“ΦΩΤΙΕΣ” ΜΑΣ ΑΝΑΨΕ Η NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Filed under ΕΠΙΣΤΗΜΗ

του Γιώργου Οικονομίδη.

Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού στον Άρη, φωτο απο την NASAΈχουμε συνηθίσει πλέον σε κάποιες αναρτήσεις να υποστηρίζουν στο διαδίκτυο το “μακρύ” και το “κοντό” τους παρουσιάζοντας και βίντεο ή φωτογραφικό υλικό για του λόγου το αληθές, “πειραγμένα” όμως στο Photoshop ή με κατάλληλο μοντάζ. Σκοπός είναι να πλανήσουν και να περιπαίξουν τον αναγνώστη ο οποίος “τρώει” το παραμύθι δίχως άλλο.

Αυτά φυσικά όταν δημοσιεύονται σε αήθη ή σε αμφιβόλου αξίας Ιστοσελίδες. Όταν όμως βλέπεις μιά δημοσίευση σε Ιστοσελίδα κύρους και παγκόσμιας αποδοχής, όπως το site τής NASA, τότε μπαίνεις σε σκέψεις αναλογιζόμενος ότι ένα τέτοιο μέσο δέν θα διακινδύνευε το κύρος του με δημοσιεύματα ψευδή ή παραπλάνησης του κοινού.

Μιά τέτοια δημοσίευση έκανε η NASA για ένα εύρημα στον πλανήτη Άρη που δείχνει ένα σχήμα Κέλτικου σταυρού της Ιρλανδίας σε βράχο.

Συγκεκριμένα, το Mars Rover Opportunity φωτογράφισε ένα μυστηριώδες σύμβολο όπου απεικονίζει τον εν λόγω Κέλτικο σταυρό (μέσα σε κύκλο), και για… την ιστορία, ο Κέλτικος σταυρός χρησιμοποιείτο στην πρό Χριστού εποχή από πολλούς αρχαίους λαούς.

Είναι όντως αναγκαίο να γνωρίζουμε για το εύρημα αυτό που η NASA δημοσιεύει από τον πλανήτη Άρη, πώς άραγε να βρέθηκε εκεί. Εάν όντως αληθεύει η αποκάλυψη αυτή και η NASA δέν έπεσε θύμα απάτης, μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις μέχρι τώρα απόψεις μας για την ύπαρξη μας;;; Ή μήπως δέν γνωρίζουμε την αλήθεια σωστά για την δημιουργία του κόσμου;

Ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις εμπεριστατωμένες όμως και όχι θρησκόληπτες και ανιστόρητες.

Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού στον Άρη, φωτο απο την NASA.

Αναλύοντας οι ιδικοί τον Κέλτικο σταυρό, εστιάζουν την προσοχή στο κέντρο του σταυρού όπου όλες οι παραδόσεις συμφωνούν στον ορισμό του συμβολικού πόλου να περιστρέφει τον κόσμο αντιπροσωπεύοντας τον τροχό μεταξύ των Κελτών και των Ινδουϊστών. Η φωτογραφία της NASA μας βάζει “φωτιές” τελικά…!!!

Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού στον Άρη, φωτο απο την NASA...

Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού στον Άρη, φωτο απο την NASA.....

Ας επαναλάβω αυτό που έγραψα παραπάνω: “Εάν όντως αληθεύει η αποκάλυψη αυτή και η NASA δέν έπεσε θύμα απάτης”.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.gr
www.sporeas.tv

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ