφλέβια ένεση), και

3ον: Με το sex, και περισσότερο με το ομοφυλοφιλικό sex, με αλλαγή (και ανταλλαγή) πολλών αρσενικών συντρόφων.

Περαιτέρω σχόλιο… ουδέν.

 

Ας περάσουμε τώρα στην παπαδο-προστυχιά, διότι… η δημοσιότητα δεν σιωπά.

Επιτέλους, θα πρέπει να πάψει η πλάνη των πεπλανημένων, ότι, οι καλόγερο-παπάδες αποτελούν την αγιότητα, και ότι είναι ο δίαυλος προς τον Θεό. Στην συνέχεια θα δούμε, αυτό που δεν θα θέλαμε να δούμε.

Κάποιοι "άγιοι" καλόγεροι της Μονής του Άθω, μετά από την… κουραστική θρησκευτική τους μέρα, επιστρέφουν στην… καθημερινότητα τους.

 

Αγκαλίτσες και… φιλάκια !

 

Αυτή η κατάντια προέρχεται από τον… "αγιασμό" που πίνουν, ή μήπως από το ουίσκι που… τους πίνει;;;!!!

Υποστηρίζουν οι παπαδο-καλόγεροι, με περίσσια ρηχότητα, ότι κατοικούν στο "περιβόλι της Παναγιάς" και αφιερώθηκαν στην υπηρεσία της. Λένε ότι υπηρετούν την βουλή του Θεού, αλλά, η πραγματικότητα μας αποδεικνύει, ότι, υπηρετούν τον εχθρό της ψυχής μας, διάβολο.

Αυτό που δεν είναι ευρεία γνωστό στο κοινό, είναι και η επιστράτευση νεαρών ατόμων από τους καλογέρους, όπου κάποιοι νεαροί καταλήγουν στα ακόρεστα διεστραμμένα πάθη των όποιων ανώμαλων καλόγερο-παπάδων. Πιστεύουμε δε, ότι, αυτά που βλέπει το φως της δημοσιότητας, είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Μερικά χρόνια πριν, από τηλεοράσεως στα δελτία ειδήσεων, είδαμε την μεταφορά καλόγερου από το "άγιο" Όρος σε μεγάλο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, διότι ως φορέας του… Έιτζ (!!!) "έπνεε τα λοίσθια". Πως άραγε βρέθηκε το Έιτζ στο… "περιβόλι της Παναγιάς";;;

Υπάρχουν ποικίλοι τρόποι. Τον έναν τρόπο μας τον λέει το παρακάτω δημοσίευμα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΌΠΟΙΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΕΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ… "ΠΕΤΡΟΥΛΑ".

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ –ΔΥΣΤΥΧΩΣ– ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΕ" (ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ), ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΌΤΙ:

ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ.

************

 

Το άρθρο του "Σπορέα" για τους "Αφορισμένους και Αναθεματισμένους Καλόγερους", όπου ΟΛΛΟΙ οι μητροπολίτες-Δεσπότες προέρχονται από αυτήν την τάξη, ενόχλησε κάποιους καλο(κακο)θελητές (ΟΟΔΕΐτες), τυφλούς και μωρούς, και έσπευσαν να περάσουν στην αντεπίθεση εναντίον του "Σπορέα". Αγνοούν όμως, ή θέλουν να τό αγνοούν, ότι η πλειοψηφία των Ιερέων και Μοναχών -λόγω της σατανικής υποχρεωτικής αγαμίας τους- στα ίδια χάλια βρίσκονται. Και όμως, ο "μπροστάρης" ΟΟΔεΐτης, Νικόλαος Μαυρομάγουλος, μου δήλωσε ότι, ο ιερέας είναι "διάδοχος των Αποστόλων" ας είναι και μασόνος, ή ότι άλλο θέλει να είναι, δηλαδή ας είναι και… "παπαδιά".

Τελικά, την τυφλότητα κάποιοι την έχουν για αρετή.

************

 

Η "εκκλησία" (ναός) εκτός από τόπος (είδωλο)λατρείας, για κάποιους παπάδες χρησιμεύει και για… γκαρσονιέρα!!!

Ο έκφυλος παπάς μέσα στην "εκκλησία του", που την έκανε άντρο οργίων.

Ο "τσαχπινογαργαλιάρης" παπάς, δούλος των παθών του.

Αξιώνουν ότι είναι "διάδοχοι" των Αποστόλων, και δούλοι του Θεού,

"ενώ αυτοί είναι δούλοι της διαφθοράς· διότι από όντινα νικάται τις, τούτου και δούλος γίνεται" (Β' Πέτρου: β' 19)

Ο παραπάνω -"διάδοχος" των Αποστόλων- παπάς, της μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, σε αμαρτωλές στιγμές.

 

Ακολουθεί η απόφαση της Ιεράς Συνόδου, που καθαίρεσε ακόμα έναν… "διάδοχο των Αποστόλων".

sporeas.gr

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος "συνελθόν στις 25/06/1987" για τον έκφυλο παπά, κατέληξε "απογυμνούν αυτόν" από τον ιερατικό βαθμό, ενώ το δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο (05/10/1987) καθαίρεσε τον κληρικό Βασίλειον Ι. Σχίζα, της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Γυμνώθηκε μόνος του ο παπάς, τον "απογύμνωσε" και η κρατική εκκλησία -μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, λόγω της δημοσιοποίησης του θέματος- και πάμε παρακάτω.

************

 

Το πάθος και ο τυφλός (θρησκευτικός) φανατισμός, δεν αφήνει τον άνθρωπο να δει το φως του Θεού που του δείχνεις, και επιμένει να ζει στο σκοτάδι. Τον γνωστό στο πανελλήνιο, πρώην μητροπολίτη Νικόδημο Τσαρκνιά, τον εκθειάζανε ως "διάδοχο των Αποστόλων", και ευτυχώς -δυστυχώς για κάποιους- η Ιερά Σύνοδος τον "έστειλε στο σπίτι του", μετά από το παρακάτω φωτογραφικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς, σπούδασε στο Οικοτροφείο φοιτητών της αδελφότητας θεολόγων "Σταυρός" στην δεκαετία του '70. Χειροτονήθηκε, δε, από τον μητροπολίτη Φλωρίνης, Αυγουστίνο Καντιώτη. Το πάθος του όμως, για αρρενωπές (όπως τον κατηγορούν) αγκαλίτσες, έγινε γνωστό, διότι: "Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον"

Ο φιλοσκοπιανός "Μητροπολίτης" Νικόδημος Τσαρκνιάς στην αγκαλιά του εραστή του, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, που για κάποιους αποτέλεσε ντοκουμέντο, ενώ από άλλους αμφισβητήθηκε. Δεν μπορεί ο "Σπορέας" να πιστοποιήσει την γνησιότητά των φωτογραφιών αυτών, όμως θα σχολιάσει επί της βδελυρής αυτής πράξεως, διότι αυτό μας ενδιαφέρει, και αυτό διότι, ο Θεός αγαπάει τον αμαρτωλό, αλλά μισεί την αμαρτία.

 Ναί… τώρα τον πιάσανε οι ντροπές.

Όμως, με περίσσιο θράσος υπογράφει στα εκκλησιαστικά του έγγραφα, ως:

Ο Ελέω Θεού

TSARKNIAS_makedchurch_signΝικόδημος Τσαρκνιάς

Επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας

Έχετε δει κάποιον "τοιούτο" να είναι… "ελέω Θεού";

Μας παρουσιάζεται να ντρέπεται τους ανθρώπους, και όχι τον Θεό;

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993, και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε "τον παπα(διά)" επί… αντικανονικοίς παραπτώμασι(!!!) και επέβαλε την καθαίρεση "εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος" (Μα, πόσο Υψηλό είναι αυτό το "Υπούργημα;!!!). Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε Σκοπιανός. Το σκοτεινό σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή. Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών, δήλωσε:

"Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! Συνελήφθη να… να έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτό τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει "εντάξει". Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες" (Alter, "Αθέατος Κόσμος", 17 και 24/9/2002).

Και έτσι, επήλθε και η τελική καθαίρεση και αυτού του… "διαδόχου των Αποστόλων", όπως αναγράφεται στο παρακάτω κείμενο του Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου:

"Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ. 95AHQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα".

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες, δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα "STAR" Μάρτιος και Απρίλιος 1993, και επιμελήθηκαν από τον "Σπορέα"

 

Ο καθαιρεθείς για κιναιδισμό, Νικόδημος Τσαρκνιάς, είναι αυτός που αυτοαποκαλείται «επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας». Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων ο Τσαρκνιάς στρέφεται κατά της Ελλάδας και αναπτύσσει τις θέσεις του για τη «Μακεδονία του Πιρίν». Αυτό δεν ενοχλεί τόσο τον "Σπορέα". Η ενόχληση μας είναι, ότι, υπάρχουν ακόμα ψυχές που πιστεύουν σ' αυτόν και τον έχουν ως πνευματικό τους πατέρα, ζητούν την ευλογία του, και το χειρότερο, προσπαθούν να πλησιάσουν τον Θεό, μέσω αυτού του κίναιδου -όπως κατηγορείται- παπά. Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο; Όχι, διότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες προς τον Θεό -εκτός του Χριστού (Α' Τιμόθεον: β' 5)- και πολύ περισσότερο τέτοιοι (έστω και νομιζόμενοι) μεσάζοντες, που αρέσκονται στα όποια πάθη ατιμίας.

 

Υπάρχει και ο αντίλογος στην όλη υπόθεση του Νικόδημου Τσαρκνιά.

Ανθελληνική ιστοσελίδα μεταξύ άλλων γράφει επί του θέματος:

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Ε.Υ.Π. – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΩΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ Ο "ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ" ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ TOY FBI ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ …ΑΛΛΟΝ

Οι διαβόητες ροζ φωτογραφίες ομοφυλλοφιλικής συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που ελέχθηκαν από το FBI είναι γνήσιες με την διαφορά ότι δεν απεικονίζουν τον Τσαρκνιά. Αποτέλεσαν ωστόσο το πρόσχημα αποπομπής και καθαίρεσής του από τον βαθμό του αεχιμανδρίτη της ελληνικής εκκλησίας. Δημοσιεύθηκαν στις εφημερίδες ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ και ΣΤΟΧΟΣ το 1993 και επαναδημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβριο 2002 στον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ μετά τον πάταγο-φιάσκο που προκάλεσε η τηλεοπτική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER.

Ο εικονιζόμενος δεν παρουσιάζει την παραμικρή ομοιότητα με τον Ν. Τσαρκνιά. Παρ' όλα αυτά ο αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς αποπέμφθηκε άδικα από τη Ελληνική Εκκλησία ως δήθεν ομοφυλλόφιλος. Αμέσως προσεχώρησε στην Μακεδονική Εκκλησία των Σκοπίων

Το συκοφαντικό δημοσίευμα του Αδέσμευτου Τύπου της 20-9-2002

από το http://www.bulgarmak.org/eyp.htm

 

Τί σχέση όμως μπορεί να έχουν αυτές οι φωτογραφίες του "Αδέσμευτου Τύπου" (με τον φαλακρό, παχουλό και τριχωτό εικονιζόμενο παπά) με αυτές της εφημερίδος "STAR" που υπάρχουν παραπάνω και απεικονίζουν τον ίδιο τον Τσαρκνιά (αδύνατο και… άτριχο σπανό); Το Εκκλησιαστικό Δικαστήριο (Εκκλησία της Ελλάδος) απεφάνθη ότι είναι γνήσιες, βάσει της πιστοποίησης του FBI. Ως γνήσιες τις δημοσίευσε η εφημερίδα "STAR", και αναδημοσιεύονται από τον "Σπορέα". Μακάρι να μην είναι έτσι. Παρ' όλα αυτά, και γνήσιες να μην είναι οι φωτογραφίες του Τσαρκνιά, είναι γνήσιες οι παραπάνω, του "Αδέσμευτου Τύπου", που εσφαλμένα αναφέρεται στον Τσαρκνιά, ενώ απεικονίζουν άλλον παπά, όπου και αυτό μας αποδεικνύει την παπαδική κατάντια, και άλλου -από τους τόσους- ορθόδοξου ιερέα.

 

Μετά από το άρθρο μας με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Ν. Τσαρκνιά, η εφημερίδα Espresso αναφέρθηκε πρωτοσέλιδα στο θέμα που παρουσιάσαμε στον "Σπορέα".


Μέρος του κειμένου απο το άρθρο της Espresso***********

Το ορθόδοξο εκκλησιαστικό σύστημα, κατασκεύασμα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, είναι υπόλογο στον Θεό για τα όσα συμβαίνουν σε μοναστήρια και εκκλησίες. Η υποχρεωτική αγαμία που επιβάλλεται στους ιερωμένους, μας θυμίζει το εδάφιο της Καινής Διαθήκης, που μας λέει ότι:

 • "παρέδωκαν εαυτοίς εις την ασέλγειαν, διά να εργάζωνται πάσαν ακαθαρσίαν ακορέστως" (Εφεσίους: δ' 19).

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, γιατί, κάποιοι "άγιοι" καλόγεροι δεν προτιμούν τα… γλειφιτζούρια, αλλά αρέσκονται στην τέχνη της… πεολειχίας… ακορέστως!!!

Την τέχνη αυτή την γνωρίζουν καλά κάποιοι κηφήνες παπάδ(ι)ες

Κάθε δόγματος και θρησκείας, για να μη ξεχνιόμαστε.

 

Μετά από την πεολειχία, που με… τέχνη κατεργάζεται αυτός ο καλόγερος μέσα στο μοναστήρι του, θα το "παίζει" και πάλι… κακομοίρης "άγιος", ενώ κάποιοι εθελοτυφλούντες – παρωπιδοφορούντες ορθόδοξοι "χριστιανοί", θα εξακολουθούν να τον θεωρούν "διάδοχο των Αποστόλων", και θα του φιλούν το ίδιο χέρι (το δεξιό) που μαλάζει και το όργανο… του εθελοντή παίδαρου!!!

Την τέχνη αυτή του καλόγερου βάλθηκαν να την διδάξουν μεταξύ άλλων και σε ορθόδοξες φοιτήτριες, με σκοπό την αποφυγή(;) προς μίμηση.

Μήπως δύναται τυφλός να οδηγή τυφλόν; δεν θέλουσι πέσει αμφότεροι εις βόθρον; (Λουκάς: ς' 39)

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Για το παραπάνω φυλλάδιο ελάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον κ. Γ.Φ.Κιντσάκη, φοιτητή της Νομικής του Α.Π.Θ (όπως μας συστήθηκε τουλάχιστον) και μας διαψεύδει την εν λόγω εκδήλωση θεωρώντας πλαστογραφημένο το φυλλάδιο… που εκδόθηκε το έτος 2001. Εμείς ευχαριστούμε τον κ. Κιντσάκη όμως το κρατούμε ως έχει, όπως δηλαδή το βρήκαμε στο διαδίκτυο δημοσιευμένο.

NAME: Γεώργιος Κιντσάκης
COUNTRY: Ελλάδα
mail: gkintsakis@gmail.com
Date: Friday January 29, 2010
Time: 07:33:29 AM
 
Αξιότιμοι κύριοι, με μεγάλη έκπληξη είδα στον ιστοχώρο σας και συγκεκριμένα στο άρθρο «Παπάδες… "Παπαδιές"!!!» την πλαστογράφηση αφίσας της Χριστιανικής ΦΟιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης. Η ΧΦΔ Θεσσαλονίκης ουδέποτε πραγματοποίησε διάλεξη με τέτοιο θέμα, πιστή στο λόγο του Αποστόλου Παύλου ότι "τα κρύφη γινόμενα υπ' αυτών αισχρόν εστί και λέγειν". Δε γνωρίζουμε αν ο αυτουργός της πλαστογραφίας είναι ο ενδιαφέρων ιστοχώρος σας ή αν τη βρήκατε κάπου αλλού. Παρ' όλα αυτά η δημοσίευση μιας τέτοιας αφίσας προκαλεί συκοφαντικά λανθασμένες εντυπώσεις σε βάρος της ΧΦΔ, σκοπό που δε θα θέλαμε να αποδώσουμε σε σας. Για αυτούς τους λόγους, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε την συκοφαντική αυτή ανακρίβεια από το συγκεκριμένα άρθρο σας. Εύχομαι ο Χριστός να ενισχύει τον αγώνα σας για τη διάδοση της Βασιλείας του Θεού και στη χώρα μας.
 
Με τιμή,
Γ.Φ.Κιντσάκης,
Φοιτητής Νομικής Α.Π.Θ.

************

Για να μη κατηγορηθεί ο "Σπορέας" ως "σκανδαλοθηρικός" και ότι διαστρέφει την αλήθεια (ενώ ισχύει το αντίθετο, λέγοντας μόνο την αλήθεια), δείτε και την αποκλειστική δήλωση αποδοχής της αλήθειας, από τον πρόεδρο ορθοδόξων Κληρικών, κ. Ευστάθιο Κολλά, στην εφημερίδα "Espresso".

"Γεμίσαμε από ομοφυλόφιλους μητροπολίτες"

"Έτσι όπως πάμε, θα δούμε και γάμους με gay παπάδες"

Και ο παπά Σπυρίδων Τσάκαλος (γνωστός ως ο "τσαμπουκάς" παπά Τσάκαλος), με αγανάκτηση λέει τα εξής:

«Υπάρχει κλίκα δεσποτάδων… ο δεσπότης δεν παντρεύεται, αλλά έχει οικονόμο γυναίκα ή άντρα. Δεν μπορώ την υποκρισία. Ο Χριστός μισούσε τους υποκριτές»!

Έναν τέτοιον -από τους πολλούς δεσπότες-, μας αποκαλύπτει και πάλι η εφημερίδα Espresso.

Ο τρελός έρωτας του δεσπότη με τον… διάκο του!!!

************

Λόγω της αληθούς και υγιαινούσης γλώσσας που χρησιμοποιώ στα άρθρα μου, δέχομαι κατά καιρούς υβριστικά αλλά και απειλητικά μηνύματα από φανατικούς θρησκόληπτους, τα οποία όμως τα παρέρχομαι ως προερχόμενα από "τυφλούς" παρωπιδοφορούντες.

Το παρόν μας άρθρο, πριν ακόμα δημοσιευθεί, ανακοινώθηκε στην πρώτη σελίδα του "Σπορέα", προετοιμάζοντας το έδαφος. Ένας αναγνώστης μου -"τσιράκι" της ΟΟΔΕ (διότι παραπέμπει μόνο σε άρθρα τους)-, πρίν καν διαβάσει το άρθρο μου, αποφάνθηκε επί του θέματος, και με επιστολές που έστειλε στον "Σπορέα", μου δείχνει την… ορθοδοξία του. Όλο "μέλι" στάζει η "χριστιανική" του πένα. Δύο εκ των επιστολών του είναι και οι εξής:

NAME: Ανδρεάδης Αναστάσιος
mail: andreadis.anastasios@gmail.com
Date: Saturday, 19. April 2008
Time: 01:35:58 PM

Ντροπή σου!!!!!!!!! Κάνεις όπως οι Φαρισαίοι. Λέγαν ότι είναι αμαρτία να μην κάνεις κάτι το Σάββατο, ενώ ο Χριστός έκανε θαύματα, και τον κατηγορούσαν, γιατί έτσι έλεγε η Γραφή τους. Και εσύ ότι λέει η γραφή σου και το μυαλό σου.

 

Η άγνοια του κ. Ανδρεάδη για τα Βιβλικά, είναι εμφανής. Οι Φαρισαίοι θεωρούσαν αμαρτία όταν κάποιος εργαζόταν (οτιδήποτε) την ημέρα του Σαββάτου, και όχι όταν δεν έκανε κάτι, όπως νομίζει ο φίλος μας, εξομοιώνοντας με, με τους Φαρισαίους.

Και το αμέσως επόμενο μήνυμα του…

NAME: Ανδρεάδης Αναστάσιος
mail: andreadis.anastasios@gmail.com
Date: Saturday, 19. April 2008
Time: 02:07:05 PM

Μίσος για τους παππάδες, ε;; Παπαδιές; τις δικές σας τις παστόρισες τις ξεχνάς; ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ

 

Δεν διαφωνώ με τις "παστόρισες" (ομοφυλόφιλοι πάστορες), αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την όλη κατάσταση. Το σκεπτικό του φίλου Ανδρεάδη, αλλά και πολλών εθελοτυφλούντων, είναι ότι, εφ' όσον υπάρχουν "τοιούτοι" και στο "τάδε" δόγμα, δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα δικά μας. Ο "Σπορέας" όμως, τόνισε παραπάνω, ότι αναφέρεται στους "τοιούτους" κάθε δόγματος και θρησκείας, και ότι αυτό είναι καταδικαστέο από την δικαιοσύνη του Θεού.

ΝΑΙ…, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΣΤΗΒΟ" ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ !!!

"ΑΠΕ (ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ)":

Αυστραλία. Εννέα κληρικούς της Αγγλικανικής Εκκλησίας και κοινωνικούς λειτουργούς ηλικίας από 45-78 χρονών συνέλαβε η Αστυνομία σε εξορμήσεις που έκανε στη Νότια Αυστραλία. Ο αρχηγός του σώματος δίωξης παιδεραστών δήλωσε ότι η όλη επιχείρηση διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες τους τελευταίους οκτώ μήνες, καθώς το σώμα είχε δεχθεί πάνω από 140 παράπονα και άρχισε τις ανακρίσεις ατόμων που ανήκαν ή ήταν προσκείμενα στην Αγγλικανική Εκκλησία. Σημειώνεται ότι οι πράξεις που βαρύνουν τους κληρικούς έλαβαν χώρα πριν το 1982.

Α.Π.Ε:

Αυστραλία. Τον καθολικό ιερέα Φρανκ Κλιπ, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία, συνέλαβε… στο Αεροδρόμιο της Μελβούρνης η αυστραλιανή Αστυνομία. Τον τελευταίο καιρό, πολλοί καθολικοί και αγγλικανοί ιερείς της Αυστραλίας έχουν κατηγορηθεί για παιδεραστία».

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΒΔΕΛΥΡΑ ΚΑΙ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

^^^^^^^^^^^^

Επίλογος

Περνώντας τώρα στο "δια ταύτα", θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, αυτές οι "πράξεις των… Ρασοφόρων", δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν από την αλήθεια της Αγίας Γραφής, για τον απλούστατο λόγο, ότι, οι ρασοφόροι δεν έχουν καμιά σχέση με τον Χριστιανισμό, ούτε είναι "διάδοχοι των Αποστόλων" (αλλά διάδοχοι των βυζαντινών αυτοκρατόρων), διότι απλούστατα, δεν υπάρχει Αποστολική διαδοχή. Με τις πράξεις τους έχουν αυξήσει την αθεΐα στη χώρα μας, διότι έπεισαν πολλούς ότι ο Θεός εργάζεται μόνο μ' αυτούς. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Πρέπει δε, να γνωρίζετε, ότι, αυτοί είναι ένα κράμα Ιουδαϊκού και ειδωλολατρικού ιερατείου, ξένοι προς το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού, και αυτό θα το διαπιστώσετε, όχι απλά διαβάζοντας, αλλά μελετώντας συστηματικά την προς "Εβραίους Επιστολή" του Αποστόλου Παύλου, που είναι ένα βιβλίο της Καινής Διαθήκης.

Απαλλαγείτε λοιπόν από την ιερατική επιρροή, και αφού είδατε ένα μόνο δείγμα των πράξεων τους -όπως τα παραπάνω- απορρίψτε τους παντελώς, ως ξένους προς την Διαθήκη του Θεού, και στραφείτε στον μόνο Σωτήρα και Κύριο, τον Ιησού Χριστό της Καινής Διαθήκης, διότι Αυτός είπε:

"Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού" (Ιωάννης: ιδ' 6)

Καθώς επίσης, ο Ιησούς Χριστός υπόσχεται, ότι:

"…τον ερχόμενον προς εμέ δεν θέλω εκβάλει έξω" (Ιωάννης: ς' 37)

Και για να πάμε σ' Αυτόν, πηγαίνουμε απ' ευθείας, δια της προσευχής και της προσωπικής μας σχέσης μ' Αυτόν, και όχι μέσω του αμαρτωλού παπά.

ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΚΛΥΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

************

Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.gr

 

Δείτε το φωτογραφικό μας υλικό σε… μία.


sporeas.gr

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.

3 σχόλια στο “ΠΑΠΑΔΕΣ… “ΠΑΠΑΔΙΕΣ”!!!”
 1. ετσι οπως τον γνωρισα τον κ.Κιντσάκη , ποιο πολύ για κιναίδος μου φαίνετε παρά
  για στρέητ

 2. Δημοσιεύω τό υβριστικό σου αυτό σχόλιο διότι είσαι θύμα αγαπητέ μου φίλε Χρηστάκη.

  Απορώ πού αποδεικνύομαι “απατεώνας” όπως με κατηγορείς, και τί σκηνοθετώ; Η αλήθεια φίλε μου σε τρομάζει διότι έμαθες να προσκυνάς και να υποδουλώνεσαι στούς πραγματικούς απατεώνες που σε σκλαβώσανε με τό ψεύδος της απατηλής θρησκείας.

  Ξύπνα θρησκόληπτε φίλε και δές τόν παπά Κολλά που ο ίδιος είπε αυτό που εγώ γράφω, ότι: “Γεμίσαμε από ομοφυλόφιλους μητροπολίτες. Έτσι όπως πάμε, θα δούμε και γάμους με gay παπάδες”. Τώρα ποιός είναι απατεώνας φίλε; Επίσης, σε πληροφορώ ότι εγώ δέν αντέγραψα τόν Καλλόπουλο αλλά ο Καλλόπουλος εμένα που αναδημοσίευσε τό άρθρο μου, με δικό του τρόπο βέβαια.

  Τέλος, εάν τυχόν επόμενο σου μήνυμα περιέχει τέτοιες υβριστικές φράσεις θα αποκλειστείς τελείως από την πρόσβαση σου στόν “Σπορέα”. Ο απαραίτητος σεβασμός δέν βλάπτει. Όταν κάποιος δέν έχει επιχειρήματα πετάει λάσπη, και αυτό κάνεις και εσύ διότι εναντιώνεσαι στόν Θεό και την αλήθεια Του.

  Δέν είναι όμως αργά, ξαναδιάβασε τό άρθρο και ένωσε την φωνή σου με την δική μας για να ξεβρομίσει η σαπίλα και ο δεσποτισμός που αιώνες τώρα καταστρατηγεί τά υπουργήματα τού Ιησού Χριστού. Είναι κρίμα να χαθείς και εσύ μαζί με τούς άλλους στην αιώνια κόλαση.

 3. να δουμε τι αλλο θα σκηνοθετησεις απατεωνα για να βρισεις εμας τους ελληνες.λες να μην ειδαμε αυτα που αναδημοσιευσες απο το καλοπουλο?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.