του Γιώργου Οικονομίδη.

Η εικόνα του σταυρού σε έναν κύκλο στην επιφάνεια του Άρη είναι πραγματική.

Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού στον Άρη, φωτο απο την NASA.

Ο κελτικός σταυρός όμως στον Άρη (όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο) είναι τελικά ένα “αχνάρι” από την βίδα του ρομποτικού X-Ray Spectrometer. Είναι από το Rover Opportunity Sol 3720 και συγκεκριμένα από την μικροκάμερα με την οποία φωτογραφίζει αντικείμενα σε απόσταση αναπνοής.

Η πιο προφανής ένδειξη είναι ότι μοιάζει σαν να είναι σε μαλακή άμμο. Με μιά προσεκτικότερη ματιά βλέπουμε ρωγμές στην άμμο προς τα αριστερά του σταυρού, με μιά καμπύλη δίπλα του, που σχηματίστηκε με την πίεση της μικροκάμερας μέσα στην άμμο.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρατηρήστε την βίδα και το σχήμα της. Όταν αυτή πιέστηκε στην άμμο σχηματίστηκε ο “σταυρός” ο οποίος τελικά προήλθε από την κεφαλή του κοχλία, ο κύκλος προήλθε από την εσοχή, και η καμπύλη είναι από το εσωτερικό της καμπύλης του μέσου.

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 2

This NASA handout image shows the robotic arm of the Mars rover Curiosity with the first rock touched by the Alpha Particle X-Ray Spectrometer

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 3

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 4

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 5
Το ζητούμενο όμως είναι τό εξής: Γιατί άραγε η NASA δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή με εμφανή την απεικόνιση του -δήθεν- κέλτικου σταυρού; Πού αποσκοπεί η δημοσίευση αυτή η οποία, σημειωτέων, μας έβαλε σε σκέψεις και αναδημοσιεύτηκε από πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης ανά τόν κόσμο;;;

Κατηγορώ λοιπόν την NASA (που να μή ξαναπάρει ανάσα) ότι επί τούτου παραπλανεί την ανθρωπότητα με το αβαντάζ ότι ώς μιά διαστημική υπηρεσία έχει κάποιο κύρος και εμπνέει εμπιστοσύνη. Όσο για την εμπιστοσύνη από εδώ και πέρα όμως,… αμ’ δέ…!

[πληροφορίες από τό metabunk.org]

 

Γιώργος Οικονομίδης
www.sporeas.gr
www.sporeas.tv

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Από Γιώργος Οικονομίδης

Γεννημένος τό 1960, ο Γιώργος Οικονομίδης ασχολήθηκε με διάφορες εργασίες ώς πρός τό ζήν. Τό έτος 1988 ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μπήκε πλέον στην ζωή του και -συγκρίνοντας την Αγία Γραφή με την θρησκεία- του ετέθη στην ψυχή του τό μεγαλύτερο ερώτημα... "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ή ΧΡΙΣΤΟΣ"; και έκτοτε, εφόσον επέλεξε τόν Χριστό, παρέδωσε την καρδιά του στόν Κύριο και Σωτήρα του Ιησού Χριστό, όπου και Τόν υπηρετεί από τότε με ποικίλους τρόπους, όπως: Αρθρογράφος σε εφημερίδες με δική του μόνιμη στήλη και, εκφωνητής επί τριετία σε Χριστιανικό Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του εξωτερικού (στην Ελληνική γλώσσα), όπου συνεχίζει επί σειρά ετών την διακονία του στό διαδίκτυο με την Χριστιανική Ιστοσελίδα του "sporeas.gr", καταναλώνοντας με αγάπη την ζωή και τόν χρόνο του στό έργο αυτό. Για 15 περίπου έτη εργαζόταν την επιχείρηση του στό εξωτερικό, όπου με την Χάρη και την βοήθεια του Θεού την ξεκίνησε από τό "μηδέν". Τό έργο του Θεού συνεχίζεται ανά τόν κόσμο και ο Γιώργος Οικονομίδης καταναλώνεται στό να συμβάλει στό οικοδόμημα αυτό ανάμεσα στους Έλληνες συμπατριώτες του και όχι μόνον, παρουσιάζοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ενάντια στό ιερατικό κατεστημένο που αρέσκεται στό καλλιεργημένο ψεύδος.