ΑποκαλυπτικΑ

του Γιώργου Οικονομίδη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ… παρ' όλο που μας το "έπαιζε"… "κόκορας", απεδείχθη τελικά ότι είναι "κότα".

Με σκληρή αντιπαράθεση ασχολήθηκε ο "Σπορέας" με τον κ. Νικόλαο Μαυρομάγουλο της "ορθόδοξης" Ιστοσελίδας Ο.Ο.Δ.Ε, με πρώτο βασικό θέμα (εκτός των άλλων) το πρόσωπο του κ. Στυλιανού Χαραλαμπάκη, όπου μετά από αστήριχτες κατηγορίες που ο Ν.Μ. εκτόξευσε εναντίον του, απέδειξε ο "Σπορέας" του λόγου το αληθές. Η αναμονή μας ακόμη είναι η δημόσια συγνώμη που ο κ. Μαυρομάγουλος οφείλει στον κ. Χαραλαμπάκη, όπως τουλάχιστον υποσχέθηκε ότι θα κάνει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ γι' αυτόν όμως, έως τώρα κράτησε "σιγήν ιχθύος", αποδεικνύοντας μας ότι είναι πράγματι δειλός, κατ΄ εξακολούθησιν ψεύτης, λασπολόγος, αλλοπρόσαλλος, συκοφάντης, και πονηρά σκεπτόμενο άτομο με βασικό σκοπό του την αμαύρωση προσώπων και καταστάσεων.

Η συνήθης τακτική αυτού του ανθρώπου είναι να κτυπάει ύπουλα σαν την οχιά, και όταν αποκαλύπτεις την βρωμιά του, εξαφανίζεται από το προσκήνιο με την δικαιολογία ότι, ο "αντίπαλος" του είναι χαμηλού επιπέδου και δεν θα ασχολείται πλέον μαζί του. Το σωστό είναι, να πάψεις να ασχολείσαι όταν βάζεις πρώτα τον "αντίπαλο" σου στην "θέση" του, κάτι που ο Μαυρομάγουλος αδυνατεί να κάνει.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται μετά από πολυήμερη αναμονή για τυχόν τοποθέτηση του κ. Μαυρομάγουλου και της Ιστοσελίδας Ο.Ο.Δ.Ε, που -όπως μας δηλώθηκε από την "Ιερά Σύνοδο"- δεν αναγνωρίζεται από την Εκκλησία της Ελλάδος. Πέραν τούτου, εφιστούμε την προσοχή των αναγνωστών της Ο.Ο.Δ.Ε. σε ότι παραπλανητικό για τις Βιβλικές Αλήθειες διαβάζουν εκεί, και αφήνουμε πλέον τον Νικόλαο Μαυρομάγουλο στην δικαιοκρισία του Θεού.

Παρακάτω βρίσκεται ανά κατηγορία η όλη αντιπαράθεση του "Σπορέα" με την Ο.Ο.Δ.Ε, και τον Νικόλαο Μαυρομάγουλο.

"ΣΠΟΡΕΑΣ" και "Ο.Ο.Δ.Ε."

Μια "διαμάχη" για την επικράτηση της αλήθειας. Δείτε τα όσα διαδραματίζονται εδώ, και βγάλτε τα λογικά συμπεράσματα σας, για το αυθεντικό και το κίβδηλο, για να πάψει επιτέλους "η πλάνη των πεπλανημένων", όποια και να είναι αυτή…!

 

 ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Αριθμ: 1

Ας είναι ποιο προσεκτικοί λοιπόν οι υπεύθυνοι της Ο.Ο.Δ.Ε., διότι με τέτοιου είδους ψεύδη, χειροτερεύουν την πλάνη τους παρασύροντες και παρασυρόμενοι.
 

ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Αριθμ: 2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ…"ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΗΣ Ο.Ο.Δ.Ε
"Καλά ξυπνητούρια", κύριοι της Ο.Ο.Δ.Ε…
 

ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Αριθμ: 3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ…"ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΗΣ Ο.Ο.Δ.Ε (Ανανεωμένο)
 

ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ Αριθμ: 4

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ… "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΟΟΔΕ Ότι και να λέμε… "εάν τις δεν γεννηθεί άνωθεν"…! Διαβάστε περί της ΟΟΔΕ και για την αστάθεια του Νικόλαου Μαυρομάγουλου.
 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ (τελευταίο)

Η επιμονή του διδύμου "Αλεβιζόπουλος – Μαυρομάγουλος" για δήθεν έγγραφο που αναγράφει την μνηστεία ως αιτία καθαίρεσης από τον ιερατικό βαθμό του κ. Στυλιανού Χαραλαμπάκη, απεδείχθη ψευδής και συκοφαντική. Οι ψεύτες και συκοφάντες αποκαλύπτονται. Ο πρώτος δεν ζει, ο δεύτερος είναι… "νεκρός" (πνευματικά), και κατά συνέπεια υπάρχει ακόμα καιρός μετανοίας… μόνο για τον δεύτερο. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ
 

 Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ… «εκπέμπει την φωνήν αυτής» Απάντηση στις ερωτήσεις της Ο.Ο.Δ.Ε.

Παραβλέποντας το προκλητικό, εγωιστικό, ειρωνικό, «απειλητικό» αλλά και καθ’ όλα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ύφος στις ερωτήσεις από την Ο.Ο.Δ.Ε. (Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας), προς τον «Σπορέα», αλλά και προς πάσα κατεύθυνση, (διότι οι ερωτήσεις αυτές έγιναν «πλανήτες» περιφερόμενες στο διαδίκτυο), επιθυμώ να απαντήσω –αφού ρωτήθηκα- χάριν των αναγνωστών του «Σπορέα» και όχι μόνο.
 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟΣ, Ο ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ

Απάντηση του "Σπορέα" στην απάντηση της Ο.Ο.Δ.Ε. για το άρθρο μου, Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ… «εκπέμπει την φωνήν αυτής»
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ αρ: 1 ΣΤΗΝ Ο.Ο.Δ.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "ΣΠΟΡΕΑ" Η "Αφωρισμένη και Αναθεματισμένη" τάξις των Μοναχών-καλογήρων
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ αρ: 2 ΣΤΗΝ ΟΟΔΕ,

ΓΙΑ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΑΣ: Η "Αφωρισμένη και Αναθεματισμένη" τάξις των Μοναχών-καλογήρων
 

Ο.Ο.Δ.Ε. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο;

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο; Πότε επιτέλους θα πάψουν να γλύφουν το παπαδικό κατεστημένο; Πότε επιτέλους θα δουν την αλήθεια κατάματα και να την δεχτούν;
 
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.